Arama yapın

Büşra Kurnaz
Büşra Kurnaz Maltepe, İstanbull 48 Yazı

Büşra Kurnaz Biyografisi

İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunuyum. Aktif olarak İstanbul Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde eğitim almaktayım. Üniversite yıllarımda birçok iletişim fakültesi öğrencisi gibi farklı alanlarda birçok deneyim edindim. Öğrenciliğim süresince SEO uyumlu içerik yazarlığı yaptım. Yine aynı dönemlerde bir reklam ajansında sosyal medya içerik üreticisi olarak staj yaparak hem sosyal medyada metin yazarlığı hem de içerik üreticiliği hakkında bilgi sahibi oldum. Ardından bu süreçte edindiğim bilgilerle bir süre freelance olarak sosyal medya yöneticiliği yaptım. 2021 yılında İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmamın ardından Dijital Pazarlama Uzmanı olarak Miniyol'a katıldım.

Büşra Kurnaz Yazıları

Gaz Kelebeği Nedir? Arıza Belirtileri Nelerdir?

Bu yazımızda sizler için gaz kelebeği nedir? gaz kelebeği nasıl çalışır? ve gaz kelebeği arıza belirtileri nelerdir? sorularına yanıt verdik. Keyifli okumalar dileriz.

Rölanti Nedir?

Araç sürmeyi öğrenenlerinin ve araç kullanıcılarının sıklıkla karşılarına çıkan Rölanti Nedir? Rölanti Ayarı Nedir? Yüksek ve Düşük Rölanti gibi konuları sizler için açıkladık. Keyifli okumalar dileriz.

İstanbul'un En Güzel Kütüphaneleri

İstanbul'da keyifle çalışabileceğiniz, araştırma yaparken kaynak eksikliği yaşamayacağınız İstanbul Kütüphanelerini sizler için derledik. Keyifli okumalar dileriz!

Tam Otomatik Vites Nedir?

Birçok sürücü otomatik vites ve yarı otomatik vites araçların farklarını merak etmektedir. Miniyol olarak sizler için; tam otomatik vites nedir? ve yarı otomatik vitesten farkları nelerdir? sorularına yanıt verdik. Keyifli okumalar dileriz!

Yaz Lastiği Nedir?

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte birçok sürücü yaz lastiklerinin özelliklerini merak etmeye başladı. İşte sizin için yaz lastikleri hakkında merak edilen her şeyi derledik. Keyifli okumalar dileriz!

Immobilizer Nedir?

Bu yazımızda elektromanyetik güvenlik teknolojisi olan Immobilizer Nedir? Nasıl Çalışır? ve Arızası Nasıl Giderilir? sorularına yanıt verdik. Keyifli okumalar dileriz!

Kör Nokta Uyarı Sistemi Nedir? 

Sürüş güvenliğini arttıran Kör Nokta Uyarı Sistemi Nedir? Ne İşe Yarar ve Nasıl Çalışır? sorularını bu yazımızda sizler için yanıtladık. Keyifli okumalar dileriz!

Gres Yağı Nedir?

Araçların mekanik aksamlarında kullanılan gres yağı hakkında merak edilenleri sizin için cevapladık. Keyifli okumalar dileriz!

Amerikan Araba Markaları

Amerikan araba markaları hangileri? sorusuna cevap arıyorsanız işte bu yazımız tam da sizin için! En popüler Amerikan araba markalarını sizin için listeledik. Keyifli okumalar dileriz.

Avrasya Tüneli Nerede? Avrasya Tüneli Hakkında Her Şey

Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan Avrasya Tüneli; Kazlıçeşme – Göztepe güzergahında yer almaktadır. Avrasya Tüneli nerede? ve Avrasya Tüneli Geçiş Ücretleri gibi merak ettiğiniz tüm soruları bu yazımızda sizin için yanıtladık. İşte Avrasya Tüneli hakkında her şey!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.