Arama yapın

Ömer Keskinsoy

Ömer Keskinsoy

Toplamda 166 yazı
İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümü mezunuyum. Şu anda da İstanbul Üniversitesi’nde e-Ticaret ve Pazarlama programında eğitimime devam etmekteyim. Üniversite hayatım boyunca finans, muhasebe ve pazarlama gibi farklı alanlarda tecrübe edinme fırsatı buldum. Dijital pazarlama sektörüne girişim, üniversite zamanında ev arkadaşı bulma amaçlı yeni kurulan bir internet sitesinin kurulum ve büyüme aşamasıyla oldu. 2021 senesinde İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olarak SAP danışmanlığı ve kurumsal iş çözümleri sunan bir firmada Dijital Pazarlama Uzmanı olarak yer aldım. Şu anda da Miniyol bünyesinde İçerik Editörü olarak görevime devam ediyorum.
Büşra Kurnaz

Büşra Kurnaz

Toplamda 48 yazı
İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunuyum. Aktif olarak İstanbul Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde eğitim almaktayım. Üniversite yıllarımda birçok iletişim fakültesi öğrencisi gibi farklı alanlarda birçok deneyim edindim. Öğrenciliğim süresince SEO uyumlu içerik yazarlığı yaptım. Yine aynı dönemlerde bir reklam ajansında sosyal medya içerik üreticisi olarak staj yaparak hem sosyal medyada metin yazarlığı hem de içerik üreticiliği hakkında bilgi sahibi oldum. Ardından bu süreçte edindiğim bilgilerle bir süre freelance olarak sosyal medya yöneticiliği yaptım. 2021 yılında İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmamın ardından Dijital Pazarlama Uzmanı olarak Miniyol'a katıldım.
Sinan Daşpınar

Sinan Daşpınar

Toplamda 457 yazı
İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunuyum aynı üniversitede yeni medya bölümünde yüksek lisans eğitimim devam ediyor. Öğrencilik yıllarımda İstanbul Aydın Haber Ajansı’nda (İAHA) yer aldım. Bu süreçte Göz Dergisi, İstanbul Gazetesi başta olmak üzere yerel ve ulusal yayınlara yazılar yazdım ve fotoğraflar çektim. Daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde “Uzman” olarak çalıştım. Bir süre bu görevi yaptıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne bağlı olarak “Sosyal Medya Uzmanı” olarak çalıştım. Eşik Bekçisi adı altında kurduğum YouTube kanalında ve sosyal medya hesaplarında içerikler oluşturuyorum. esikbekcisi.com ve haberiskelesi.com gibi internet haber sitelerine haberler yapıyorum. Son olarak araç kiralama broker firması Miniyol’da 1,5 yıldır Contect Editör olarak çalışıyorum.
Beyza Sakar

Beyza Sakar

Toplamda 2 yazı
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünden 2021 yılında mezun oldum. Okuduğum dönem boyunca dijital pazarlama, muhabirlik, basın yayın alanlarında gönüllü olarak görev aldım. Yerel gazetelerde ve DHA’da gönüllü olarak editörlük ve muhabirlik yaptım. Mezun olduktan sonra Bursa’ya taşınarak Bursa basınında editör olarak çalıştım. Daha sonra sektör değiştirerek reklam şirketine geçtim. Şu an reklam ajansında marka danışmanlığı ve içerik üreticisi olarak çalışıyorum. Okulumuz bünyesindeki öğrenciler tarafından Büyük İstanbul Gazetesi’nde Trakya Temsilcisi olarak söyleşi ve yazılar yayımlıyorum. Kolay ulaşımın en kolay yolunu sizlere sunan Miniyol.com için blog yazıları üretiyorum. Okumayı, yazmayı ve üretmeyi çok seviyorum, hayatımı da bunun üzerinde kurguluyorum.
Yasin Akgül

Yasin Akgül

Toplamda 3 yazı
İsanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunuyum, öğrencilik hayatım boyunca mesleki tecrübe kazanabileceğim çalışmalarda bulundum. Okuduğum dönem içinde üniversitemin Kurgu ve Kamera bölümünde 1 yıl kameraman olarak çalıştım. Özel etkinliklerde ve konferanslarda fotoğraf çekme deneyimi kazandım. İAHA’da bünyesinde çıkarılan "Göz" dergisinde hem editör hem de muhabir olarak görev aldım. Miniyol için blog yazıları yazıyorum.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.