Arama yapın

Yaz Tatilinde Ucuz Araç Kiralamanın Püf Noktaları

Ucuz Araç Kiralamanın Püf Noktaları
Hasan Kara
Yaz tatili planlarınızı yaparken ucuz fiyatlara nasıl araç kiralarım diye düşünüyorsanız, ucuz araç kiralamanın püf noktalarını sizin için paylaşıyoruz.
İçerik Başlıkları
    • Erken Rezervasyon Yapın
    • Fiyatları Karşılaştırın
    • Esnek Tarihlerde Araç Kiralayın
    • Küçük ve Ekonomik Araçları Tercih Edin
    • Ek Ücretleri İnceleyin
    • Sadakat Programlarından Yararlanın

Yaz tatili, uzaklara gitmek ve yeni yerler keşfetmek için harika bir fırsattır. Ancak, seyahat etmek için uygun bir araca sahip olmak pahalı olabilir. Neyse ki, ucuz araç kiralama seçenekleriyle, bütçenizi korurken istediğiniz yere kolayca gidebilirsiniz. İşte yaz tatilinde ucuz araç kiralamanın püf noktaları:

Erken Rezervasyon Yapın

Tatil sezonu yaklaştıkça araç kiralama fiyatları genellikle artış göstermektedir. Bu yüzden, tatilinizden önce mümkün olduğunca erken araç kiralamanızı yapmanız önemlidir. Erken rezervasyon yaparak daha düşük fiyatlarla araç bulma şansınızı artırabilirsiniz.

Fiyatları Karşılaştırın

Miniyol web sitesi ve mobil uygulamalarında 100'den fazla araç kiralama şirketi bulunmaktadır ve her birinin farklı fiyat politikaları olabilir. İnternet üzerindeki araç kiralama platformlarını kullanarak farklı şirketlerin fiyatlarını Miniyol ile karşılaştırın ve en uygun olanı seçin.

Esnek Tarihlerde Araç Kiralayın

Tatil planlarınızı yaparken esnek olmak, araç kiralama maliyetlerini azaltmanıza yardımcı olabilir. Özellikle hafta içi veya yoğun tatil günleri dışında araç kiralarsanız daha uygun fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.

Küçük ve Ekonomik Araçları Tercih Edin

Büyük ve lüks araçlar genellikle daha yüksek kiralama ücretleriyle gelir. Tatil için sadece ihtiyacınız olan kadar büyük bir araç kiralayarak maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Ekonomik ve küçük araçlar genellikle daha uygun fiyatlıdır.Düz vitesli ve benzinli araçları seçerek daha uygun fiyatlı araçları filtreleyebilirsiniz.Aynı zamanda hybrid araçları seçerekte yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Ek Ücretleri İnceleyin

Araç kiralama şirketleri bazı ek ürünler için ek ücretler eklerler. Örneğin, ek sürücü ücreti, havaalanı vergisi veya yakıt ücreti gibi. Bu ek ücretleri göz önünde bulundurarak gerçek maliyeti hesaplayın ve sürpriz maliyetlerle karşılaşmamak için dikkatli olun.

Sadakat Programlarından Yararlanın

Miniyol'un üyelerine özel sunmuş olduğu  sadakat programlarından yararlanarak indirimler ve avantajlar elde edebilirsiniz. Bu programlar genellikle tekrarlanan müşterilere özel fırsatlar sunar. Miniyol'dan yapacağınız her kiralama da % 5 para puan kazanabilir, ilk üyeliğinize özel hoşgeldin indirimi olarak 250 TL indirim kuponu alabilirsiniz. Üstelik arkadaşını davet et kampanyası ile de davet ettiğiniz her arkadaşınız için ekstra para puan kazanabilirsiniz.

Yaz tatilinde ucuz araç kiralamanın püf noktalarını sosyal medya hesaplarımızı takip ederek,mail bültenlerimize üye olarak takip edebilir ve  bütçenizi korurken keyifli bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Unutmayın, araç kiralama seçeneklerini dikkatlice değerlendirin ve en uygun olanı seçmek için zaman ayırın.

Miniyol'da % 5 Para Puan

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.