Arama yapın

Beyza Sakar
Beyza Sakar 2 Yazı

Beyza Sakar Biyografisi

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünden 2021 yılında mezun oldum. Okuduğum dönem boyunca dijital pazarlama, muhabirlik, basın yayın alanlarında gönüllü olarak görev aldım. Yerel gazetelerde ve DHA’da gönüllü olarak editörlük ve muhabirlik yaptım. Mezun olduktan sonra Bursa’ya taşınarak Bursa basınında editör olarak çalıştım. Daha sonra sektör değiştirerek reklam şirketine geçtim. Şu an reklam ajansında marka danışmanlığı ve içerik üreticisi olarak çalışıyorum. Okulumuz bünyesindeki öğrenciler tarafından Büyük İstanbul Gazetesi’nde Trakya Temsilcisi olarak söyleşi ve yazılar yayımlıyorum. Kolay ulaşımın en kolay yolunu sizlere sunan Miniyol.com için blog yazıları üretiyorum. Okumayı, yazmayı ve üretmeyi çok seviyorum, hayatımı da bunun üzerinde kurguluyorum.

Beyza Sakar Yazıları

Kemerburgaz Kent Ormanı Nerede ve Nasıl Gidilir? 

Bu yazımızda son yıllarda oldukça popülerleşen Kemerburgaz Kent Ormanı'nın nerede olduğunu ve nasıl ulaşım sağlanabileceğini sizler için detaylandırdık. Keyifli okumalar dileriz!

Fethiye Gezilecek Yerler

Fethiye; enfes doğasıyla, ekstrem spor imkanlarıyla ve masmavi deniziyle yaz tatillerinin bir numaralı adresi. Peki Fethiye'de nereler gezilir diyorsanız Miniyol sizler için Fethiye gezilecek yerler listesi hazırladı. Keyifli okumalar!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.