Arama yapın

Ömer Keskinsoy
Ömer Keskinsoy 166 Yazı

Ömer Keskinsoy Biyografisi

İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümü mezunuyum. Şu anda da İstanbul Üniversitesi’nde e-Ticaret ve Pazarlama programında eğitimime devam etmekteyim. Üniversite hayatım boyunca finans, muhasebe ve pazarlama gibi farklı alanlarda tecrübe edinme fırsatı buldum. Dijital pazarlama sektörüne girişim, üniversite zamanında ev arkadaşı bulma amaçlı yeni kurulan bir internet sitesinin kurulum ve büyüme aşamasıyla oldu. 2021 senesinde İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olarak SAP danışmanlığı ve kurumsal iş çözümleri sunan bir firmada Dijital Pazarlama Uzmanı olarak yer aldım. Şu anda da Miniyol bünyesinde İçerik Editörü olarak görevime devam ediyorum.

Ömer Keskinsoy Yazıları

Karbüratör Nedir? Ne İşe Yarar?

Motor performansı üzerinde oldukça büyük etkiye sahip olan karbüratör hakkında bilmeniz gerekenleri "Araç Kiralamanın Yeni Yolu: Miniyol" olarak sizler için hazırladık!

Yağ Karteri Nedir?

Aracın motor yağını tutan parça olan yağ karteri hakkında bilmeniz gerekenleri Miniyol olarak sizler için hazırladık!

Uzungöl Gezi Rehberi

Karadeniz'in ve ülkemizin en popüler gezi rotalarından olan Uzungöl hakkında bilmeniz gerekenleri Miniyol olarak sizler için hazırladık!

Cumhuriyetin Yaşayan Mirasları

Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusunu yaşarken, tarihimizin en önemli simgelerinden 5'ini Miniyol olarak sizler için listeledik!

Yakıt Enjeksiyonu Nedir?

Aracın motorunun performans ve verimliliğini artırmaya yarayan yakıt enjeksiyonu hakkında bilmeniz gerekenleri Miniyol olarak sizler için hazırladık!

Diferansiyel Kilidi Nedir?

Arabanın çekiş ve dengesini korumak adına önemli bir bileşen olan diferansiyel kilidi hakkında bilmeniz gerekenleri Miniyol olarak sizler için hazırladık.

Harika Bir Kış Rotası: Palandöken Kayak Merkezi

Türkiye'nin en güzel kayak merkezlerinden olan Palandöken Kayak Merkezi hakkında bilmeniz gerekenleri Miniyol olarak sizler için hazırladık.

Geri Görüş Kamerası Nedir?

Özellikle dar ve sıkışık yerlere park etme konusunda büyük kolaylık sağlayan geri görüş kamerası hakkında bilmeniz gerekenleri Miniyol olarak sizler için hazırladık!

Motor Yağı Nedir?

Araba motorlarının vazgeçilmez bileşenlerinden olan motor yağı hakkında bilmeniz gerekenleri Miniyol olarak sizler için hazırladık!

Türkiye'nin En Etkileyici Antik Kentleri

Ev sahipliği yaptığı yerlerle adeta tarihin arka bahçesi olan Türkiye'de bulunan en güzel 10 antik kenti sizler için sıraladık!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.