Arama yapın

2023 Nissan X-Trail Araç İnceleme

2023 Nissan X-Trail Araç İnceleme
Ömer Keskinsoy
Japon otomotiv sektörünün devi Nissan'ın yeni arabası olan 2023 Nissan X-Trail'i, araç kiralamanın yeni yolu Miniyol olarak sizler için inceledik!
İçerik Başlıkları
    • 2023 Nissan X-Trail Teknik Özellikleri
    • 2023 Nissan X-Trail Tasarımı
    • 2023 Nissan X-Trail Boyutları ve Şasisi
    • 2023 Nissan X-Trail Renk Seçenekleri
    • 2023 Nissan X-Trail Ne Zaman Satışa Çıkacak?
    • 2023 Nissan X-Trail Fiyatı Nedir?
    • Nissan Araç Kiralama

Japon otomobil sektörünün devlerinden olan Nissan, 2023 Nissan X-Trail aracının satışına yakında başlanacağını duyurdu. İlk lansmanı 2001 yılında yapılan Nissan X-Trail, o tarihten bu yana kadar tüm dünyada yaklaşık 7 milyon satış yaptı. X-Trail’e olan bu yoğun ilgi karşısında Nissan, aracın yeni modelinin tanıtımını temmuz ayında gerçekleştirdi ve önümüzdeki aylarda satışına başlanacağını duyurdu. Türkiye’de de satışı yapılacak olan 2023 Nissan X-Trail aracını, araç kiralamanın yeni yolu Miniyol olarak sizler için inceledik. Keyifli okumalar dileriz.

nissan x-trail

2023 Nissan X-Trail Teknik Özellikleri

2023 Nissan X-Trail, e-Power hibrit motor teknolojisi seçeneğiyle segmentindeki tek yedi koltuklu SUV olma özelliği ile öne çıkıyor. Yüksek teknolojili 163 beygir, 1.5 litre VC-Turbo üç silindirli benzinli motorunun yanı sıra ikinci nesil e-Power hibrit güç aktarma sistemi bir arada yer almaktadır. Bu sayede diğer içten yanmalı motorların aksine yakıt tüketiminin en aza indirilmesi hedeflenmektedir. Hem önden çekişli hem de dört çeker farklı versiyonları bulunmaktadır. Dört çeker özelliği e-Power sisteminde bulunmaktadır.

Dört çeker özelliğinin bulunduğu versiyona “e-Power e-4orce” denmektedir. Elektrik motorunun eklenmesiyle güç 213 beygire çıkmaktadır. Ayrıca tork, 330 nm’den 500 nm’ye yükselmektedir. Sıfırdan yüze 7 saniyede çıkabilen 2023 Nissan X-Trail, artan performansıyla iddialı bir araba olacak gibi gözüküyor.

nissan x-trail fiyatı

2023 Nissan X-Trail Tasarımı

2023 Nissan X-Trail özellikle öz yüzü önceki modelinden oldukça farklı olmasıyla göze çarpıyor. Bu yeni tasarımı bile arabanın gücünü göz önüne çıkarıyor. Ön paneldeki oldukça büyük olan panjur arabaya şık bir görünüm kazandırmış. Ayrıca çift renk kombinasyonuna uygun bir tasarımı bulunmaktadır. 20 inç jantlarıyla beraber zaten lüks bir araç olan Nissan X-Trail’e, daha da güzel bir hava katılmış.

Aracın arka yüzü eski nesil Nissan X-Trail’in sahip olduğu etkileyiciliği korumaya devam ediyor. Arka yüze eklenen plastik eklentiler sayesinde aracın SUV görüntüsünün daha da ön plana çıkmasını sağlamış. 585 litrelik oldukça geniş bir bagaja sahip olan 2023 Nissan X-Trail, bagaj kısmında yedi koltuklu kullanıma uygun kombinasyona da sahiptir. Kişiselleştirilebilen ve oldukça geniş bir arka koltuk tasarımına sahip olan araçta, arka koltuktaki yolculara özel koltuk ısıtmaları, USB ve Type-C girişleri de bulunmaktadır.

Oldukça yeni ve şık bir iç görünümüne sahip olan 2023 Nissan X-Trail, daha da kaliteli olmasıyla da dikkat çekiyor. Sürücü bilgilendirme ve multimedya ekranları önceki modellerine göre daha da büyütülmüş. Multimedya ekranından, 360 derece görüş desteği sağlayan iyi çözünürlüğü olan kameralarla aracın etrafını takip edebilirsiniz. Ayrıca neredeyse tavanın tamamını kaplayan açılabilir sunroof da yine araçta bulunan bir tasarım olarak göze çarpıyor.

2023 nissan x-trail özellikleri

2023 Nissan X-Trail Boyutları ve Şasisi

Aracın Uzunluğu: 4,68 metre

Aracın Genişliği: 2,07 metre

Aracın Yüksekliği: 1,73 metre

Aracın Dingil Mesafesi: 2,71 metre

Aracın Dönüş Dairesi: 11,1 metre

Aracın Boş Ağırlığı: 1540 kg – 1672 kg

2023 Nissan X-Trail Renk Seçenekleri

2023 nissan x-trail renkleri

2023 Nissan X-Trail’in farklı renk seçeneği bulunuyor. Bunlar:

  • Solid White

  • Brilliant Silver

  • Champagne Silver

  • Ivory Pearl

  • Gun Metallic

  • Ceramic Grey

  • Caspian Blue

  • Scarlet Ember

  • Diamond Black

  • Sunset Orange two-tone

  • Ceramic grey two-tone

  • Ivory Pearl two-tone

  • Caspian Blue two-tone

2023 Nissan X-Trail Ne Zaman Satışa Çıkacak?

2023 Nissan X-Trail’in 2023’ün sonunda veya 2024 Ocak ayının başında Türkiye’de satışa çıkması beklenmektedir.

2023 Nissan X-Trail Fiyatı Nedir?

Nissan henüz 2023 Nissan X-Trail’in Türkiye’de ne kadara satılacağına dair bir açıklama yapmadı.

Nissan Araç Kiralama

Nissan marka arabaların kiralama ücreti modeline göre değişiklik göstermektedir. Miniyol aracılığıyla birçok rent a car firmasının Nissan marka arabalarının fiyat karşılaştırmasını yapabilirsiniz. Kiralamaya karar verdikten sonra ehliyet ve kimliğinizle kolayca araç kiralama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Her araç kiralama şirketinin kendisinin belirlediği yaş sınırı ve findeks notu sınırını karşılıyorsanız aracınızı hemen kiralayabilirsiniz. Nissan marka araba kiralamak için hemen Miniyol’u ziyaret edin!

Nissan marka arabalar hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Findeks notu hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.