Arama yapın

Nissan Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Nissan Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Nissan marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Nissan araba modellerinin özellikleri ile birlikte Nissan araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Nissan Micra
    • Nissan Qashqai
    • Nissan Juke
    • Miniyol Nissan Kiralama Nasıl Yapılır?
1933 yılında kurulan Nissan Japon merkezli bir otomobil firmasıdır. Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya olmak üzere çok ulusludur. Avrupa’da 1962 yılında Türkiye’de 1933 yılında üretime başlamıştır. Nissan araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Nissan Micra

2016’da piyasaya çıkan Hatchback Nissan Micra 1 litrelik benzin ve 3 silindirli üniteye sahiptir. 5 farklı donanımı olan Nissan Micra’nın N-Sport ve N-Design özellikleri vardır. Avrupa’nın Euro 6D emisyon standartlarını karşılayabilen Nissan Micra’nın Euro NCap puanı 5 üzerinden 4’tür. Bagaj hacmi 300 litre olan Micra’nın Visia, Tecna, Platinum ve Platinum Premium donanımları bulunmaktadır. Düz vites ve CVT şanzıman seçenekleri vardır. 100 beygirlik gücü ve 184 km’lik azami hız ile kampanyalı fiyatı 180.000 TL’den başlamaktadır.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai en sevilen SUV modeller arasında ilk sıralarda bulunmaktadır. 1.3 turbo benzinli 160 beygir gücüne ve 1.5 dizel motoru 115 beygir gücüne sahip. 6 ileri manuel ve 7 ileri otomatik vites seçenekleri vardır. Dizel motoru maksimum 183 km’ye ulaşır ve turbo benzinli saatte 200 km’ye kadar hız yapar. Benzinli modellerinde ortalama 7 litre dizellerde 5 litre yakıt tüketimi yapar. Elektronik denge kontrol sistemi, fren destek sistemi, lastik basınç uyarı sistemi, Eco sürüş modu, hız sabitleyici, 5 inçlik sürüş yardım ekranı, geri görüş kamerası, 7 inçlik dokunmatik ekran Apple CarPlay ve Android Auto eğlence araçlarına sahiptir.

Nissan Juke

Kampanyalı fiyatları 229.900 TL’den başlayan Nissan Juke modelinin maksimum hızı saatte 180 km’dir. Euro Ncap puanı 5 üzerinden 6 olan Nissan Juke araçların yeni tasarımına 1.0 DTC motor eklenmiştir. Modelin 442 litre bagaj hacmine ve 46 litrelik yakıt deposu vardır. Şehir içinde 6.1 litre ve şehir dışında 4.5 litre yakıt tüketir. 115 beygir gücüne sahip motoru sıfırdan 100 km’ye yaklaşık 11 saniyede ulaşır.

Miniyol Nissan Kiralama Nasıl Yapılır?

Araç Kiralama'nın Yeni Yolu mottosuyla yola çıkan Miniyol'un, web sitesi ve mobil uygulamalarından Nissan markalı arabaları kiralayabilirsiniz. Araç kiralamak için yapmanız gereken, araba kiralamak istediğiniz lokasyonu ve tarihi seçmek, ardından listelenen otomobiller arasından size en uygun kiralık Nissan'ı seçip, ödeme işlemini tamamlamaktır. İstediğiniz Nissan otomobili kiralamak Miniyol ile artık çok kolay !

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.