Arama yapın

Türkiye’nin En Güzel 5 Aquaparkı

Türkiye’nin En Güzel 5 Aquaparkı
Sinan Daşpınar
Miniyol tatil sezonunun devam ettiği bu günlerde gidebileceğiniz aquaparkları tanıttı! Türkiye’deki aquparklar için ulaşımınızı Miniyol ile araç kiralama yaparak gerçekleştirin!
İçerik Başlıkları
    • Water World - Fethiye
    • Adaland - Kuşadası
    • Waterplanet - Alanya
    • Aqua Dream - Marmaris
    • The Land of Legends - Antalya

Tatil sezonu henüz bitmemişken ve sıcak havalar devam ederken su sporlarının tadını çıkarabilirsiniz. Tatilin tadını farklı bir şekilde çıkarabilir ve serinleyebilirsiniz. Türkiye’nin en büyük aquaparkları hakkında Miniyol bir yazı hazırladı!

Tatilinizin konforunu artırmak ve ulaşımınızı kolaylaştırmak için Miniyol her zaman yanınızda! Oto kiralama yapın, pişman olmayın.  
 

Water World - Fethiye

Fethiye’nin sıkça tercih edilen lokasyonu Ölüdeniz’e çok yakın olan Water World oldukça büyük eğlence tesislerinden biridir. Değişik yaş grupları için oluşturulmuş kayak ve havuzlar adrenalin seviyenizi yükseltecek! Özel olarak yapılmış su parkurlarının yanında yiyecek ve içecek mekanları bulunan aquaparkta  şezlong, otopark, kişiye özel soyunma dolabı, kabin ve bot imkanları da bulunmaktadır.
 
Yaz aylarının ilk durağı olan Fethiye’deki Water World’e gitmek için Miniyol ile Muğla Fethiye araç kiralama yapabilirsiniz.
 

Adaland - Kuşadası

Kuşadası aquapark denilince ilk akla gelen ve artık simgeleşen Adaland gün boyu hem Türk hem de yabancı turistler için sınırsız olarak hizmet vermektedir. Değişik yaştaki insanlar için etkinlik ve animasyon gösterileri de sunan su parkı farklı özelliklere sahip su kaydırakları ile ünlüdür. Adaland’ın farklı imkanlarından biri olan yunus balıklarını görebilir, fotoğraf çekinerek anılarınızı kalıcı hale getirebilirsiniz.

Waterplanet - Alanya

Alanya ve çevresinde oldukça tercih edilen aquapark oldukça büyük bir alanda büyük bir su parkıdır. “Su Dünyası” olarak da anılan parkın geniş tesisleri, restoranları ve konaklama mekanları bulunmaktadır. Yeşillik alanları, terasları, havuzları ve kumsalları olan Waterplanet’te Bungee Jumping bile yapılmaktadır.
 

Aqua Dream - Marmaris

Diğer bir büyük park olan aquapark farklı su kayaklarına sahiptir. Değişik yaş gruplarına hitap edebilen su kayakları ile birlikte farklı aktiviteler de düzenlemektedir. Türkiye’nin en büyük su parkı hedefi olan Aqua Dream bu hedefi için çalışmalarına devam etmektedir.
 

The Land of Legends - Antalya

Yurtiçi ve yurtdışından turistlerin ilgisini çeken The Land of Legends havuz eğlenceleri, büyüklü küçüklü su kaydırakları, konaklama mekanları ve restoranları ile çok sevilmektedir. Dalış ve yunus, penguen ve balina havuzlarıyla aquapark “Efsaneler Diyarı” temasına sahiptir.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.