Arama yapın

2023 Honda Civic Type R Araç İnceleme

2023 Honda Civic Type R Araç İnceleme
Sinan Daşpınar
Honda Civic meraklılarının günlerdir beklediği araç Typer R modeli tanıtıldı. Şimdiye kadar çıkan tüm Typer R modellerini unutun çünkü 2023 model Civic Typer R hepsinden daha güçlü olacak.
İçerik Başlıkları
    Honda Civic meraklılarının günlerdir beklediği araç Typer R modeli tanıtıldı. Şimdiye kadar çıkan tüm Typer R modellerini unutun çünkü 2023 model Civic Typer R hepsinden daha güçlü olacak.
    Yeni nesil otomobil olarak tanıtılan Honda Civic Typer R 2023 yılının ilk çeyreğinde Avrupa’da satışa sunulacak. Honda aracın tüm teknik detaylarını vermese de araç son yılların en iyi araçlarından birisi olduğunu daha ilk görüntülerinden verdi.
    Honda civic typer r
    2023 Honda Typer R modelinin tüm tasarımı paylaşılmasına rağmen teknik özelliklerinden tanıtımda çok bahsedilmedi. Fakat şunu biliyoruz en güçlüsü bizi bekliyor. Güç aktarma sisteminde 2.0 litre dört silindirli motor ve 6 ileri manuel şanzıman yer alıyor. Motordaki turbo şarj ve şanzımanda yer alan şanzımandaki rev-matching (devir eşleştirme) özelliklerde yenilikler yapılmış. Motorun eskisinden daha güçlü olduğunun işaretlerinden birisi bu. Araç önden çekişli olarak piyasaya sürülecek ve araçta Hybrid teknolojisi yer almayacak. Yeni Typer R’de artan motor gücü ile Fren sistemi de daha güçlendirilmiş durumda. Aracın lastikleri 19 inçlik jant. Michelin Pilot Sport 4S lastik seti araç ile standart bir şekilde geliyor.
    Honda Civic Typer R’nin 2023’de Türkiye’de de satışa sunulması bekleniliyor.
    honda civic typer r 2023 tasarım
    2023 Honda Civic Type R Tasarım
    Honda Civic Typer 2023 daha sportif ve halen hot hatch. Aracın direksiyonun kullanılan süspansiyon ve direksiyon sistemi ile sürüş keyfini doruklarda yaşayacaksınız. Kokpitte sizi kırmızı halılar karşılayacak. Araç geleneksel kırmızısından asla vazgeçmiyor. Konsol yapısı ise sizi tam bir spor arabada olduğunuzu hissettirecek tarzda tasarlanmış. Dijital sürücü ekranı, multimedya paneli ise hem güvenliğinizi arttıracak hem de yolları daha keyifli hale getirecek. Kırmızı halılar sizi oldukça etkileyecek bu otomobilde. Aracın ön tasarımı eski tasarımlarına göre daha sade fakat o sportif duruşundan hiçbir şey kaybetmemiş. Eski modellerinde hava çıkışları ve ızgara daha ön plandayken bu sefer logo daha ön planda olmuş. Arak tarafta sizi 3 egzoz çıkışı bekliyor. Bu aracın gücünü ve performansını gösteren önemli etmen.
    honda civic typer r 2023 iç tasarım
    2023 Honda Civic Type R Ne Zaman Satışa Çıkacak?
    Honda Civic Typer R 2023’ün çeyreğinde Avrupa’da satışa çıkması bekleniyor.
    2023 Honda Civic Type R Fiyatı Nedir?
    Honda henüz 2023 Honda Civic Type R ne kadar? Bu konuda açıklama yapmadı.
    Honda Araç Kiralama
    Honda Civic araçlarının kiralama ücretleri sezona ve araç kiralama şirketine göre değişkenlik göstermektedir. Araç kiralama firmaları kiralamayı gerçekleştirirken sizden ehliyet ve kimlik talebinde bulunacaktır. Firmaların findeks notları ve araç kiralama yaş sınırları farklılık gösterebilmektedir. İncelediğiniz Honda Civic model aracı Miniyol üzerinden uygun bir şekilde kiralayabilirsiniz. Findeks notu hakkında merak ettikleriniz için tıklayınız.
    Honda Civic kiralamak için tıklayınız. 

    Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.