Arama yapın

Evleneceklerin Kiralayabileceği 10 Araba

Evleneceklerin Kiralayabileceği 10 Araba
Sinan Daşpınar
Güzel bir düğün herkesin hayali. Güzel düğüne giden yolu aşmak içinde güzel bir düğün arabası gerekli. Bunun için Türkiye’nin en yeni araç kiralama platformu Miniyol sizlere tavsiyeler hazırladı.
İçerik Başlıkları
    • Miniyol’dan Gelin Arabası Kiralama
Güzel bir düğün herkesin hayali. Güzel düğüne giden yolu aşmak içinde güzel bir düğün arabası gerekli. Bunun için Türkiye’nin en yeni araç kiralama platformu Miniyol sizlere tavsiyeler hazırladı. Bütün hazırlıklar yapıldı, düğün salonu tutuldu. Ne eksik? Güzel bir araba. Evlenen çiftlerin araç ihtiyaçlarını karşılamalarının bir çözümü var Miniyol.
Miniyol ile araç kiralama işlemi yaparak düğününüzde istediğiniz araç ile seyahat edebilir, dilerseniz düğün arabası yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken çok basit Miniyol telefon uygulaması ya da miniyol.com’a gelerek araba kiralama yapmak.
Şimdi gelelim en önemli kısma düğünde hangi arabalar kiralanabilir?
Öncelik olarak nasıl bir araç istediğinizi belirlemeniz gerekmektedir. Bu konuda size birkaç tavsiyede bulunacağız işte Miniyol’un düğün arabası tavsiyeleri.
1- Audi A4
audi a4
Audi A4 keskin ön görünümü, karakteristik ve mükemmel tasarımı ile göz alıcı arabalardan birisi. Özellikle sportif görünümü, çevreci motoru, teknolojisi ile lüks araç severler için tasarlanan Audi A4 düğün gününüzü daha güzel hale getirecek.
Miniyol'dan Audi A4 kiralama için tıklayınız. 
2- BMW 5
bmw 5
BMW 5, BMW serisinin en çok sevilen ve kiralanan araçları arasında yer almaktadır. Fantastik ve çekici dış görünümü, teknolojisi ile rakiplerini geride bırakan BMW 5 düğününüz için seçebileceğiniz en güzel spor arabalardan birisi.
Miniyol'dan BMW 5 kiralama için tıklayınız. 
3- Opel Insignia
Opel Insignia
Opel Insignia, kusursuz bir düğünün kusursuz otomobili. Miniyol’da en çok kiralanan araçlardan birisi. Sportif yapısı, üstün teknolojisi ve güvenlik donanımları ile sizi çok mutlu edecek.
Miniyol'dan Opel Insignia kiralama için tıklayınız. 
4- Peugeot 508
peugeot 508
Peugeot 508 sürüş keyfini size doruklarda yaşatırken aynı zamanda mükemmel bir düğün organizasyonu yapmanıza da yardımcı olacak. Şık tasarımı ile düğününüzü tamamlayacak olan Peugeot 508 ile unutulmaz bir düğün yaşayacaksınız.
Miniyol'dan Peugeot 508 kiralama için tıklayınız. 
5- Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
Volkswagen Passat, Volkswagen markasının en çok tanınan araçlarından birisidir. Teknolojik ve dinamik yapısı ile bir düğün arabasından beklediğiniz her şeyi size fazlasıyla verecek. Volkswagen Passat göz alıcı bir düğün için göz alıcı bir otomobil.
Miniyol'dan Volkswagen Passat kiralama için tıklayınız. 
6- Skoda Superb
Skoda Superb
Skoda Superb düğünü için geniş ve lüks araç arayanlar için mükemmel bir seçenek olacaktır. Sınıfın en geniş aracı olan Skoda Suberb multimedya sistemi, tasarımı ve teknolojisi ile sizi ve misafirlerinizi oldukça etkileyecek.
Miniyol'dan Skoda Suberb kiralama için tıklayınız. 
7- BMW 2
bmw 2
BMW 2 tasarım tutkunları bu araba sizin için. İç ve dış tasarımı ile göz alıcı bir güzelliğe sahip olan BMW 2 ile mükemmel bir düğün tecrübesi yaşayacaksınız.
Miniyol'dan BMW 2 kiralama için tıklayınız. 
8- Peugeot 2008
Peugeot 2008
Peugeot 2008 SUV araçlar içerisinde en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Geliştirilen otomobil teknolojisinin en iyi ürünlerinden birisi olan Peugeot 2008 düğününde SUV tipi araç isteyenler için güzel bir alternatif olacak.
Miniyol'dan Peugeot 2008 kiralama için tıklayınız. 
9- Fiat Kuga
fiat kuga
Ford Kuga SUV tipi araçlar içerisinde en iddialılar arasında yer almaktadır. Sportif ve kaslı duruşu ile düğünlerinizde çok havalı bir görünüm kazanacaksınız. Geniş ve ferah iç kapasitesi sayesinde düğünlerin vazgeçilmez arabası olacak.
Miniyol'dan Fiat Kuga kiralama için tıklayınız. 
10- Jeep Compass
jeep compass
Jeep Compass geliştirilmiş teknolojisi, ince düşünülmüş detayları ile mükemmel bir düğün arabası olacak SUV tipi bir araçtır. Multimedya özellikleri sayesinde çokça eğlenecek ve güzel bir vakit geçireceksiniz.
Miniyol'dan Jeep Compass kiralama için tıklayınız. 

Miniyol’dan Gelin Arabası Kiralama

gelin arabası

Çiftler hayallerini kurduğu düğüne hayallerini kurduğu arabalarla gitmek istiyor. Araba fiyatları çok pahalı olduğundan dolayı ekonomik zorluklar çeken çiftlerimiz araç kiralama yolunu seçiyorlar. Miniyol’da her bütçeye uygun araç bulunmaktadır. Bütçenize göre, aradığınız özelliklerde aracı seçip anında kiralayarak, düğün gününüzü daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Miniyol telefon uygulaması ya da miniyol.com’a gelerek araç kiralama yapmak işte bu kadar basit!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.