Arama yapın

Yurt Dışından Gelenler İçin Araç Kiralama

Yurt Dışından Gelenler İçin Araç Kiralama
Sinan Daşpınar
Yurt dışından ülkemize geldiğinizde mutlaka bir araca ihtiyacınız olacaktır. Türkiye’nin doğal ve tarihi güzellikleri keşfetmek ve planladığınız ziyaretlerinizi gerçekleştirmek için Türkiye’nin en teknolojik ve gelişmiş araç kiralama motoru Miniyol’dan araç kiralama yapabilirsiniz.
İçerik Başlıkları
    Yurt dışından ülkemize geldiğinizde mutlaka bir araca ihtiyacınız olacaktır. Türkiye’nin doğal ve tarihi güzellikleri keşfetmek ve planladığınız ziyaretlerinizi gerçekleştirmek için Türkiye’nin en teknolojik ve gelişmiş araç kiralama motoru Miniyol’dan araç kiralama yapabilirsiniz. Miniyol sayesinde global ve yerel olmak üzere birçok araç kiralama firmasını bünyesinde barındırmaktadır. 
     
    Miniyol üzerinden binlerce araca anında ulaşabilir ve anında araçları listeleyebilirsiniz. Miniyol’un gelişmiş filtreleme seçenekleri ile kendinize uygun aracı bularak hemen oto kiralama yapabilirsiniz. Yurt dışından gelen misafirlerimizin merak ettikleri konulardan birisi Türkiye’de araç kiralama yapmak için ne gerekli olduğudur? 
     
    Ülkemize gelmek isteyen gurbetçiler ve turistler Miniyol üzerinden global rezervasyon yaptırabilirler. Hangi lokasyonda olduklarının hiçbir önemi yok diledikleri lokasyondan Miniyol’a girerek ülkemizin her yeri için araç kiralama yapabilirsiniz. 
    Türkiye için seyahat planınızı yaptınız. Bu planı yaparken araç kiralama detaylarınızı da planlamanız gerekmektedir. Hangi tarihlerde araca ihtiyacınız var bunu belirlemelisiniz. Aracı hangi lokasyondan teslim almak istiyorsunuz, nasıl bir araca ihtiyacınız var bunları öncelikli olarak belirlemelisiniz. Bundan sonrası çok kolay. 
     
    Miniyol telefon uygulaması veya miniyol.com adresine gelerek araç alış yerini seçmeniz gerekmektedir. Araç kiralama işlemini yaptıktan sonra aracı sadece Türkiye sınırları içerisinde kullanabileceğinizi söylemekte fayda var. Ülkemiz sınırları içerisinde örneğin Sabiha Gökçen Havalimanı’nda araç kiralama gerçekleştirdiniz. Kiraladığınız aracı daha sonra Kayseri’de bir lokasyona bırakmak istiyorsunuz. Bunun için lokasyonu belirtirken farklı bir yerde bırakmak istiyorum seçeneği işaretlemeniz gerekmektedir. 
     
    yurtdisindan gelenler icin arac kiralama
     
    Farklı yerde bırakma seçeneği araç kiralama firmalarına göre değişiklik gösterebilir. Araç kiralama firmalarının hangi lokasyonlarda hizmet verdiklerine bakmanız gerekmektedir. 
     
    Araç kiralama yapmak istediğiniz lokasyonu seçtikten sonra alış ve bırakış zamanlarını belirlemelisiniz. Sonrası “Ara” diyerek Miniyol’un binlerce seçeneğini bulabilirsiniz. Bundan sonrası da çok kolay. Kendine uygun aracı geniş filtreleme özellikleri sayesinde anında bularak aracı kiralayabilirsiniz.
     
    • Gurbetçilerimiz veya ülkemizi ziyareti gelen turistlerin ehliyetleri ve pasaportları, pasaportlarında ülkemize giriş kaşesi bulunmak zorundandır. 
    • Bunların haricinde kiralama yapacak kişinin 21 yaşını doldurmuş olması ve 1 yıllık ehliyet sahibi olması gerekmektedir. Ehliyet veya kişinin yaşı kiralamak istediği aracın sınıfına göre farklılık gösterebilmektedir.
    • Ödemenin gerçekleşmesi için Türkiye’de geçerli bir kredi kartı olması gerekmektedir. 
    Miniyol ile ülkemizden bulunan birçok havalimanından ve lokasyondan turistler ve gurbetçilerimiz rahatlıkla oto kiralama yapabilirler. 

    Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.