Arama yapın

Yeni Ford Galaxy Hakkında

Yeni Ford Galaxy Hakkında
Sinan Daşpınar
1903 tarihinde Henry Ford tarafından dünyaya sunulan Ford arabaları, altı kıtada üretimi ile en çok tercih edilen araçlar arasında yer almaktadır. Yeni Ford Galaxy hakkında rahatlıkla kaliteden ve güvenli sürüşten bahsetmek mümkündür.
İçerik Başlıkları
    • Ford Galaxy Tasarım Özellikleri
    • Ford Galaxy İç Tasarım Özellikleri
    • Ford Galaxy Boyutları
    • Ford Galaxy Motor Seçenekleri
    • Ford Galaxy Fiyatları
1903 tarihinde Henry Ford tarafından dünyaya sunulan Ford arabaları, altı kıtada üretimi ile en çok tercih edilen araçlar arasında yer almaktadır. Yeni Ford Galaxy hakkında rahatlıkla kaliteden ve güvenli sürüşten bahsetmek mümkündür. Oto kiralama, kiralık araç gibi konularda akla ilk gelen markalar arasında kendine yer edinmiş bir araba markasıdır. Miniyol yeni Ford Galaxy'i güvenli yol tutuşu, rahat sürüşü ile kaliteli seyahati sizlere sunuyor.

Ford Galaxy Tasarım Özellikleri

Yeni Ford Galaxy tasarım özellikleri sürücüsüne rahat ve keyifli yol sürüşünü sağlamak için özenle oluşturulmuştur. Zahmetsiz sürüş deneyimi sunmak için tasarlanan Ford Galaxy fiyat ve kalite garantisini beraberinde getiriyor. Aile arabası klasmanına giren yeni Galaxy geniş pencereleri, yatay tasarıma sahip sis farları, geniş hacmi, geniş arka çerçevesiyle iddialı bir görünüş sunuyor. Krom çıtaları ile kendisini gösteren Ford Galaxy 2021 aileniz için kiralayabileceğiniz en güvenilir araçlardan bir tanesi.

Isıtmalı ön camı ile buzlanmaya son veren tasarım, anahtarsız araç kilitleme ve çalıştırma özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

Ford Galaxy İç Tasarım Özellikleri

Miniyol ile araba kiralama söz konusu olduğunda Ford önde gelen markalardandır. Özellikle aileniz için rahat ve keyifli bir yol sürüşü planlıyorsanız, Galaxy’nin iç tasarım özellikleri tam size göredir. Esnek oturma düzenine sahip olan Ford Galaxy, mükemmel donanımı ve konforu ile seyahatlerinizin keyifli geçmesini sağlıyor. Rahatlıkla katlanabilen koltukları, geniş iç mekânı, 180 derece açıyla ön kameraların multimedyaya yansıtılması, aydınlık ferah mekânı, panoramik cam tavanı, geniş pencereleri ile keyifli yolculuklara imkân sunuyor.

Hızınıza göre ayarlanabilen direksiyon sistemi ile sürücüye de yol boyu rahat bir sürüş imkânı sunan araç, sizlere otomobil kiralamada profesyonelliği, aile keyfini, huzuru, yüzde yüz fiyat ve kalite garantisi ile sunuyor. Aracın diğer önemli iç tasarım özelliği SYNC-3. Bu sistem sayesinde sıcaklığı, müziği, navigasyonu sesli komutlarla kontrol etmeniz mümkün. Akıllı telefon bağlantısı sağlanarak her zaman sürüşünüzdeki güven ve rahatlık sizlere garanti ediliyor.
 
Ford Galaxy

Ford Galaxy Boyutları

Yeni Ford Galaxy boyutları ile de, rent a car firmalarında aile arabası olarak rahatlıkla kiralanmasını sağlıyor. 190 beygir gücündeki Ford Galaxy, 4848 mm uzunluğa sahip. Aynı zamanda aracın genişlik ölçüsü 1916 mm iken yüksekliği 1747 mm, dingil mesafesi ise 2850 mm'dir. Araç kiralamada özellikle ailecek çıkılacak seyahatlerde, şehir turlarında rahat araba bulabilmek için kiralama markalarında zirvede yer alan araç kalite güvencesi ile Miniyol aracılığı ile sizlerle buluşuyor.

Ford Galaxy Motor Seçenekleri

2021 Ford Galaxy motor seçenekleri, elbette araç kiralanırken dikkat edilecek noktalardan bir tanesi. Ailecek güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi istendiğinde motorun gücü de seyahatin keyifle geçmesini sağlayacaktır. Motor yapısı ile performansını ortaya koyan Ford Galaxy, 1,5 LT hacimli motoru ve benzinli seçeneği ile yerini almaktadır. Tork performansı 240 Nm iken, 0-100 km arası hızlanma süresi de 9 saniyeyi buluyor.

Tasarruflu yakıt tüketimi ile dikkat çeken Ford Galaxy, araç kiralamada tercih edilme nedenlerinden bir diğeri olarak karşımıza çıkıyor. Şehir içi 8 şehir dışı 5,6 litre yakıt tüketim değerine sahip olan aracın, ortalama yakıt tüketimi ise 6,5 litre değerindedir.

Ford Galaxy Fiyatları

Ford Galaxy fiyatlarına bakıldığında, aracın resmi sitesinden elde edilmesi mümkün değildir. Otomobil galerilerinden temin edilmesi düşünüldüğünde ise 2021 olarak başlangıç için verilen fiyat 1.1000.000 TL civarında bulunmaktadır.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.