Arama yapın

Ford Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Ford Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Ford marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Ford araba modellerinin özellikleri ile birlikte Ford araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Ford Focus
    • Ford Tourneo Courier
    • Ford Tourneo Custom
    • Ford Kuga
    • Ford Transit
    • Ford Ecosport

Henry Ford Michigan'ın ABD'de 1903 yılında kurduğu Ford Motor Company ilk otomobil üretimi yapan firmalar arasındadır. Günümüzde Ford markası 6 kıtada 200 pazarda araç üretip dağıtmaktadır. Ford araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Ford Focus


Yakıt tipi dizel ve 4 silindirli olan Ford Focus 1998 yılında üretime başlamıştır. Ford Focus'un kokpitinde bulunan 8 inçlik ekran, kablosuz telefon şarjı ve head up display ekranı özellikleri konforu artırmaktadır. Önden çekişli 8 ileri otomatik şanzımana sahip yeni nesil Ford Focus araçlarının beygir güçleri 95 Hp.

Ford Tourneo Courier

Geniş iç hacimli Ford Tourneo Courier hız kontrol, ayarlanabilir hız sınırlandırıcı ve navigasyon sistemleri ile teknolojik özelliklere sahiptir. Tourneo Courier ayarlanabilir bagaj, istenilen kapıyı kilitleme ve devrilme kontrol sistemleri ile ön plana çıkar.

Ford Tourneo Custom

Geri dönüş kamerası, arka koltuk sistemi, otomatik farlar, devrilme kontrolü, sürücü dikkat takibi ve önden çekişli 8’li manuel şanzımana sahiptir. Dizel motoru olan Ford Tourneo Custom 8+1 yakıt tasarrufu sağlayan donanım ile üretilmiştir. Trafikte start stop sistemi ile motoru otomatik şekilde kapatarak %10’a kadar yakıt tasarruf sağlar.

Ford Kuga

SUV model olan Ford Kuga elektrikli araçlar arasında şarj edilebilir hibrit seçeneği fiyatları ile 380.000 TL’den başlar. Normal, spor, ıslak, kaygan zemin, kar ve kum gibi alanlarda verim sağlamak için Eco modları vardır. Ford Co-Pilot 360 derece özelliği, adaptif hız kontrolü ve şerit takip sistemi ile öne çıkar. Yeni Ford Kuga 8 ileri vitesli otomatik şanzımana,1.5 ve 2.0 litre Eco Blue motora sahiptir. Güç, tork ve verimlilik değerlerini artırmak için en yeni dizel teknolojisinden yararlanarak karbon emisyonunu azaltır. 

Ford Transit

Ford Transit minibüsün modellerinde 9 çeşit renk bulunmakta ve yük taşıma kapasitesi yaklaşık 1300 kg’dır. 6 ileri manuel şanzımana ve dizel yakıt türüne sahip Ford Transit 14+1 fiyatları 240.000 TL'den başlamaktadır. Masa olarak kullanılabilen ikili ön yolcu koltuğu 180 derece görüş sağlayan ön, arka kamerası ve Türkçe navigasyon özellikleri vardır.

Ford Ecosport

Akıllı 4x4 çekiş sistemi ve geri dönüş kamerası olan Ford Ecosport araçlar 1.0 litrelik Ecoboost benzinli motora sahip. 5 kişilik Ford Ecosport’un bagaj hacmi 2 koltuklu oturma planına geçildiğinde 406 litreden 1603 litreye kadar büyümektedir.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.