Arama yapın

Toyota Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Toyota Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Toyota marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Toyota araba modellerinin özellikleri ile birlikte Toyota araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Toyota Yaris
    • Toyota Corolla
    • Toyota Hilux
    • Miniyol Toyota Kiralama Nasıl Yapılır?
Toyota 2016 sonuçlarına göre dünyanın en büyük otomotiv şirketi olmuştur. Otomobil dünyasının lider markası olarak kabul edilmektedir. Japon menşeli Toyota güvenilir ve sağlam otomobiller üretmektedir. Toyota araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Toyota Yaris

Toyota Yaris life, radyo, CD çalar, MP3 ve 6 hoparlör olmak üzere kaliteli ses sistemlerine sahiptir. Araçta 3 adet silindir bulunmaktadır. Aracın motor hacmi yaklaşık 998 cc. Yakıt tipi benzindir. Depo hacmi 42 litredir. Yakıt tüketimi 5 litredir. Hatchback kasa tipinde üretilmiştir. A segmentinde araçtır. 1998 yılında satışa çıkmıştır. Günümüzde 3. nesli üretilmektedir. Aracın hibrit versiyonu bulunmaktadır.

Toyota Corolla

Toyota Corolla 11. nesli üretilen Sedan model C segmentli araçtır. Benzinli ve dizel olmak üzere 2 seçeneğe sahiptir. 55 litrelik yakıt deposu bulunmaktadır. Benzinli araç modellerinde ortalama yakıt tüketimi 6 litredir. Dizel modellerinde yakıt tüketimi 4 litredir. Elektrikli ve ısıtmalı yan aynaları, gündüz yanan led farları, direksiyon kumandalı müzik, USB, ABS, EBD, yokuş kalkış destek sistemleri vardır. Sürücülere oldukça rahat bir sürüş seçeneği sunmaktadır. Otomobilin koltuk kaplamaları deridir. Üretim yılı 1966 olan Toyota Corolla dünyanın en çok satılan araçları arasındadır.

Toyota Hilux

Toyota Hilux 2.4 litrelik güçlü dizel motora sahiptir. Yakıt deposu kapasitesi yaklaşık 80 litredir. Yakıt tüketimi 7.8 litredir. Arazide kullanılmak için tasarlanmış bir modeldir. Araç 2005 yılında satışa sunulmuştur.

Miniyol Toyota Kiralama Nasıl Yapılır?

Miniyol uygulamasına veya web sitesine hızlı şekilde üye olarak Toyota araç kiralama rezervasyonuyapabilirsiniz. Kampanyalar hakkında bildirimler alarak özel puan sistemi ile ödeme fırsatına sahip olun! İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefonumuzu arayın!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.