Arama yapın

Skoda Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Skoda Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Skoda marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Skoda araba modellerinin özellikleri ile birlikte Skoda araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Skoda Octavia
    • Skoda Superb
    • Skoda Rapid
    • Miniyol Skoda Kiralama Nasıl Yapılır?
Çek kökenli otomobil markası olan Skoda Auto otomobil üreten ilk araç firmaları arasındadır. 1895 yılında bisiklet, 1899 yılında motosiklet ve 1905 yılında otomobil üretmiştir. 1991 yılında Volkswagen Grubu tarafından satın alınmıştır. Skoda araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Skoda Octavia

Skoda Octavia ülkemizde Elite ve Premium donanımları ile satışa sunulmaktadır. Octavia 1.5 litre TSI e-TEC ve 1.0 litre TSI e-TEC motor seçeneklerine sahiptir. 600 litrelik bagajı olan aracın 1.0 litrelik motoru 110 hp ve 1.5 litrelik motoru 150 beygir gücü vardır. 2 motoru 7 ileri DSG şanzımanlı olan araç içten yanmalı ve elektrikli motora sahiptir. Kalkışta ve virajlarda yardımcı olması için 12 kw elektrikli motor eklenmiştir.  Aracın yavaşlaması ile elektrikli motor şarj olmaktadır.
 
Skoda Octavia 100 km’de ortalama 4.3 litre yakıt tüketmektedir. Türkiye’de Premium ve Elite olarak 2 konfor paketi sunmaktadır.  Elite pakette led ön, arka farlar, 8’lik multimedya ekran, Smartlink bağlantı ve çift bölmeli klima özellikler vardır. Premium pakette Top led arka far grubu, 10’luk multimedya ekranı, 10’luk dijital gösterge ekranı, Apple CarPlay, anahtarsız giriş ve 17’lik alaşım jantlar vardır. 1.0 TSI e – TEC 150 motor ünitesinin 3 silindiri vardır. 1. motorun 100 ve 2. motorun 150 beygir gücü vardır.

Skoda Superb

Skoda Superb araçlarda 17’lik jantlar, havalandırma ve ızgaralar krom detaylıdır. Standart ay beyazı rengi için ekstra ücret ile opsiyonel seçenekler sunmaktadır. Adaptif hız sabitleme, elektronik stabilite kontrolü, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı, geri görüş kamerası, sürücü yorgunluk tespiti, dokunmatik Columbus navigasyonu ve trafik asistanı özellikleri vardır. Elite, Premium ve Prestige olarak 3 farklı donanım paketi sunmaktadır.

Skoda Rapid

1.0 TSI 95 PS ve 1.0 TSI 100 PS DSG motor seçeneklerine sahiptir. Skoda Rapid araçlarının motorları 3 silindirlidir. 1. motor 189 km/s ve 2. motorun 200 km/s maksimum hıza sahiptir. Sıfırdan 100 km’ye 1. motor 11.3 saniyede ve 2. motor 10.2 saniyede ulaşmaktadır. 1. motor şehir içinde 5.5 litre şehir dışında 4.1 litre yakıt tüketmektedir. 2. motor şehir içinde 5.7 litre ve şehir dışında 4.3 litre yakıt tüketmektedir.

Miniyol Skoda Kiralama Nasıl Yapılır?

Skoda Araba Kiralamak istiyorsanız Miniyol sizin için doğru adres. Miniyol web sitesi yada mobil uygulamalarından araba kiralamak istediğiniz havalimanı yada şehri seçip, sizin için en uygun kiralık Skoda'yı seçip, güvenli şekilde ödeme işleminizi tamamlayabilirsiniz. Skoda Araba Kiralamak için yapmanız gerekenler sadece bu kadar ! 

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.