Arama yapın

Seat Leon e-Hybrid Özellikleri

Seat Leon e-Hybrid Özellikleri
Sinan Daşpınar
Seat Leon e-Hybrid özellikleri, 2021 Seat Leon Dış Tasarımı, 2021 Seat Leon İç Tasarım, Seat Leon 2021 1.5 FR Teknik Özellikleri, 2021 Seat Leon Fiyatları
İçerik Başlıkları
    • Seat Leon e-Hybrid Özellikleri
    • Seat Leon e-Hybrid Özellikleri
    • 2021 Seat Leon Dış Tasarım
    • Seat Leon 2021 1.5 FR Teknik Özellikleri
    •  
    • 2021 Seat Leon İç Tasarım
    • 2021 Seat Leon Fiyatları

Seat Leon e-Hybrid Özellikleri

Çevreci otomobiller her geçen gün sayısını arttırmaya devam etmekte. Özellikle 2020 yılına geldiğinizde pandemiyle birlikte bu artış hız kazanmaya başladı.

Çevreci ve hibrit arabaları Miniyol üzerinden kiralayabilir ve kendinize uygun araçları bulabilirsiniz.

Seat’ın en çok satan modeli Leon’un şarj edilebilir hibrit versiyonu üretildi. Seat Leon’un dördüncü nesli Seat Leon e-Hybrid hem hatchback hem de sportstourer gövde tipiyle satışa sunuldu. Miniyol olarak sizin için Seat Leon’u inceledik.

Seat Leon e-Hybrid Özellikleri

Araç 204 beygit (150 Kw) güç ve 350Nm tork üretmekte. 1.4 litrelik TSI motora birleştirilen elektrik motor, gücünü lityum pillerden almaktadır. 13 kWh’lik lityum pil paketi ile desteklenen Seat Leon tamamen elektrikli modda 70 km’lik bir menzil sunuyor. Şarj edilebilir hibrit teknolojisi (Plug-in) sayesinde WLTP test döngüsünde 15 ile 30 g/km arasında düşük bir emisyon değerine ulaşıyor.

Yeni Seat Leon modellerinde Connect uygulaması, e-HYBRID modeli ile birlikte gelecek ve sürücüler batarya yönetim imkânlarını kontrol edebilecekler.

2021 Seat Leon Dış Tasarım

Sportif bir duruş, kızgın bakışlı farlar, sportif ızgara. Bir aracı modifiye ettirmek isteseydiniz ancak bu kadar olurdu. Seat Leon dış tasarımı ile gençlerin gönlünü zaten önceden fethetmişti ve yeni modelleri ile bunu ikiye katlamış durumda. Araç dört paket halde satılmakta; FR, Style, Style Plus, Xcellence.  Seat Leon’un farları LED özellikte ve görüş açısını oldukça kolaylaştırmakta. Arka tarafta boydan boya bulunan LED araca ayrı bir hava katmakta. Üçüncü stop lambası boydan boya yer alan LED’in ortasında yer almaktadır. El yazı Leon yazısı çok hoş gözüküyor. Aracın arka tarafında aynı zamanda yalancı egzozlar yapılmış. 

Seat Leon 2021 1.5 FR Teknik Özellikleri

 

Silindir Hacmi

1498 cc

Beygir Gücü

130 HP

Maksimum Tork

200 Nm

Vites Tipi

6 İleri Düz

Yakıt Türü

Benzin

Şehir İçi Ortalama Tüketim

6.6 Litre

Şehir Dışı Ortalama Tüketim

4.4 Litre

Karma Yakıt Tüketimi

5.2 Litre

Maksimum Hız

208 km/s

0-100 Km Hızlanma

8.5 sn

Uzunluk

4368 mm

Genişlik

1799 mm

Yükseklik

1456 mm

Boş Ağırlık

1243 kg

Bagaj Hacmi

380 litre

Yakıt Deposu

45 litre

 

2021 Seat Leon İç Tasarım

Seat Leon’un 380 litre bir bagaj hacmi bulunuyor ve bagajın mavi bir aydınlatması bulunuyor. Koltukları yatırdığınızda bagaj kapasitesi 1301 litreye ulaşıyor. Aracın koltuk tasarımları ise özenerek yapılmış. Arka koltukta diz ve baş mesafesi oldukça güzel yine arka tarafta kol dayaması mevcut. Arkada havalandırma ve 2 adet USB çıkışı yer alıyor. Arkada oturanlar kendi sıcaklık ayarlarını yapabiliyorlar. Tavanda dokunmatik aydınlatmalara yer verilmiş. Spor bir otomobil sürdüğünüzü sürüş koltuğuna oturduğunuzda anlıyorsunuz. Isıtmalı ve hafızalı koltuğu ile sürücüleri oldukça mutlu ediyor. Aracın içinde kablosuz şarj bulunuyor. Direksiyon mükemmel bir tasarıma ve duruşa sahip. Direksiyonda 3 kademeli ısıtma bulunuyor. Farklılaştırılmış dijital kadranı ile araca tamamen hâkim olabiliyorsunuz. Araç içi LED’ler ise araca ayrı bir hava katmaktadır. Multimedya ekranı tamamen dokunmatik.

2021 Seat Leon Fiyatları

Style, Style Plus, FR ve Xcellence donanım paketlerine sahip olan Seat Leon’un Style paketi 399,000 TL, Style Plus paketi 459,000 TL, FR paketi 459,000, Xcellence paketi ise 516,000 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Araç fiyatları konusunda kafanızda soru işaretleri varsa, kendinize göre bir araç arıyor ve araç kiralamak işitiyorsanız sizleri miniyol.com’a bekleriz.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.