Arama yapın

Renault Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Renault Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Renault marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Renault araba modellerinin özellikleri ile birlikte Renault araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Renault Clio
    • Renault Fluence
    • Renault Kangoo
    • Renault Latitude
    • Renault Megane
    • Renault Symbol
    • Renault Captur
    • Renault Kadjar
    • Renault Talisman
    • Miniyol Renault Kiralama Nasıl Yapılır?
Fransız otomobil, tren, uçak ve otobüs üreticisi Renault markasının Türkiye Bursa yatırımları vardır. Renault araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Renault Clio

2021 Renault Clio Hatchback en çok satılan araç türlerinden biridir. Türkiye’de 2 dizel ve 4 benzin olmak üzere 6 motor seçeneği bulunmaktadır. Clio modelinin en düşük motoru 72 beygir en güçlü motoru 130 beygir. Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 farklı donanım sunmaktadır.

Renault Fluence

Renault Fluence modelinin otomatik, manuel şanzımanı ve dizel ve benzin motoru vardır. Sıfırları 149.000 TL’den başlayan fiyatlar ile piyasada satılmaktadır.

Renault Kangoo

Yeni 2021 Renault Kangoo Multix ve Express olmak üzere 2 farklı seçenek sunmaktadır. Multix’in motoru Touch 1.5 Blue dCi 95 hp ve Express’in motoru Cargo Maxi Joy 1.5 Blue dCi 95 hp. Yokuş kalkış, ECO modu, acil fren destek ve elektronik denge programı özellikleri vardır. 4 silindirli 95 hp dizel araç emisyon olarak Euro 6 AdBlue standartlarına uygun motora sahiptir.

Renault Latitude

Otomatik şanzımanlı 110 hp gücü olan Renault Latitude şehir içinde 100 km’de 5.5 litre ve şehir dışında 100 km’de 4.2 litre yakıt tüketmektedir. Dizel motor Latitude sıfırdan 100 km’ye 14.2 saniyede ulaşmaktadır.

Renault Megane

Renault Megane benzin, dizel, manuel ve otomatik vites seçeneklerine sahiptir. 2 motoru da 100 km’de yaklaşık 4.2 litre yakıt tüketmektedir. Dizel motorlarda 115 hp ve benzinli motorlarda 140 hp beygir gücü vardır. Elektronik denge, hız sabitleme ve yokuş kalkış destek sistemleri güvenlik sağlamaktadır.

Renault Symbol

0.9 95 hp, 1.0 100 hp litre benzin ve 1.5 litre 95 hp dizel motor seçenekleri vardır. Renault Symbol 100 km’de ortalama 5 litre yakıt tüketmektedir. Bagajı yaklaşık 450 litre olan araç turbo motoru ile güçlü performansa sahiptir.

Renault Captur

Renault Captur markası Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 farklı donanım paketi sunmaktadır. Bütün paketlerin motoru 1.3 TCe EDC 140 beygir gücüne sahiptir. Önden çekişli, otomatik vites özellikleri vardır. Sıfırdan 100 km’ye 9.2 saniyede ulaşmaktadır. Aracın azami hızı 196 km/s’tir.

Renault Kadjar

Benzinli motor seçeneği olan Renault Kadjar modelinin maksimum gücü 160 beygirdir. Otomatik vitesli ve önden çekişli Kadjar’ın CO2 emisyonu 135g/km’dir. Şehir içinde 7 litre ve şehir dışında 5.9 litre yakıt tüketmektedir.

Renault Talisman

157 beygir gücü ve otomatik vitesi olan Renault Talisman emisyonu 133 g/km ile EURO 06. Bagaj hacmi 603 dm3 ve yakıt deposu 51 litre.

Miniyol Renault Kiralama Nasıl Yapılır?

Miniyol web sitesi yada mobil uygulamaları üzerinden araç kiralamak istediğiniz lokasyonu seçip, 70'den fazla araç kiralama firmasının araçlarını kıyaslayıp, kiralamak istediğiniz Renault yada farklı marka otomobilleri seçerek, 3 adımda Renault kiralama işleminizi tamamlayabilirsiniz. Miniyol üzerinden yapacağınız tüm araç kiralama işlemlerinde kesintisiz, koşulsuz iade yapabilirsiniz.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.