Arama yapın

Opel Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Opel Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Opel marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Opel araba modellerinin özellikleri ile birlikte Opel araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Opel Astra
    • Opel Corsa
    • Opel Insignia
    • Opel Grandland X
    • Opel Crossland X
    • Miniyol Opel Kiralama Nasıl Yapılır?
1862 yılında dikiş makinesi üretmek için açılan Opel 1889 yılında otomobil üretmeye başladı. 1931 yılında General Motors’un tamamen aldığı Opel’i 2017’de Groupe PSA satın aldı. Böylece Fransız otomobil üreticisi Volkswagen’den sonra Avrupa’nın en büyük ikinci otomobil üreticisi olmuştur. Opel araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Opel Astra

Başlangıç fiyatı yaklaşık 220.000 TL’den başlayan yeni Opel Astra Edition, GS Line ve Elegance olmak üzere 3 farklı donanıma sahiptir. Edition donanımında led ön farlar, arka park, yağmur sensörü, elektronik park freni ve iklim kontrollü klima vardır. GS Line donanımında 17’lik alaşımlı jantlar, led stoplar, geri görüş kamerası, otomatik kararan dikiz ayna, şerit koruma ve takip sistemi bulunmaktadır. Elegance modelde Intellilux Led Matrix farlar, 8 inçlik dijital sürücü bilgi ekranı, 8’lik navigasyonlu multimedya, trafik işaret testi vardır. Opel Astra benzinli 145 hp ve dizel 122 hp motor seçenekleri ile yenilenmiştir.

Opel Corsa

Türkiye’de Essential, Edition, Elegance ve Ultimate ile satışta olan Opel Corsa Elegance donanımında 7’lik multimedya sistem, yağmur ve ışık sensör, 16’lık alaşım jantlar vardır. 309 litrelik bagaj hacmi olan Edition modelde hız sabitleyici, şerit takip sistemi, trafik işareti tanıma, yorgunluk tespiti ve park sensörü vardır. Ultimate donanımında 7’lik dijital gösterge ekranı, elektronik klima ve geri görüş kamerası bulunmaktadır. Edditon donanımı dizel diğerleri benzinli seçenekler sunmaktadır. Edition ve Elegance donanımları 130 hp beygir gücü ile en yüksek motora sahiptir.

Opel Insignia

1.5 turbo dizel 122 hp ve 2.0 turbo benzinli 230 hp motor seçenekleri olan Opel Insignia 62 litrelik yakıt deposuna sahip. Dizel modellerde 8 ileri tam otomatik şanzıman ve 9 ileri tam otomatik vites özelliği bulunmaktadır. 8’lik dijital sürücü bilgi ekranı, navigasyon, otomatik lastik basıncı takip sistemi, takip mesafesi göstergesi, ön çarpışma ikazı ve şerit koruma özellikleri vardır.

Opel Grandland X

SUV kasa Opel Grandland X ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı koltuklar,  514 litreden 1652 litreye kadar bagaj hacmi, sesli komutlu navigasyon, hareket sensörlü elektrikli bagaj kapağı, 5 farklı aydınlatma, led far özellikleri vardır. Opel Grandland X benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahiptir.

Opel Crossland X

Opel Crossland X modelinin 410 litrelik bagaj hacmi 1255 litreye kadar artmaktadır. Modelde 3 farklı bilgi eğlence sistemi bulunmaktadır. Radio BT Apple CarPlay Android Auto, Multimedia Radyo, 8’lik dokunmatik Multimedya Navi Pro. Head up display, otomatik acil durum freni, yaya algılama, şerit takip sistemi, geri görüş kamerası, hız sabitleme özellikleri vardır. 1.2 litre benzinli, 1.5 litre dizel motor, 5 ileri manuel, 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik vites seçenekleri arasındadır.

Miniyol Opel Kiralama Nasıl Yapılır?

Miniyol uygulamasına veya web sitesine hızlı şekilde üye olarak Opel araç kiralamarezervasyonuyapabilirsiniz. Kampanyalar hakkında bildirimler alarak özel puan sistemi ile ödeme fırsatına sahip olun! İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefonumuzu arayın!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.