Arama yapın

Muğla Ortaca Kolay Araç Kiralama

Muğla Ortaca Kolay Araç Kiralama
Sinan Daşpınar
Türkiye'nin yeni nesil araç kiralama motoru Miniyol ile Muğla Ortaca’da araç kiralama nasıl yapılır?
İçerik Başlıkları
    • Araç Kiralamada Neden Miniyol?
    • Muğla Ortaca Araç Kiralama Seçenekleri
    • Muğla Ortaca Nüfus
    • Muğla Ortaca Ulaşım
    • Muğla Ortaca Mahalleler
    • Muğla Ortaca Gezi Listesi
    • Kaunos Antik Kenti
    • Likya Kaya Mezar Kalıntıları
    • Dalyan Pazarı
    • Dalyan Özel Çevre Koruma Alanı
    • Muğla Ortaca Miniyol Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Muğla’nın en turistik ilçelerinden biri olan Ortaca gezilecek yerleri ile ön plana çıkmaktadır. Antalya seyahatlerinizde Ortaca’da görülmesi gereken yerler keşfetmek için Miniyol araç kiralama uygulamasını tercih edebilirsiniz. Araç kiralamanın yeni yolu olan Miniyol farkı ile uygun fiyatlı, güvenli, hızlı ve kolay şekilde araç kiralayabilirsiniz.

Muğla Ortaca Araç Kiralama

Araç Kiralamada Neden Miniyol?

Miniyol’da %100 ücret iade güvencesi, 7/24 çağrı merkezi, kullanıcı odaklı tasarım, güvenli ödeme, özel asistan, dijitalleşen geleneksel süreçler, gelişmiş filtreleme özellikleri vardır. Türkiye’nin yeni nesil araç kiralama motoru Miniyol ile farklı firmalar arasından taleplerinize en uygun olan araçları hızlı şekilde bulabilirsiniz.
 

Muğla Ortaca Araç Kiralama Seçenekleri

Muğla Ortaca’da araç kiralamak için Miniyol mobil uygulamasını veya web sitesini kullanabilirsiniz. Mini ödeme özelliği ile araç kiralama yaparken ücretin bir kısmını rezervasyon sırasında geriye kalanını teslimat anında ödeyin! Kredi kartınızın bloke olması gibi olumsuz durumlarda sorunsuz şekilde seyahatinize devam edebilirsiniz.
 

Muğla Ortaca Nüfus

Muğla’nın yeni yeni keşfedilen Ortaca ilçesi Burhaniye nüfusu 2020 yılına göre 61.806 kişidir. Turistlerin uğrak noktası olan Muğla’da araç kiralamak için Miniyol.com’u tercih edin ve yolculuğunuzun keyfini çıkarın!
 

Muğla Ortaca Ulaşım

Dalaman Havaalanı'nın açılmasıyla hava taşımacılığı da başlamıştır. Deniz taşımacılığı dolaylı yollardan Fethiye ve Marmaris limanlarından sağlanıyor. Ayrıca Kral yolundan ulaşım hala tercih edilmektedir. Bunlara ek olarak Muğla Ortaca’da araç kiralama yaparak ulaşım sağlayabilirsiniz.
 

Muğla Ortaca Mahalleler

Muğla’nın yeni parlayan yıldızı gezilecek yerlerin durağı olan Ortaca’ a 27 mahalle bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; Akıncı Mahallesi, Arıkbaşı Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi’dir.
 

Muğla Ortaca Gezi Listesi

 

Kaunos Antik Kenti

Kral mezarlarıyla ön plana çıkmış Kaunos Antik Kenti,  ilk olarak 1842 yılında keşfedilmiş ve kazı çalışmaları 1966 yılında başlamıştır. Kazı sonucu  kale, surlar, kilise, tiyatro, çeşme, tapınaklar, kral mezarlıkları ve liman ortaya çıkarılmıştır. Tekne turları ile  Dalyan boğazındaki  sandallar ile ulaşım yapılmaktadır.
 

Likya Kaya Mezar Kalıntıları

Eski Likya Uygarlığından kalan Kaya Mezarı, ziyaretçilerin oldukça fazla ilgisini çekmektedir. Bu mezarları o zamanki insanların tanrıya yakın olmak fikriyle yapılmakta olduğu bilinmektedir. Yüksek makamlardakilerin ve kralların mezarları dağların en yüksek yerindedirler.
 

Dalyan Pazarı

Köy halkı tarafından organik olarak üretilen ürünlerin satıldığı pazara gidip gezmek iyi bir deneyim olabilmektedir.
 

Dalyan Özel Çevre Koruma Alanı

Dalyan Özel Çevre Koruma Alanı; içerisinde su yılanları, kaplumbağa türleri, balıkları, kuşları, ilginç yengeç türlerini barındırmaktadır. Özel koruma altıda olması sebebiyle yalnızca tekne turlarıyla ziyaret sağlanmaktadır.
 

Muğla Ortaca Miniyol Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Miniyol uygulamasına veya web sitesine hızlı şekilde üye olarak araç kiralama rezervasyonu yapabilirsiniz. Kampanyalar hakkında bildirimler alarak özel puan sistemi ile ödeme fırsatına sahip olun! İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.