Arama yapın

Muğla İncekum Plajı | Muğla'daki Plajlar

Muğla İncekum Plajı | Muğla'daki Plajlar
Sinan Daşpınar
Ülkemizin her köşesi bir cennet, işte o cennet köşelerden birisi İncekum Plajı. İncekum halen temiz kalabilmiş nadide plajlarımızdan biri olabilir. Suyun berraklığı, plajın sakinliği sizleri büyüleyecek.
İçerik Başlıkları
    • İncekum Plajı ücretli mi?
    • İncekum Plajı Denizi ve Kumu Nasıl?
    • İncekum Plajı Nerede ve Nasıl Gidilir?
Ülkemizin her köşesi bir cennet, işte o cennet köşelerden birisi İncekum Plajı. İncekum halen temiz kalabilmiş nadide plajlarımızdan biri olabilir. Suyun berraklığı, plajın sakinliği sizleri büyüleyecek. Sakin ve temiz olmasından dolayı genellikle aileler tarafından tercih ediliyor. İncekum Plajı’nın etrafında yemek yiyip, içecek alacağınız tesisler bulunmaktadır. Oldukça turistik bir bölgede yer alan İncekum Plajı’nda konaklamak içinde yerler bulunmaktadır.
İncekum Plajı’nda kamp yapmak isteyenlere güzel bir haberimiz var plaja çok yakın konumda kamp alanları bulunuyor. Rahatlıkla karavanla ya da çadırınızla kamp yapabilirsiniz.
Önümüz deniz arkanız orman… Tam pikniklik ortam diyorsanız, tahmininiz doğru. Bu arada plajın etrafında bulunan muz, greyfurt ve mandalina tarlaları siz ayrı büyüleyecek.
incekum plajı

İncekum Plajı ücretli mi?

Plaja girişte ücret alınmaktadır. Giriş ücreti 60 TL’dir. Ücret kişi başı alınmaktadır. Otopark için ekstra ücret alınmamaktadır. Şezlong ve minderler için ekstra 40 TL alınmaktadır. Aracı park ettikten sonra plaja ulaşım için traktör römorkları kullanılmaktadır.

İncekum Plajı Denizi ve Kumu Nasıl?

Ege’nin bu harika plajında güzel bir tatil sizleri bekliyor. Şunu belirtmekte fayda var deniz karadan 5 metre sonra derinleşmeye başlıyor. Plajın denizi temiz, berrak ve duru. Eğer yüzme bilmiyorsanız kademe kademe yükseldiğinden. Yüzmeyi öğrenmek için birebir. Çocuklar içinde uygun bir yüksekliktedir çünkü 10 metre sonra bile su halen dize gelmektedir.
Plajın kumu adını aldığı şekilde ince kumludur.
incekum denizi

İncekum Plajı Nerede ve Nasıl Gidilir?

İncekum Plajı’na en kolay ulaşım yollarından birisi araç kiralama yapmaktır. Araç kiralama yaparak İncekum Plajı’na rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Araç kiralama yapmanın en kolay yolu ise Miniyol’dan araba kiralama yapmaktır. Miniyol üzerinden 3 adımda anında dilediğiniz aracı kiralayabilir, dilerseniz araç kiralama işlemini iptal ederek paranızı geri alabilirsiniz. Miniyol’da yapacağınız her oto kiralama işleminde anında para puan kazanabilir ve kazandığınız bu para puanla ucuza araba kiralama yapabilirsiniz. Miniyol’un avantajlarla dolu dünyasında kalmak için Miniyol mobil uygulamamızı indirebilir veya Miniyol sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.
İncekum Plajı Muğla ilinin Marmaris ilçesinde bulunan Çamlı Köy ’de bulunmaktadır. Aracınız ile İncekum Plajı’na gelebilmek için Muğla yönünden Marmaris bölgesinden çıktıktan sonra 13 km yol gittikten sonra Çamlı Köyü sapağından içeri girmelisiniz. Köy yolunu takip ederek 8 km ilerledikten sonra plaja ulaşabilirsiniz.
Marmaris merkezden sabah 07.30’dan itibaren İncekum Plajı’na giden servisler bulunmaktadır.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.