Arama yapın

Mini Cooper Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Mini Cooper Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Mini marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Mini araba modellerinin özellikleri ile birlikte Mini araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Mini Cooper Özellikleri
    • İç ve Dış Tasarımı
    • Motor Donanımı
    • Miniyol Mini Cooper Kiralama Nasıl Yapılır?
Üretimi 1959 yılında başlayan Mini Cooper 1960’lardan beri kült olmaya devam eden bir otomobil markasıdır. 40 yıldır ana temasını koruyan marka bazı küçük değişiklikler yapmıştır. Mini Cooper markasının fabrikası Oxford İngiltere’de bulunmaktadır. Mini Cooper 2. jenerasyonunu ilk olarak 2001 yılında piyasaya çıkarmıştır. Günümüzün retro tasarımları arasında başarılı olan marka 2006’nın sonlarına doğru 3. jenerasyonu pazara sunmuştur. Mini Cooper araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Mini Cooper Özellikleri

Elektrikli Mini ve Mini Cooper Countryman JCW Mini Cooper Works JCW John Cooper Works Sport ve Comfort olmak üzere 2 donanıma sahip. Üretilen diğer tüm modellerden daha büyük ebatlara sahip olan 2021 Mini Cooper Countryman JCW 301 hp turbo şarjlı 4 silindirli oldukça güçlü bir motoru sahip. Özel donanımı olan Cooper Countryman JCW normale göre çok daha hızlı bir model. Yarı kompakt lüks Crossover araçlarda onu ayıran keskin kullanım ve hızlı kalkış özellikleridir.

İç ve Dış Tasarımı

Makyajlı dış tasarımında yeni bir ızgara ve ön ucunda incelen tampon, arka lambalarda Union Jack motifi gibi değişiklikler var. İç mekanda yeni dijital gösterge, bilgi, eğlence sistemi ve Amazon Alexa ve Apple Carplay var. 6 hoparlörlü ses sistemi, yardımcı giriş jak sistemi, eller serbest görüşme ve bluetooth özelliği, 8.8 inç dokunmatik ekranı var.

Motor Donanımı

8 ileri otomatik şanzımanlı Mini Cooper Countryman JCW sıfırdan 100 km’ye 5.1 saniyede çıkmaktadır. Elektrikli Mini ise Classic, Signature ve Iconic olmak üzere 3 donanıma sahiptir. %100 elektrikli olan Mini Cooper 184 beygir gücüne sahip olarak sıfırdan 100 km’ye 7.3 saniyede çıkmaktadır. Maksimum hızı 150 km/s olan Elektrikli Mini Cooper 100 km’de 18.0-15.5 kw/s elektrik tüketir. 310.000 TL’den başlayan fiyatlar ile piyasaya çıkan Elektrikli Mini Cooper 232 km sürüş menziline sahiptir. Şarj istasyonunda 2.5 saatlik dolum süresi ile 30 dakikada%80 dolum hızına sahiptir. CO2 emisyonu 0 g/km olan Elektrikli Mini Cooper‘ın 211 litre bagaj hacmi vardır.

Miniyol Mini Cooper Kiralama Nasıl Yapılır?

Miniyol uygulamasına veya web sitesine hızlı şekilde üye olarak Mini Cooper araç kiralamarezervasyonuyapabilirsiniz. Kampanyalar hakkında bildirimler alarak özel puan sistemi ile ödeme fırsatına sahip olun! İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefonumuzu arayın!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.