Arama yapın

Kış Sezonunda Araç Kiralama

Kış Sezonunda Araç Kiralama
Sinan Daşpınar
Araç kiralamada kış sezonu açıldı. Kışın araç kullanırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? kışın araç kiralarken nelere dikkat edilmelidir? Kışın araç kiralamanın avantajları neler?
İçerik Başlıkları
    • Miniyol.com’un Tedarikçi Firmaları Kış Ayına Hazır
    • Kışın Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Artık araç kiralamada kış sezonu açıldı. Araç kiralama sezonu yaz olarak bilinse de en çok araca ihtiyaç duyduğumuz mevsim kış ayıdır. Miniyol olarak kışın araç kiralamanın avantajlarından ve kışın araç kullanırken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedeceğiz. 
 
Zorlu hava şartları hayatımızı birçok yerde etkiler. Zorlu hava şartlarına bir de işe gitme telaşı eklendiğinde bu zorluk ikiye katlanır. 
Toplu taşıma araçlarını beklerken beklediğiniz araç gelmeyebilir ya da toplu taşıma aracı kalabalık gelebilir. Araç kiralama yaparak toplu taşımaya ihtiyacınız olmadan dilediğiniz güzergâhı kullanarak yolculuk yapabilirsiniz. 
 
Araç kiralama firmalarından kiraladığınız araçlar tamamen kışa hazırlıklı bir şekilde size teslim edilir. Böylece kış lastiği, motor arızası gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. 
 
Kış ayları araç kiralamanın en uygun olduğu dönemdir. Kış aylarında oldukça uygun fiyatlara istediğini aracı kiralayabilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.
 
Miniyol’un kışa özel kampanyalarını takip ederek bütçenize uygun araçları bulabilirsiniz.
 

Miniyol.com’un Tedarikçi Firmaları Kış Ayına Hazır

 
Miniyol, her mevsim kullanıcılarının güvenliğini ve bütçesini düşünen yeni nesil bir araç kiralama motorudur. Kış aylarında da araç kiralamada diğer mevsimlerde olduğu gibi size en iyi hizmeti sunmaktadır. 
Miniyol, kış zorluklarını size aştıracak ve işlerinizi kolaylaştıracak tedarikçi firmalar ile çalışmaktadır. Kiraladığınız tüm araçların kış donanımları yapılmış bir şekilde sizlere teslim edilmektedir. Bunların yanında tüm araçlar Covid-19 tedbirleri amacıyla her araç kiralama sonrasında dezenfekte edilmektedir. 

 
 

Kışın Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 
Kış aylarında araç kullanırken daha fazla dikkat edilmesi gerekmektedir. Kışın araç kullanmayı etkileyen etmenler vardır. 
Kışları araç kullanırken sürüşü en çok etkileyen unsurların başında sis gelmektedir. Sis varken görüş açısı neredeyse yok denilecek kadar azalır. Çok rahatsız edici bir sis varsa aracınızla seyahat etmemeli veya yoldaysanız dörtlülerinizi yakarak kenarda beklemelisiniz. Eğer böyle bir imkânınız yoksa aracınızın sis farlarınızı yakarak olabildiğince yavaş ilerlemelisiniz. 
 
Sürüş esnasında dörtlülerinizi yakarak ilerlemek güvenliğinizi arttıracaktır. 
Yoğun kar yağışı ise araç kullanmayı etkileyen diğer bir faktördür. Bu gibi durumlarda aracınızda kar lastiği ve zinciri olması gerekmektedir. Araç kiralama işlemlerinde bu gibi gereklilikleri kontrol ederek, araç kiralama işlemenizi gerçekleştirmenizde fayda vardır. 
 
Sürücüleri en çok korkutan olay ise buzlanmadır. Sürücülerin çok dikkat etmesi gereken durumlardan biridir. Zemin çok kaygan ise araç kayabilir, direksiyon kontrolünüzü kaybedilebilirsiniz. Buzlu yollarda yolculuk yapmamalısınız. Eğer yola çıkmak zorundaysanız mutlaka kış lastiği takmalısınız.   
 
 
 

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.