Arama yapın

Kia Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Kia Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Kia marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Kia araba modellerinin özellikleri ile birlikte Kia araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Kia Sportage
    • Kia Cerato
    • Kia Rio
    • Kia Picanto
    • Miniyol Kia Kiralama Nasıl Yapılır?
Güney Kore’nin ilk otomobil üreticisi olan Kia 1944 yılında kurulmuştur. Kia'nın en çok tercih edilen Sportage, Cerato, Rio ve Picanto modellerini inceleyeceğiz. Kia araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Kia Sportage

SUV kasa Kia Sportage yeni dış cepheye, standart sürücü yardımına ve 2 farklı sportage nightfall pakete sahip. 4 farklı donanımı olan Sportage’nin benzinli, dizel yakıt ve otomatik, manuel vites seçenekleri vardır. KBB kelley blue book değerlendirmesinden 5 üzerinden 4.6 almıştır.
 
Kia Sportage otomatik bagaj kapısı, katlanabilir arka koltukları, panoramik cam tavanı, 240 hp gücü ve turbo şarjlı 2.0 litrelik motoru var. Kör nokta çarpışma uyarısı, yaya algılama, uzun far yardımı, akıllı seyir kontrolü, arka çapraz trafik çarpışma uyarısı ile güvenlik konusunda yeni nesil adımlar atmıştır.

Kia Cerato

Yeni nesil Kia Cerato kendisine hem daha modern hem daha gelişmiş özellikler eklemiştir. C segmentli Sedan Cerato’nun motoru 1.6 benzin, 1.6 dizel ve vitesi otomatik, manuel özelliklere sahiptir. Izgarasının daha belirgin olması, arka tampon ve lamba tasarımı yenilenmiştir. İç mekanda ısıtmalı koltuklar ve panoramik cam tavan gibi özellikleri vardır. Otomatik modellerde normal, sport, comfort olarak 3 farklı sürüş moduna sahiptir. 100 km’de ortalama 4.6 ile 7 litre arasında yakıt tüketiminde bulunmaktadır.

Kia Rio

B segmentindeki Kia Rio Eco Dynamics+ motor ve manuel şanzımana sahiptir. 1.0 litrelik T-Gdi turbo benzinli motoru hafif hibrit sistemlidir. Benzinli motorla elektrikli üniteyi birleştiren bu yeni hibrit sistem CO2 salınımını %8 azaltmıştır. Full led farlar, 8 inç dokunmatik ekran, yeni genişletilmiş jantlar, sesli olarak kontrol eden uydu navigasyonlu multimedya sistemi özellikleri var. Çarpışma önleme, yorgunluk algılama asistanı, kör nokta uyarı ve şerit takip güvenlik sistemleri var. Kia Rio model araçlar 100 hp ve 120 hp olmak üzere 2 farklı motora sahip.

Kia Picanto

Kia Picanto arka led stoplar, ön ızgaralar, sis farlar, tamponlar ve egzozlar ile yenilenmiştir. İç mekanda 8 inçlik multimedya ekranı, 4.4 inçlik 2 bluetooth cihazı ile entegre olan gösterge paneli vardır. Yeni Kia Picanto motorların 1.0 ve 1.2 litrelik benzinli, 5 ileri manuel ve 4 ileri otomatik vites özellikleri vardır.

Miniyol Kia Kiralama Nasıl Yapılır?

Miniyol uygulamasına veya web sitesine hızlı şekilde üye olarak Kia araç kiralama rezervasyonuyapabilirsiniz. Kampanyalar hakkında bildirimler alarak özel puan sistemi ile ödeme fırsatına sahip olun! İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefonumuzu arayın!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.