Arama yapın

Jeep Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Jeep Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Jeep marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Jeep araba modellerinin özellikleri ile birlikte Jeep araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Jeep Grand Cherokee
    • Jeep Renegade
    • Miniyol Jeep Kiralama Nasıl Yapılır?
İkonlaşmış bir marka olan Jeep arazi araçlarıyla tutku ve macerayı birlikte yaşamanın keyfini yaşatmaktedır. Amerikan menşeli Jeep Dünya’da SUV olarak ilk akla gelen araç markaları arasında. Jeep araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Jeep Grand Cherokee

1993 yılında piyasaya çıkan Jeep Grand Cherokee Amerika’nın en çok satan ve günümüzde popülerliğini koruyan SUV markasıdır. 2011 yılından sonra yeni sürümü olmayan markanın 2021 yılında Jeep Grand Cherokee modeli tanıtıldı. Normal sürüş yüksekliği 21 cm olan Jeep Grand Cherokee en çok 27.6 cm ile önceki sürüme göre %9 gelişim göstermiştir. Otonom acil durum freni, arka çapraz uyarı sistemi, dur kalk yapan hız sabitleyici ve şerit takip sistemi gibi güvenlik donanımlarına sahiptir.
 
Jeep Grand Cherokee aracının yeni ızgarası, incelmiş farları, yüksek kaput ve geniş egzoz çıkışları vardır. İç mekanda yeni nesil bir eğlence ekranı ve dijital gösterge bulunmakla birlikte Overland ve Summit donanımlarda ön koltuklar 16 elektrik yönlü ısıtılabilir, soğutulabilir ve masaj yapabilir. 290 ve 360 hp güç seçeneğine sahip olan Grand Cherokee’nin bagajı koltuklar katlandığında 484 litreden 1328 litreye kadar hacmini artırır.

Jeep Renegade

Sport, Longitude ve Limited olmak üzere 3 donanım ile sunulan Jeep Renegade dış görünümünü yenilemiştir. 5 kişilik SUV kasalar yenilenen jantları, led aydınlatma paketi, 7’li ön üst, alt ızgara ve tavan rayları ile dikkat çekmektedir.
 
Jeep Renegade iç tasarımda bagajı, çantaları, akıllı telefon girişleri, orta konsolu, dijital göstergesi özellikleri bulunmaktadır. 5 veya 7 inçlik eğlence sistemine opsiyonel 8.4 inç eklenebilir. Beats Audio Özel Ses Sistemi ile 9 hoparlör net ve yüksek çözünürlüklü bir ses kalitesine sahip.
 
Jeep Renegade performans olarak 4x2 1.0 GSE TURBO T3 120hp MTX 185 km/s hız ile sıfırdan 100 km'ye 11.2 saniyede çıkmaktadır. 1.3 GSE TURBO T4 150hp DDCT azami 196 km/s hız ile sıfırdan 100 km'ye 9.4 saniyede çıkmaktadır. 1.6 MultiJet 120hp DDCT azami 178 km/s hız ile sıfırdan 100 km'ye 10.2 saniyede çıkmaktadır.

Miniyol Jeep Kiralama Nasıl Yapılır?

Miniyol uygulamasına veya web sitesine hızlı şekilde üye olarak Jeep araç kiralama rezervasyonuyapabilirsiniz. Kampanyalar hakkında bildirimler alarak özel puan sistemi ile ödeme fırsatına sahip olun! İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefonumuzu arayın!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.