Arama yapın

İstanbul’un En İyi 10 Canlı Müzik Mekanı

İstanbul’un En İyi 10 Canlı Müzik Mekanı
Sinan Daşpınar
Çatı katındaki restoran, bar ve kulüp, atmosferi ve İstanbul'un 360° muhteşem manzarasına sahip. Beyoğlu'nda 19. yüzyıldan kalma bir apartmanın üzerine kurulu 360 çatı terasından İstanbul'un en güzel manzaralarından birine sahip olursunuz.
İçerik Başlıkları
    • 1- 360 İstanbul
    • 2- Nardis Jazz Club
    • 3- Karga Bar
    • 4- Cumba Sahne
    • 5- The Shaula Cafe
    • 6- Hayal Kahvesi
    • 7- Cahide Palazzo
    • 8- Babylon
    • 9- Moda Kayıkhane
    • 10- Klein

1- 360 İstanbul

Çatı katındaki restoran, bar ve kulüp, atmosferi ve İstanbul'un 360° muhteşem manzarasına sahip. Beyoğlu'nda 19. yüzyıldan kalma bir apartmanın üzerine kurulu 360 çatı terasından İstanbul'un en güzel manzaralarından birine sahip olursunuz. Adına yakışır 360 derecelik manzaralar neredeyse İstanbul'un bütün manzarasını önünüze seriyor.

Öğle ve akşam yemeklerinde açık olan 360, modern Türk mezesini dünya mutfağı ve seçkin şarap seçenekleriyle harmanlıyor. 360, hafta sonları Club360'a dönüşüyor.

2- Nardis Jazz Club

Muhteşem aydınlatma ve ses tasarımı ile Nardis, İstanbul'un önde gelen modern caz kulübüdür. Burada düzenli olarak yeni sanatçılar çalıyor ve programda her ay en az bir uluslararası grup yer alıyor. Geçmişte Wynton Marsalis, Benny Golson ve İbrahim Ferrer gibi büyük isimleri ağırladı.

Bir araç kiralama firması ile kiralık araba sahibi olduktan sonra İstanbul'un tarihi Karaköy semtini gezebilir ve sonra biraz caz ve içki için bu güzel mekana gidebilirsiniz.

3- Karga Bar

Karga bar ilginç aydınlatmaya sahip tarihi bir binadadır ve haftalık yerel DJ'i vardır. Kadıköy'de eğlence, Taksim ve Beyoğlu'ndakinden farklıdır. Karga'da, çoğu Kadıköy'de olduğu gibi, mumsuz ve dumansız dans pisti yok. Dövmeli gençlerin felsefe kitaplarıyla donandığı masalar ve şömineler, rakı tadında likörler ve ünlü Türk Efes biraları ve malt Bomonti'yi sunuyorlar. Karga'da, sofistike underground DJ'lerin müziği, farklılık tutkunlarını memnun edecek şekildedir. İstanbul içindeyseniz ya da araç kiralama imkanları ile bir kiralık araç sayesinde İstanbul'da bulunuyorsanız bu mekanı kesinlikle ziyaret etmelisiniz.

İstanbul’un 10 Canlı Müzik Mekanı

4- Cumba Sahne

İstanbul içerisinde ulaşım sıkıntısı çekmeden araç kiralama sayesinde özel olarak kendi aracınızla canlı müzik mekanlarını ziyaret edebilirsiniz. Anadolu yakasında bulunan Cumba Sahne bu mekanlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Feneryolunda bulunan bu mekan oldukça kaliteli müziği ve konsepti ile insanların uğrak noktalarından biridir.

5- The Shaula Cafe

The Shaula Cafe, İstanbul Beylikdüzü’nde ziyaret edebileceğiniz oldukça kaliteli mekanlardan bir tanesidir. Çeşitli organizasyonlarda size ev sahipliği yapmasının yanı sıra canlı müzik konsepti ile de dikkat çekiyor. Oto kiralama imkanı ile sahip olduğunuz kiralık araç bu mekana gitmeniz için size yardımcı olabilir.

6- Hayal Kahvesi

Hayal Kahvesi, İstanbul’un Beyoğlu semtinde 1992 yılından beri hizmet vermekte olan oldukça güzel, canlı müziğe doyacağınız ve ünlü isimlerden performanslar izleyebileceğiniz bir mekandır.

7- Cahide Palazzo

İstanbul’un en kaliteli ve ünlü mekanlarından biri olan Cahide Palazzo her yıl birçok ünlüyü ağırlamaktadır. Gece hayatının en eğlenceli ve kaliteli mekanlarının baş sıralarında gelir. Sarıyer Maslak 1453’te bulunan bu harika mekan ünlü isimler ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Geniş menüsü ile kendinizi adeta Dünyanın en şanslı insanı hissedebilirsiniz.

8- Babylon

İstanbul'un göbeğinde gelişen bir semtte progresif iyi müziğin en iyilerine ev sahipliği yapmak üzere 1999 yılında Pozitif tarafından kurulan Babylon, şehrin müzik sahnesini dönüştürerek uluslararası ve yerel müzik kültürünün merkezi haline geldi. Babylon, yeni bir kültürel dönüşüm başlatmak ve topluluğunu yeni, son teknoloji, çok amaçlı canlı performans merkezinde ağırlamak için 2015 yılında Bomontiada kampüsüne taşındı. Farklı sesleri, yeni fikirleri ve yeni keşifleri içerecek şekilde geliştirilen Babylon programı, her zaman olduğu gibi şehre müziğin esintisini yayıyor.

9- Moda Kayıkhane

Denize yakın bir yere gitmek istiyorsanız bu mekan tam olarak mükemmel bir yer. Rakı ile birçok farklı Türk mezesine ve güzel balıklara geniş bir menü seçeneği ile sahip olabilirsiniz. Konserler, canlı müzik ve birçok etkinlik ile harika zaman geçirmek için İstanbul'da bulunan en iyi mekanlardan bir tanesidir. İster İstanbul içinde olun ister araba kiralama imkanı ile İstanbul'a seyahat etmiş olun, bu mekan kesinlikle ziyaret etmeniz gereken bir yer.

10- Klein

Klein diğer İstanbul kulüpleri gibi değil. Klein büyük, güçlü müzik ile ünlü bir mekan ve insanlar sadece görülmek için değil, dans etmek için buraya geliyorlar. Burası İstanbul'dan başka hiçbir yerde var olamayacak bir yer.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.