Arama yapın

İstanbul’un En Güzel Lunaparkları

İstanbul’un En Güzel Lunaparkları
Ömer Keskinsoy
İstanbul'da çocukluğunuzu tekrar yaşayabileceğiniz birbirinden güzel 6 lunaparkı Miniyol olarak sizler için hazırladık!
İçerik Başlıkları
    • 1. İsfanbul Tema Park (Vialand)
      • İsfanbul Tema Park (Vialand) Lunaparkında Denemeniz Gereken Bazı Oyuncaklar
      • İsfanbul Tema Park’a (Vialand) Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti
    • 2. Bostancı Lunapark
      • Bostancı Lunapark Ziyaret Saatleri ve Bilet Ücreti
    • 3. Adapark
      • Adapark Ziyaret Saatleri ve Bilet Ücreti
    • 4. Moipark
      • Moipark Ziyaret Saatleri ve Bilet Ücreti
    • 5. Viaport Lunapark
      • Viaport Lunapark Ziyaret Saatleri ve Bilet Fiyatları
    • 6. Florya Leroz Eğlence Merkezi
      • Florya Leroz Eğlence Merkezi Ziyaret Saatleri ve Bilet Ücreti
    • İstanbul Araç Kiralama

Kim istemez ki çocukluğuna dönmeyi? Atlı karıncalara binip o eski İstanbul’u iliklerine kadar hissetmeyi… Hangimiz izlemedik ki Kemal Sunal filmlerini? Hangimiz hissetmedik ki birbirine aşkla bakan 2 masum insanın dönme dolapta yaşadığı o masum ama bir o kadar da tutkulu sevgiyi… Hatırlamıyor musunuz? Çocuklarımızla çocuk olduğumuz o çarpışan arabaları. Bayramda dolup taşan, hatta kuyruklar oluşan lunaparklar yoksa hemen silindi mi hatırınızdan… İşte tüm bunlar ve daha fazlası hala İstanbul’un keşmekeş kalabalığından kurtulup eğlencenin yenilenmiş eski halinde ulaşmak için birer neden. İstanbul’da hala lunaparklar var! Çocukların eğlendiği, yetişkinlerin çocuk olduğu, yetişkinler ve çocuklar arasındaki barikatın kalktığı lunaparklar! Hem de birçoğu aracınızla sadece 15 dakikalık mesafede. Miniyol Araç Kiralamanın Yeni Yolu olarak sizlere, İstanbul’daki kalabalıktan ve stresten kurtulup çocukluğunuza dönebileceğiniz lunaparkları derledik. Hepinize keyifli okumalar dileriz. 

1. İsfanbul Tema Park (Vialand)

isfanbul tema park

İsfanbul Tema Park, alışveriş ve eğlence alanlarıyla yalnız İstanbul’un değil tüm dünyanın en iyi yerlerinden biri olan devasa bir tema parkı içeren komplekstir. Eski adı olan Vialand ismiyle daha çok bilinen İsfanbul Tema Park, Eyüp ilçesinde bulunur. Aileniz, çocuklarınız ve arkadaşlarınızla birlikte muhteşem anlar yaşamak için harika bir yerdir.

İsfanbul Tema Park, 600 bin metrekarelik devasa bir alanı kapsamaktadır. İçerisinde lunaparkın yanı sıra alışveriş merkezi de bulunmaktadır. Bu nedenle park, her yaştan insanın İstanbul’daki en popüler ilgi noktalarından biridir. Dünyanın en iyi 10 tema parkından biri olan İsfanbul Tema Park, yurt içi ve yurt dışı birçok ödül de kazanmıştır.

İsfanbul Tema Park (Vialand) Lunaparkında Denemeniz Gereken Bazı Oyuncaklar

  • 360: Lunaparkın adrenalin dolu oyuncaklarından biri olan 360’da bir pervanede oturup havada 360 derece dönebilir misiniz?

  • Adalet Kulesi: Bu oyuncakla 50 metre yüksekliğe çıkarak harika İstanbul manzarasını izleyebilirsiniz. Fakat uyarmakta fayda var inişiniz çıkışınız kadar yavaş olmayacak.

  • Nefeskesen: Dünyanın adrenalin seviyesi en yüksek 4. hız treni olan Nefeskesen, 3 saniye 110 kilometre hıza ulaşabilmektedir.

İsfanbul Tema Park’a (Vialand) Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti

  • İsfanbul Tema Park’ı haftanın her günü 11.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

  • İsfanbul Tema Park giriş ücreti 4 - 14 yaş arasına449 TL'dir. 15 yaş üstüne ise giriş ücreti 549 TL'dir. Giriş ücretini ödedikten sonra gün boyunca istediğiniz gibi eğlenebilirsiniz.

İsfanbul Tema Park (Vialand) konumu için tıklayınız.

2. Bostancı Lunapark

bostancı lunapark

İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı semtinde bulunan Bostancı Lunaparkı, Bostancı Gösteri Merkezi’nin hemen yanında yer alır. İstanbul’un en güzel lunaparklarından biri olan Bostancı Lunaparkı sadece Anadolu yakasından değil Avrupa yakasından da birçok ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Yaklaşık 40 yıldır hizmet veren Bostancı Lunaparkı çocuk veya yetişkin fark etmeksizin herkes tarafından büyük ilgi görmektedir.

Bostancı Lunapark’ta korku tüneli, atlı karınca, çarpışan arabalar, ahtapot, g-max, gondol, kamikaze, star fire, zincir salıncak gibi birçok oyuncak bulunmaktadır. Eğlenceli bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız Bostancı Lunapark’ı tercih edebileceğiniz harika bir lunaparktır.

Bostancı Lunapark Ziyaret Saatleri ve Bilet Ücreti

  • Bostancı Lunaparkını hafta içi 14.00 – 00.30, hafta sonu ise 11.00 – 00.30 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

  • Bostancı Lunaparkında bir biletin fiyatı 60 TL olarak belirlenmiştir. 3 yaş üstü çocuklar ücrete tabidir.

Bostancı Lunapark konumu için tıklayınız.

250 tl indirim

3. Adapark

adapark lunapark

480 bin metrekarelik alanıyla Türkiye’nin en büyük eğlence parklarından biri olan Adapark, İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde bulunmaktadır. İçerisinde İstanbul’un en güzel lunaparklarından birini de bulunduran Adapark büyük küçük herkes tarafından tercih edilebilecek bir lunaparktır. Ayrıca Adapark Lunapark içerisinde elektronik oyunlar oynayabileceğiniz bir kapalı alan da bulunmaktadır.

Adapark Lunapark’ta discovery, gondol, devasa dönme dolap, çarpışan arabalar, atlıkarınca, crazy dance gibi oyuncaklar bulunmaktadır. Ayrıca çocuklar için at ve midilli binebilecekleri bir alan da Adapark Lunapark’ta hizmet vermektedir.

Adapark Ziyaret Saatleri ve Bilet Ücreti

  • Adapark Lunaparkı haftanın her günü 08.00 – 00.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

  • Adapark Lunaparkında bir biletin fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir.

Adapark konumu için tıklayınız.

4. Moipark

moipark

Moipark, İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki Mall of İstanbul alışveriş merkezinin içerisinde bulunan kapalı bir lunaparktır. İki katlı olan Moipark ziyaretçilere içeri girdikleri andan itibaren yüksek kaliteli bir kapalı eğlence parkı izlenimi vermektedir. 12 bin metrekarelik bir alanda bulunan Moipark alt katında yetişkinlere, üst katında ise çocuklara uygun oyuncaklarla hizmet vermektedir.

Moipark’ta Çılgın Mekik, Malabadi, Araf, Yer Çekimi Sıfır, Dehşet Oteli, Zirzop, Fır Fır, Hürkuş, Apaçi gibi birçok oyuncak ve eğlence üniteleri bulunmaktadır.

Moipark Ziyaret Saatleri ve Bilet Ücreti

  • Moipark’ı haftanın her günü 12.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

  • Moipark’ın ücretlendirmesi diğer lunaparklardan farklıdır. Gişelerden ücretsiz bir şekilde Moifun Card temin ederek içine kredi yüklemesi yaptırıyorsunuz. Her oyunun kredisi farklıdır. 1 kredi ise 5 TL’ye karşılık gelmektedir.

Moipark konumu için tıklayınız.

5. Viaport Lunapark

viaport lunapark

İstanbul’un Pendik ilçesindeki Viaport Outlet Alışveriş Merkezi’nde bulunan Viaport Lunapark, İstanbul’un Anadolu yakasındaki en popüler lunaparklardan biridir. Hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun olan Viaport Lunapark, ziyaretçilerine keyifli bir hafta sonu gezisi imkanı sunuyor.

Viaport Lunapark’ta Ranger, Rocket, gondol, Robocop, atlıkarınca, samba balon, trambolin, dönme dolap gibi hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik birçok oyuncak bulunmaktadır.

Viaport Lunapark Ziyaret Saatleri ve Bilet Fiyatları

  • Viaport Lunapark’ı haftanın her günü 11.00 – 23.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

  • Viaport Lunapark’ta bakiye yüklemek için 20 TL depozito karşılığında kart almanız gerekmektedir. Oyuncak fiyatları 50 - 100 TL arasındadadır. Çıkışta kartınızı iade etmeniz durumunda depozito ücretini geri alabilirsiniz.

Viaport Lunapark konumu için tıklayınız.

6. Florya Leroz Eğlence Merkezi

florya leroz eğlence merkezi

İstanbul’un Bakırköy ilçesinin Yeşilköy semtinde bulunan Florya Leroz Eğlence Merkezi kolay ulaşımı ve çeşitli oyuncaklarıyla her yaştan insanı kendine çeken eğlenceli bir lunaparktır. Florya sahilinde yapılacak bir yürüyüş sonrası harika zaman geçirebilme imkanı bulabileceğiniz Florya Leroz Eğlence Merkezi çocuklarınızla beraber harika bir hafta sonu eğlencesi fırsatı sunmaktadır.

Florya Leroz Eğlence Merkezi’nde hız treni, çarpışan araba, çocuklar için dönen salıncak, mini bir gondol, atlıkarınca, mini dönme dolap, Kamikaze, yetişkin gondolu, Crazy Dance gibi oyuncaklar bulunmaktadır. Ayrıca lunaparkın içinde go-kart pisti de bulunmaktadır.

Florya Leroz Eğlence Merkezi Ziyaret Saatleri ve Bilet Ücreti

  • Florya Leroz Eğlence Merkezi’ni hafta içi 15.00 – 00.00, hafta sonu ise 12.00 – 00.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

  • Florya Leroz Eğlence Merkezi’nde bilet ücreti 40 TL’dir.

Florya Leroz Eğlence Merkezi konumu için tıklayınız.

İstanbul Araç Kiralama

Aileniz veya arkadaşlarınızla harika bir hafta sonu eğlencesi yaşamak için başvurabileceğiniz en kolay yol araç kiralama işlemi yapmaktır. Miniyol aracılığıyla Miniyol.com veya Miniyol mobil uygulaması üzerinden 3 adımda araç kiralama işlemi yaparak “İstanbul’un En Güzel Lunaparkları” listesinde bulunan yerleri keşfetmeye başlayabilirsiniz. Araç kiralamanın yeni yolu Miniyol ile birçok rent a car firmasından fiyat teklifi alarak güvenli bir şekilde araç kiralama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul araç kiralama işlemi yapmak için tıklayınız.

miniyol-250-tl-indirim

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.