Arama yapın

Hyundai Tucson vs Kia Sportage 2021

Hyundai Tucson vs Kia Sportage 2021
Sinan Daşpınar
Ülkemizde son derece popüler olan Hyundai Tucson vs Kia Sportage 2021 Miniyol ayrıcalığı ile araç kiralamada sizlere konforlu bir yol sürüşü sağlamaktadır.
İçerik Başlıkları
    • Yeni Hyundai Tucson vs Kia Sportage Hakkında
    • Yeni Hyundai Tucson vs Kia Sportage hakkında tasarım açısından değişimlere uğradığı söylenebilir. Bu iki güçlü araç teknik anlamda hemen hemen aynı alt yapıya sahipler. Oto kiralama söz konusu olduğunda ilginizi çekecek olan araç elbette dış tasarımdaki şıklıktan iç mekân özelliklerine göre farklılık gösterebilir.  
    • Makyajlı Kia Sportage İncelemesi
    • Sis farları, ön tamponu, sportif duruşuyla makyajlı Kia Sportage incelemesi araba kiralamada dikkat çeken noktalardan. Ön kısmın altında bulunan krom lipi, yenilenen jant tasarımı, alçak fakat uzun yapısı, 1.6 litrelik motor seçeneği ve 115-136 beygir motor gücüne sahip araç göz dolduruyor. Sürücü dikkat uyarı sistemi, 360 derecelik görüş kamerası ile güvenli yol sürüşü imkânı sağlıyor.  
    • Yeni Hyundai Tucson İncelemesi
    • Yeni Hyundai Tucson incelemesinde göze çarpan akıllı teknolojiyle sportif şık görünüşün birleşmiş hâli. Kiralık araç konusunda uzman görüşüyle Miniyol'un tercihlerinden olan araç konforlu ve şık olduğu kadar güvenilir bir sürüş imkânı sunuyor. SUV tarzı, ferah iç mekânı, yenilenmiş dış tasarımıyla Tucson spor görünümü kalite ile buluşturduğunu kanıtlıyor. 1598 cc motor hacmi, 4 silindiri, dizel yakıt tipiyle Hyundai rent a car firmalarının göz bebeklerinden.
    • Hyundai vs Kia Sportage: Tasarımlar
    • Hyundai vs Kia Sportage tasarımlar düşünüldüğünde benzer özellikler taşıyan araçlardan Hyundai, sekiz renk seçeneği barındırıyor. Sportif SUV tarzı, araç projeksiyonu ve MFR Led farlara sahip. Parlak ve siyah krom ön ızgaralara sahip olan aracın LED sinyalli yan aynaları bulunmakta. Krom görünümlü C sütununa sahip Hyundai açılı tekerlek kemerlerine de sahip.
    • Hyundai Tucson vs Kia Sportage: Boyutlar
    • Hyundai Tucson vs Kia Sportage: Bagaj Kapasitesi
    • Miniyol aracılığı ile gerek iş gerek şehir gezisi olsun size en uygun araçlardan Hyundai Tucson vs Kia Sportage bagaj kapasitesi araç kiralama düşünüldüğünde de ön plana çıkmaktadır. Hyundai Tucson bagaj hacmi 576-1731 kg iken Kia'da bagaj hacmi 467 lt olarak geçmektedir.
    • Hyundai Tucson vs Kia Sportage: Motor Seçenekleri
    • Hyundai Tucson vs Kia Sportage: Fiyatları
    • Son derece şık ve sportif olan Hyundai Tucson vs Kia Sportage fiyatları, Hyundai için 2021 fiyatları ile 583.000 TL'den, Kia için ise 462.000 TL'den başladığını söylemek mümkündür.
Ülkemizde son derece popüler olan Hyundai Tucson vs Kia Sportage 2021 Miniyol ayrıcalığı ile araç kiralamada sizlere konforlu bir yol sürüşü sağlamaktadır.

Yeni Hyundai Tucson vs Kia Sportage Hakkında

Yeni Hyundai Tucson vs Kia Sportage hakkında tasarım açısından değişimlere uğradığı söylenebilir. Bu iki güçlü araç teknik anlamda hemen hemen aynı alt yapıya sahipler. Oto kiralama söz konusu olduğunda ilginizi çekecek olan araç elbette dış tasarımdaki şıklıktan iç mekân özelliklerine göre farklılık gösterebilir.
 

Hyundai Tucson

Makyajlı Kia Sportage İncelemesi

Sis farları, ön tamponu, sportif duruşuyla makyajlı Kia Sportage incelemesi araba kiralamada dikkat çeken noktalardan. Ön kısmın altında bulunan krom lipi, yenilenen jant tasarımı, alçak fakat uzun yapısı, 1.6 litrelik motor seçeneği ve 115-136 beygir motor gücüne sahip araç göz dolduruyor. Sürücü dikkat uyarı sistemi, 360 derecelik görüş kamerası ile güvenli yol sürüşü imkânı sağlıyor.
 

Yeni Hyundai Tucson İncelemesi

Yeni Hyundai Tucson incelemesinde göze çarpan akıllı teknolojiyle sportif şık görünüşün birleşmiş hâli. Kiralık araç konusunda uzman görüşüyle Miniyol'un tercihlerinden olan araç konforlu ve şık olduğu kadar güvenilir bir sürüş imkânı sunuyor. SUV tarzı, ferah iç mekânı, yenilenmiş dış tasarımıyla Tucson spor görünümü kalite ile buluşturduğunu kanıtlıyor. 1598 cc motor hacmi, 4 silindiri, dizel yakıt tipiyle Hyundai rent a car firmalarının göz bebeklerinden.

Hyundai vs Kia Sportage: Tasarımlar

Hyundai vs Kia Sportage tasarımlar düşünüldüğünde benzer özellikler taşıyan araçlardan Hyundai, sekiz renk seçeneği barındırıyor. Sportif SUV tarzı, araç projeksiyonu ve MFR Led farlara sahip. Parlak ve siyah krom ön ızgaralara sahip olan aracın LED sinyalli yan aynaları bulunmakta. Krom görünümlü C sütununa sahip Hyundai açılı tekerlek kemerlerine de sahip.


Sportif, geniş ve şık arka görünüme sahip araçta arka lamba kombinasyonları bulunmaktadır. Gizli silecek süpürgesiyle şık ve kibar görünüşe dokunuş yapılan aracın içi ise cam tavanı ve genişliği ile ferahlık sağlıyor. Multimedya sistemi, elektronik vites paneli, ambiyans aydınlatma ile şıklığı ve teknolojiyi bir araya getiriyor.

Deri koltuklara sahip Kia Sportage tasarımında, arka kısmı son derece şık olan aracın, ön farlarda, panjurda ve tamponlarda yenilikler göze çarpıyor.  Daha şık ve modern bir görünümle karşımıza çıkıyor. 4 uçlu far tasarımının ön far takımının içine yerleştirildiği araçta 19 inçlik jant tasarımı göze çarparken aracın dokuz farklı rengi bulunmaktadır. Ayrıca yeni model direksiyon ve eğlence sistemini sizlere sunuyor.
 

Hyundai Tucson vs Kia Sportage: Boyutlar

Hyundai Tucson vs Kia Sportage boyutları; Hyundai Tucson için; dış uzunluğu 4500 mm, genişliği 1865 mm, yüksekliği ise 1650 mm.
Kia Sportage için, uzunluğu 4485 mm, genişliği 1855 mm, yüksekliği ise 1645 mm.
 

Hyundai Tucson vs Kia Sportage: Bagaj Kapasitesi

Miniyol aracılığı ile gerek iş gerek şehir gezisi olsun size en uygun araçlardan Hyundai Tucson vs Kia Sportage bagaj kapasitesi araç kiralama düşünüldüğünde de ön plana çıkmaktadır. Hyundai Tucson bagaj hacmi 576-1731 kg iken Kia'da bagaj hacmi 467 lt olarak geçmektedir.

Hyundai Tucson vs Kia Sportage: Motor Seçenekleri

Hyundai Tucson vs Kia Sportage motor seçenekleri; Hyundai için, 180 PS maksimum güç ve 265 Nm tork üreten araç 1.6 lt benzin ile 136 PS maksimum güç ve 320 Nm tork üreten 1,6 lt dizel motor seçenekleri bulunmaktadır.
1,6 lt ve 4 silindirli motor seçeneği olan Kia'da turbo dizel ünite bulunmaktadır. 320 Nm tork üreten aracın ortalama yakıt tüketimi ise 5 litredir.

Hyundai Tucson vs Kia Sportage: Fiyatları

Son derece şık ve sportif olan Hyundai Tucson vs Kia Sportage fiyatları, Hyundai için 2021 fiyatları ile 583.000 TL'den, Kia için ise 462.000 TL'den başladığını söylemek mümkündür.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.