Arama yapın

Hyundai Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Hyundai Araçları Hakkında Genel Bilgiler | Miniyol
Sinan Daşpınar
Hyundai marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Hyundai araba modellerinin özellikleri ile birlikte Hyundai araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Hyundai Accent Blue
    • Hyundai Accent
    • Hyundai Elantra
    • Hyundai i10
    • Hyundai i20
    • Hyundai Tucson
    • Hyundai Kona
    • Miniyol Hyundai Kiralama Nasıl Yapılır?

Merkezi Güney Kore olan Hyundai bugün en bilindik otomobil markalarından biridir. Her sınıftan otomobil üretimi yapan Hyundai ülkemizde oldukça ilgi görmektedir. Hyundai araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Hyundai Accent Blue

465 litrelik geniş bagaj hacmi ile Hyundai Accent Blue benzinli ve dizel olmak üzere 2 tip motora sahip. Benzinli motor 100 ve dizel motor 136 beygir gücü ile rakipleri arasında yerini aldı. Accent Blue araçlarının 3 farklı şanzıman özelliği bulunmaktadır. 7 ileri DCT otomatik ve 6 ileri düz vites. Accent Blue benzinli araçlarda ortalama 6 dizel araçlarda ortalama 4.8 litre tüketmektedir.

Hyundai Accent

Hyundai Accent yeni modelinde 138 beygir gücüne sahip ve emisyon değeri düşük. Yeni model Accent’in şehir içi yakıt tüketimi kilometre başına 7 şehir dışında 5.70 litredir. Elektronik fren gücü, lastik basınç izleme sistemi, araç denge yönetimi gibi güvenlik önlemlerine sahiptir. Yeni modeli ile 2020’de NHTSA testinden aldığı 4 puanı yükseltebilir.

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra 2 farklı cihaza aynı anda bağlanabilen dijital gösterge paneline sahiptir. Elantra dört silindirli benzin motoru ve elektrik motorunun birleşimi ile kendini şarj edebilen hibrit özelliklidir. Modelde yaya algılama, şerit koruma ve uzun far desteği gibi kullanışlı güvenlik sistemleri vardır.

Hyundai i10

Jump, Style, Elite paketleriyle tek ve çift renk gövde seçenekleri olan Hyundai i10 araçlarının Türkiye’de 3 silindirli 1.0 MPI ve 4 silindirli 1.2 MPI benzinli motor modelleri satılmaktadır. İç hacmi genişletilen Hyundai i10 araçlar 5 ileri düz ve 5 ileri kademeli otomatik AMT şanzımana sahiptir. Maksimum hızı 171 km/s olan Hyundai i10 84 hp beygir gücü ile 100 km/s hızına yaklaşık 15 saniyede ulaşmaktadır.

Hyundai i20

Dört silindiri ve maksimum 162 km/s hızı ile Hyundai i20 Türkiye’de en çok tercih edilen araçlar arasındadır. İç dizaynında kullanıcı dostu dokunuşlar yapan Hyundai yeni i20 modellerine dijital ekran eklemiştir. 301 litrelik bagajının yanında açılır cam tavan özelliği olan i20 araçların sıfırları benzinli seçenekleri ile 129.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Hyundai Tucson

Dizel ve benzinli 4x2, 4x4 modelleriyle yeni Hyundai Tucson arazi için oldukça uygun. Normalde 513 litrelik bagajı arka koltukların katlanması ile hacmini 1500 litreye kadar artırabilir. Tucson benzin motor 177 ve dizel motor 136 beygir gücü ile performans göstermektedir. Benzinli turbo motorlar maksimum 200 km/s dizel motorlar 180 km/s hız yapabilir.

Hyundai Kona

2021 Hyundai Kona 1.6 dizel motor, 1.6 benzinli ve 1.0 benzinli olarak 3 farklı motor seçeneği vardır. Başlangıç fiyatı 280.000 TL olan Hyundai Kona yeni ve daha dinamiktir. Kona araçlar ortam aydınlatması, dijital gösterge paneli ve bluetooth gibi teknolojik özellikleri ile dikkat çekmektedir.

Miniyol Hyundai Kiralama Nasıl Yapılır?

Miniyol mobil uygulamalarından veya web sitesinden hızlıca ve kolayca kiralık arabaları kıyaslayıp, size uygun olan Hyundai modelleri arasından seçtiğiniz kiralık araba için rezervasyon yapabilirsiniz. Kampanyalar hakkında bildirimler alarak özel puan sistemi ile ödeme fırsatına sahip olun! İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefonumuzu arayın!

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.