Arama yapın

Honda Araçları Hakkında Genel Bilgiler

Honda Araçları Hakkında Genel Bilgiler
Sinan Daşpınar
Honda marka araçlar hakkında genel bilgileri alabileceğiniz, Honda araba modellerinin özellikleri ile birlikte Honda araç kiralama imkanları Miniyol.com’da.
İçerik Başlıkları
    • Honda Civic
    • Honda CRV
    • Miniyol Honda Kiralama Nasıl Yapılır?
Türkiye’de en çok tercih edilen araçlarından biri olan Honda özellikle genç sürücüler için her zaman ilk sıralarda olmuştur. Yenilikçi yüzü ve sportif haliyle Honda Civic ve Honda CRV ülkemizde oldukça sevilmektedir. Honda araç kiralama işlemlerini Miniyol ile kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Honda Civic

1971 yılında ucuz ve ekonomik sloganıyla hayat bulan Honda Civic Sedan ve Hatchback olmak üzere 2 farklı kasaya sahip. Dream, Elegance, Executive, Executive+ olmak üzere 4 versiyonu olan Sedanların Elegance ve Executive+ modellerinde dizel seçeneği bulunmaktadır. VSA araç denge kontrol sistemi ile kaygan zeminlerde güvenli sürüş imkanı sağlamaktadır.
Honda Civic Sedan araçlar 4x2 önden çekişli olmak ile birlikte şanzımanlarında ve bagaj hacimlerinde farklılıklar görülmektedir. Civic Hatchback modeller Sport ve Sport+ olmak üzere 2 farklı şekildedir. VTEC turbo ve turbo motor seçeneği olan Hatchback modellerin vitesleri otomatiktir. Sport+ anahtarsız giriş yapma, çalıştırma, açılan cam tavan, otomatik dikiz aynası, 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu ve elektrikli bel desteği gibi özelliklere sahiptir. Honda Civic Hatchback modeller maksimum 200 km/saat hız yapabilmektedir.

Honda CRV

Honda CRV markasının Elegance, Executive, Executive+, Executive+Hybrid olmak üzere 4 modeli vardır. Bütün Honda CRV modelleri otomatik vitese sahip olmakla birlikte modellerin maksimum süratleri en az 180 km/s en fazla 200 km/s olmaktadır. Elegance 4x4 çekişli, led ön farlar, 7 inçlik dijital gösterge ekranı, navigasyon ve bluetooth gibi özellikleriyle öne çıkmaktadır. Honda CRV Executive araçlar anahtarsız giriş, çalıştırma sistemi, elektrikli bel desteği, ön yolcu elektrikli bel desteği, panoramik cam tavan özelliği ve kör nokta uyarı sistemi gibi özelliklere sahiptir.
Honda CRV Elegance model 1.5 L VTEC turbo benzine ve 1.5 L turbo benzine sahiptir. Executive modelinde sadece 1.5 L VTEC turbo benzin motor vardır. Executive+ modelinde 1.5 L turbo benzin, hybrid ve 1.5 L turbo benzin motor seçenekleri bulunur. Executive+Hybrid modelinde 2.0 L i-MMD motor seçeneği vardır. Executive+Hybrid modelinde 18’lik alüminyum alaşımlı jantlar, i-MMD Hybrid teknolojisi, elektronik sabit hızlı şanzıman, elektrikli, benzinli, hybrid gibi özellikler vardır.

Miniyol Honda Kiralama Nasıl Yapılır?

Honda Araç Kiralamak istiyorsanız Miniyol sizin için doğru adres. Miniyol web sitesi yada mobil uygulamalarından araba kiralamak istediğiniz havalimanı yada şehri seçip, sizin için en uygun kiralık Honda'yı seçip, güvenli şekilde ödeme işleminizi tamamlayabilirsiniz. Kiralık Honda Otomobil için yapmanız gerekenler sadece bu kadar ! 

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.