Arama yapın

En Ucuz Spor Arabalar

En Ucuz Spor Arabalar
Sinan Daşpınar
Otomobiller artık kişilerin kimlikleri haline geldi. Havalı, gösterişli ve spor arabalar en çok ilgi çeken araçların başında geliyor. Fakat bu araçlar fiyatları ile dudak uçuklatıyor. Özellikle ülkemizde araç fiyatlarının çok artmasından dolayı spor arabalara olan rağbet azalıyor fakat bu tutkusunun önüne geçemeyenler bir şekilde spor araba sahibi olmaya çalışıyorlar.
İçerik Başlıkları
    • Porshe Boxter
    • BMW Z4
    • MAZDA MX5 2.0
    • MAZDA RX8
    • AUDI TT
    • NISSAN 350Z
    • HONDA S2000
    • En Ucuz Araç Kiralama Miniyol

Otomobiller artık kişilerin kimlikleri haline geldi. Havalı, gösterişli ve spor arabalar en çok ilgi çeken araçların başında geliyor. Fakat bu araçlar fiyatları ile dudak uçuklatıyor. Özellikle ülkemizde araç fiyatlarının çok artmasından dolayı spor arabalara olan rağbet azalıyor fakat bu tutkusunun önüne geçemeyenler bir şekilde spor araba sahibi olmaya çalışıyorlar. Spor arabaları görünüşleri ve performansları ile hayalleri süsleyen arabalar. Motorun performansı ve görünüşü kötü olan araçlar tercih edilmiyor. Ucuz ve kaliteli araç kiralama platformu Miniyol olarak alınabilecek en ucuz spor arabaları sizin için listeledik.

Porshe Boxter

Porshe Boxter

Araçların modelleri düştükçe fiyatları da düşüyor. Porsche markası denildiğinde akan sular durur. Akla dudak uçuklatıcı fiyatlar gelir ki şaşırmayın! Şimdi söyleyeceğimiz araçların fiyatları kendi sınıfında en ucuz olan araçları. Porshe Boxter model bir arabaya sahip olmak isterseniz minimum 600 bin TL’yi gözden çıkarmanız gerekir. Fakat Porshe Boxter’in 1997 model aracı olduğunun altını çizelim.

BMW Z4

BMW Z4

Alman devi BMW. Spor araba denildiğinde ilk akla gelen markalardan birisi. İlla bir spor araç sahibi olacağım ve uygun bir spor araba olsun diyorsanız BMW Z4’ün eski modellerini bir incelemelisiniz. Yaklaşık olarak 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Tabi fiyatların modele, km’ye göre değişebilir. Bir dipnot daha ekleyelim bu saydığımız fiyatlar araçların 2.el fiyatlarıdır. Birçok yerde fiyatlar değişmektedir.

MAZDA MX5 2.0

mazda mx5

Mazda’nın en uygun fiyatlı spor arabasıdır. Arabanın özelliklerinden biriside dünyanın en çok satan iki kişilik spor araba olmasıdır. Bundan dolayı Guinness Rekorlar Kitabı’na girmiştir. Ülkemizde 2.el fiyatları yaklaşıl 500 bin TL’dir.

MAZDA RX8

Mazda RX8

Mazda RX8 654 cc'lik 2 hücreli; yaklaşık 250 hp güç üreten ve 250 km/s max hız sağlayan bir spor otomobildir. Wankel motorlu ilk spor arabalardan bir tanesidir. Fiyat ve performans açısından alınabilecek en doğru araçlardan bir tanesidir. Aracın 2.el fiyatları yaklaşık olarak 700 bin TL’den başlamaktadır.

AUDI TT

Audi TT

Almanya’nın dev markalarından Audi tarafından ilk olarak 1995 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan spor arabadır. Modelin en son halinde 2.5 litre 400 beygir turbolu 5 silindir motor kullanılmaktadır. Aracın ortalama 2.el fiyatları 500 bin TL’den başlamaktadır.

NISSAN 350Z

Nissan 350Z

Nissan 350Z 3500cc v6 motoru ile 0’dan 100 km’ye 5.7 saniye civarında çıkan bir hız makinesi. Araç ABD’de tasarlanmış ve Renault motoru kullanılmıştır. Nissan 2 kapılı spor aracının 2.el fiyatları ise ülkemizde 1.000.000 TL’den başlamaktadır.

HONDA S2000

Honda S2000

Honda’nın 0’dan 100 km hıza 6 saniyede çıkan spor arabasıdır. Honda’nın en iyi tasarıma sahip spor arabalarından birisidir. 9000d/d'de 240hp güç üretebilmektedir. 2.el fiyatları 950 bin TL’den başlamaktadır.

En Ucuz Araç Kiralama Miniyol

Türkiye’nin en hızlı, en minimal ve en teknolojik araç kiralama platformu Miniyol ile tanışın. Miniyol’dan aradığınız özelliklerdeki aracı anında bularak anında kiralayabiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken çok basit Miniyol telefon uygulaması veya miniyol.com’a gelerek araç kiralama yapmak istediğiniz lokasyonu seçmek. Miniyol’un gelişmiş filtreleme seçenekleri sayesinde size en uygun aracı bularak kirayabilirsiniz. Miniyol’dan araba kiralamak hem ucuz hem hızlı.

250 tl indirim

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.