Arama yapın

En Sevilen 10 Amazon Prime Dizisi

En Sevilen 10 Amazon Prime Dizisi
Ömer Keskinsoy
Amazon prime birçok kişi tarafından tercih edilen ve çok sevilen bir platform haline gelmiştir.
İçerik Başlıkları
    • The Office (IMDB: 9.0/10.0)
    • Fleabag (IMDB: 8.7/10.0)
    • The Marvelous Mrs. Maisel (IMDB: 8.7/10.0)
    • This Is Us (IMDB: 8.7/10.0)
    • Dr. House (IMDB: 8.7/10.0)
    • The Boys (IMDB: 8.7/10.0)
    • Battlestar Galactica (IMDB: 8.7/10.0)
    • Undone (IMDB: 8.2/10.0)
    • Goliath (IMDB: 8.1/10.0)
    • American Gods (IMDB: 7.6/10.0)

Amazon Prime, birçok ödüllü film, orijinal program ve eleştirmenlerce beğenilen TV dizileri de dahil olmak üzere binlerce başlığın izlenebildiği bir platformdur. Akış hizmetinde, aralarından seçim yapabileceğiniz yaklaşık 24.000 film ve 2.100'den fazla şov bulunuyor. Ayrıca aboneliğinize dahil olmayan ek filmleri ve dizileri kiralayabilir veya satın alabilirsiniz.

Amazon Prime birçok kişi tarafından tercih edilen ve çok sevilen bir platform haline gelmiştir. IMDB puanlarına göre en sevilen ve en çok izlenen diziler ise şu şekildedir:

The Office (IMDB: 9.0/10.0)

The Office

The Office, Dunder Mifflin Paper Company'nin Scranton şubesinin personelini konu alıyor. Ofis personelleri her gün eksantrik bir patrona katlanmak zorundadır. Buna karşın ofis personellerinin de çok normal olduğu kesin olarak söylenmez.

Ofiste bulunan kameralarla kaydedilen olaylar ve çalışanların küçük röportajlarla olaylara karşı fikirlerini belirtmeleri diziyi daha da keyifli kılıyor.

Fleabag (IMDB: 8.7/10.0)

Fleabag

Fleabag, tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın konu edinmektedir. Londra'da tek başına yaşayan bir kadının dizide iş hayatı, aşk hayatı ve tüm yaşamı anlatılmaktadır. Dizinin temelinde karakterin insanlar ile ilişkileri ve tek başına hayatta kalma çabası anlatılmaktadır.

The Marvelous Mrs. Maisel (IMDB: 8.7/10.0)

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel dizisinde şehirdeki lüks hayatta yaşamını sürdüren karakterler hayatlarında istedikleri her şeye sahiplerdir. 1960'lı yılların New York'unda geçen dizi karakterlerinin hayatı bir anda değişir. Bunun nedeni ise Maisel'in hiç bilmediği ve farkında olmadığı bir yeteneğe sahip olduğunu fark etmesidir. Bu zamandan sonra hayatları tamamen değişir.

This Is Us (IMDB: 8.7/10.0)

This is Us

2016 yılı yapımlı “This is Us” dizisi dram kategorisinde ödüllü bir dizidir. This is Us, Jack ve Rebecca çiftinin ailesini konu alıyor. Alkol bağımlısı olan Jack, çocuklarının da yardımıyla bu bağımlılığından kurtulmaya çalışmaktadır. Üç çocuk arasında Jake tarafından itfaiye istasyonu önünde bulunan Randall’ın gerçek ailesini aramaya başlamasıyla olaylar gelişir.

Dr. House (IMDB: 8.7/10.0)

Dr House

Nefroloji ve bulaşıcı hastalıklar konusunda uzman olan Doktor Gregory House, kanunları ve hastane kurallarını pek umursamaz. Çok başarılı olmasının yanı sıra vurdumduymaz tavırları yüzünden çalıştığı hastane sürekli olarak dava edilmektedir. Dizide üç kişilik ekibiyle birlikte Doktor House’un başından geçen olaylar anlatılmaktadır.

The Boys (IMDB: 8.7/10.0)

The Boys

Aksiyon/Komedi türünde bir dizi olan The Boys, süper güçlerini kötü olarak kullanan yedi kişilik bir süper kahraman grubuna karşı kurulan “The Seven” grubunu konu almaktadır. The Seven grubu kötü niyetli olmasa da kötü diye lanse edilen kahramanlardan daha kötü olmakla suçlanırlar.

Battlestar Galactica (IMDB: 8.7/10.0)

Battlestar Galactica

On İki Koloni ve Saylonlar barış içerisinde yaşamaktadırlar. Fakat insan gücü tarafından yapay zeka kullanılarak üretilen robotlar olan Saylonlar, On İki Koloni’ye saldırarak insan varlığını tehdit etmektedir. Battlestar Galactica dizisi, saldırıdan kurtulan Galactica adlı geminin Dünya’yı bulabilmek adına yaşadıklarını konu alır.

Ayrıca şunları da deneyin:

Undone (IMDB: 8.2/10.0)

Undone

Undone, Alma Winograd-Diaz adlı genç kadının hikayesini anlatan bir animasyon dizisidir. Alma, bir trafik kazası sonrasında zaman ve mekanın sınırlarını aşma yeteneğine sahip olduğunu keşfeder. Bu yeni yetenekleriyle, geçmişteki ailesinin sırlarını çözmeye ve babasının gizemli ölümünü aydınlatmaya çalışır.

Goliath (IMDB: 8.1/10.0)

Goliath

Goliath, bir zamanlar güçlü bir avukat olan Billy McBride'ın, şimdi ise düşmüş durumda olan ve çürümüş hukuk sistemiyle mücadelesini konu alır. McBride, büyük bir hukuk firmasına karşı çıkarak, adaleti aramak ve kendi içsel mücadeleleriyle yüzleşmek zorundadır. 

American Gods (IMDB: 7.6/10.0)

American Gods

American Gods, Neil Gaiman'ın aynı adlı romanından uyarlanan bir televizyon dizisidir. Dizi, eski tanrılar ve modern tanrılar arasındaki çatışmayı ele alır. Ana karakterimiz, Shadow Moon, karısının ölümünün ardından gizemli bir adam olan Wednesday ile tanışır. Wednesday, eski tanrılardan biridir ve modern tanrıların yükselen gücüne karşı bir direniş örgütlemeye çalışmaktadır.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.