Arama yapın

En Çok Oynanan Online Oyunlar

En Çok Oynanan Online Oyunlar
Sinan Daşpınar
Online oyunlar birçoğumuzun telefondan ya da bilgisayardan oynadığı internet tabanlı oyunlar.  Günümüzde artık oldukça popüler olan online oyunlar neredeyse herkes tarafından oynanıyor. Sadece dünyada değil ülkemizde de online oyunlar çoğu kişi tarafından oynanıyor.
İçerik Başlıkları
    • 1- PUGB Mobile
    • 2- Valorant
    • 3- Call Of Duty: Mobile
    • 4- League of Legends
    • 5- GTA 5 Online
    • 6- Counter-Strike: Global Offensive
    • 7- Rocket League
    • 8- Clash of Clans
    • 9- Apex Legends
    • 10- Minecraft
    • 11- Fortnite
    • 12- World Of Tanks
    • 13- Black Mesa
    • 14- War Thunder
    • 15- Evolve
    • 16- Star Wars: The Old Republic
    • 17- Rappelz
    • 18- Dirty Bomb
    • 19- World of Warcraft
    • 20- Hawken

miniyola-davet-et-100-tl-kazan

Online oyunlar birçoğumuzun telefondan ya da bilgisayardan oynadığı internet tabanlı oyunlar.  Günümüzde artık oldukça popüler olan online oyunlar neredeyse herkes tarafından oynanıyor. Sadece dünyada değil ülkemizde de online oyunlar çoğu kişi tarafından oynanıyor. Bizde Türkiye’nin en teknolojik ve minimal araç kiralama firması Miniyol olarak online oyunları irdeledik ve en çok oynanan online oyunları listeledik.

1- PUGB Mobile

pugb

PUGB Mobile oyunu bir “Battle Royale” türü oyunudur. Oyun 100 kişi tarafından aynı anda oynanabiliyor. Oyunda amaç hayatta kalmaktır. Oyuncu savaş bölgesine paraşüt ile atılıyor ve hayatta kalmaya çalışıyorlar. Karaktere malzeme toplatılıyor ve mücadele başlıyor. Oyun görüntü kalitesi ile sizlere çok gerçekçi bir deneyim yaşatacak.

2- Valorant

valorant

Riot Games tarafından geliştirilen birinci şahıs ve strateji oyunudur. İki takım halinde oynanmaktadır. Takımlar 5’er kişiden oluşmaktadır. Oyunda 24 tur bulunmaktadır. Oyun içerisinde yer alan karakterlere özel güçler ve çok fazla silah çeşitliliği bulunmaktadır.

3- Call Of Duty: Mobile

call of duty mobile

Call Of Duty: Mobile birinci şahıs nişancı oyunudur. En çok tercih edilen ücretsiz oyunların başında gelmektedir. Oyun içerişinde Modern Warfare ve Black Ops evrenlerinden karakterlerde bulunmaktadır. Oyunu dilerseniz takımlar halinde dilerseniz özel mod ile arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz.

4- League of Legends

lol

Dünyada ve ülkemizde en popüler olan oyunlardan birisidir. Oyun içerisinde onlarca karakter bulunmaktadır. E-Spor’un gelişmesinde en önemli rolü oynayan oyunlardan birisidir. Oyun içerisinde 5’er kişilik klasik karşılaşmalar yapabilirsiniz. Dilerseniz farklı modlarda oyunu oynayabilirsiniz.

5- GTA 5 Online

gta online

Tarihin en iyi oyunlarından birisi olarak gösterilen GTA serisinin mobil versiyonu binlerce kişi tarafından oynanan popüler oyunlardan birisidir. GTA mobil versiyonun ile başarısına bir başarı daha katmayı başardı.

6- Counter-Strike: Global Offensive

cs go

Çoğumuzun okul sıralarından olduğundan internet kafelere gidip oynadığı oyun olan Counter-Strike günümüzde de popülerliğine devam ediyor. İki farklı takım ile oynanan oyun hem günümüzün hem de geleceğin efsane online oyunlarından birisi olmaya devam ediyor.

7- Rocket League

rocket league

Futbol ve arabalar yan yana gelir mi? Bu sorunun cevabı bu oyunda evet. Çok farklı bir konsept bu oyunda sizleri bekliyor. Bu oyunda amaç arabalarla futbol oynamak ve rakip kaleye gol atmak. Oyun tek kişi veya takımlar halinde oynanabiliyor.

8- Clash of Clans

clash of clash

Online strateji oyunları oynamayı seviyorsanız bu oyun tam sizlik! Binlerce aktif oyuncu bu oyunda yer almaktadır. Oyunda stratejik elementler ağırlıklı olarak yer alıyor. Oyunda clanlara katılabiliyorsunuz.

9- Apex Legends

apex legend

Battle Royal türü oyunlardan birisidir. İlk günlerinde Twitch yayıncılarını bir araya toplayarak birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Karakterlerin farklı özelliklerde olması oyunun farklı olmasını sağlıyor. Oyunda çok fazla karakter yer almaktadır.

10- Minecraft

minecraft

Ücretsiz olarak indirebilen piksel tabanlı bir oyundur. Oyun inşa etmek üzerine kurulmuştur. Bloklardan dilediğiniz yapıyı yapabilirsiniz. Hatta ve hatta kendi şehrinizi inşa edebilirsiniz. Bu oyunda hayal gücü çok önemli.

11- Fortnite

fortnite

Battle Royal türünde bir diğer oyun. Oyun Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilmiştir. Oyun yaklaşık 125 milyon kişi tarafından oynanmaktadır.

12- World Of Tanks

world of tanks

World Of Tanks oyunu Wargaming tarafından geliştirilmiştir. Oyun tank savaşlarını konu almaktadır. Efsane bir grafik yapısına sahip olan oyunun müzikleri de bir o kadar ilginizi çekecek.

13- Black Mesa

black mesa

Black Mesa birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun için Half Life'ın teknolojik hali diyebiliriz. Oyunun sesleri, diyalogları ve müzikleri detay detay işlenmiş.

14- War Thunder

war thunder

II.Dünya Savaş konu edilen oyundur. Oyunda savaş uçakları yer almaktadır. Savaş içerisinde farklı özelliklere sahip uçakları kullanabilmektesiniz.

15- Evolve

evolve

Ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirip oynayabileceğiniz FPS oyunudur. Oyun Shear adlı bir gezegende geçmektedir. Bu gezegende üstün bir ırk olmaya çalışmaktasınız.

16- Star Wars: The Old Republic

star wars

Star Wars: The Old Republic online MMORPG’dir. Oyunu oynamadan önce Star Wars serisini izlemeli veya okumalısınız. Böylece daha çok zevk alacaksınız.

17- Rappelz

rappelz

Rappelz çevrim içi rol yapma oyunudur. Oyunun Türkçe dilinde de oynanmaktadır. Oyun içerisinde farklı ırklar yer almaktadır.

18- Dirty Bomb

dirty bomb

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir FPS oyundur. Dirt Bomo birinci şahıs nişancı oyunudur.

19- World of Warcraft

warcraft

World of Warcraft strateji tabancı online oyundur. Oyun içerisinde milyonlarca oyuncu bulunmaktadır. Oyun içinde yer alan görüntüler sizi oldukça büyüleyecek.

20- Hawken

hawken

Savaş robotlarını yönetmek ister misiniz? Hawken’de savaş robotlarını yöneterek karşı oyunculara karşı rekabet ediyorsunuz. Oyun siz görsel bir şölen yaşatacak.

250 tl indirim

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.