Arama yapın

Disney Plus Nedir?

Disney Plus Nedir?
Sinan Daşpınar
Dijital platformlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu artışla birlikte platformlar ülkelere özel içerikler üretiyor. Ülkemizde dijital platformlar arasındaki rekabette arttıkça pazara yeni platformlar ekleniyor. Bunlardan en yenisi olacak olan Disney Plus olacak.
İçerik Başlıkları
    • Disney Plus Nedir?
    • Disney Plus Özellikleri
    • Disney Plus Türkiye’ye ne zaman gelecek?
    • Disney Plus Ne Kadar?
    • Disney Plus Nasıl Üye Olunur?
    • Disney Plus Nasıl İzlenir?
    • Disney + Hangi Filmler ve Diziler Var?
    • Disney Plus Üyelik İptali Nasıl Yapılır?
Dijital platformlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu artışla birlikte platformlar ülkelere özel içerikler üretiyor. Ülkemizde dijital platformlar arasındaki rekabette arttıkça pazara yeni platformlar ekleniyor. Bunlardan en yenisi olacak olan Disney Plus olacak. 2019 yılında hizmete giren Disney+ 14 Haziran 2022 tarihinden itibaren Türkiye’de hizmet vermeye başlayacak. Türkiye’nin en teknolojik araç kiralama platformu Miniyol olarak Disney Plus hakkında merak ettiklerinizi sizler için yazdık.

Disney Plus Nedir?

Disney+ içeresinde Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve çok daha fazlasının bulunduğu dijital yayın platformudur.

Disney Plus Özellikleri

  • Orijinal binlerce içerik. Gişe filmleri, diziler, programlar, belgeseller…
  • 7 profil ve 10 cihaza kadar sınırsız indirme
  • Uyumlu olan cihazlarda ek ücret olmadan 4K UHD çözünürlükte Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği ile içerik izleme
  • Ebeveyn kontrol sistemi
  • Aynı anda 4 ekranda izleme
  • GroupWatch özelliğiyle altı arkadaşınla sanal izleme partileri düzenleme

Disney Plus Türkiye’ye ne zaman gelecek?

Disney Plus ülkemizde 14 Haziran 2022 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Disney Plus Ne Kadar?

Disney+

Disney Plus, standart fiyatlandırması aylık 64,99 TL olarak belirlenirken yıllık olarak ise 649,90 TL olarak belirlenmiştir.

Disney Plus Nasıl Üye Olunur?

Disney Plus’un internet sitesine girerek “Şimdi Kaydol” seçeneğini tıklamalısınız. E-Posta adresinizi ve gerekli bilgileri doldurarak üyelik ve ödeme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Disney Plus Nasıl İzlenir?

Disney Plus’un içeriklerini uyumlu olan TV, bilgisayar, tablet veya telefondan Disney Plus uygulamasını indirerek izleyebilirsiniz. Disney+ oyun konsolları, mobil cihazlar, web tarayıcıları, set üstü kutular ve smart tv’leri desteklemektedir. Çocukların izlemesini istemediğiniz içeriklerde ebeveyn kontrolleri yaparak güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.
Aynı anda dört farklı cihazda Disney Plus izleyebilirsiniz.
Disney İçerik

Disney + Hangi Filmler ve Diziler Var?

Disney Plus’un ilk Türk içeriği başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in oynadığı “Kaçış” dizisi olacak. Bu dizinin haricinde Wolfgrang, Avengers filmleri, Harry Potter, Star Wars serisi, Karayip Korsanları serisi, Oyuncak Hikayesi, Teh Mandalorian, The Simpsons, Loki, Monsters At Work ve WandaVision gibi sevilen filmlerde Disney Plus’da yer alacak.
Disney Plus’un projeleri arasında Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler filminin 3 sezonluk dizi olarak yayınlamak bulunuyor. Disney Plus aynı zamanda Cansu Dere ile de bir proje için anlaştı.
Disney Plus üyeleri How I Met Your Father, The Dropout, The Kardashians, The Simpsons, The Walking Dead, American Horror Story, Lost gibi kült dizilerin tüm sezonlarını da izleyebilecekler.

Disney Plus Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Disney+ üyeliği taahhüt gerektirmez. Mevcut faturalandırma döneminin bitiminden itibaren geçerli olmak kaydıyla üyelik iptali gerçekleştirilmektedir.
1. Disney Plus internet sitesine girerek hesabınıza giriş yapın
2. Profilini seçin
3. Hesap bölümünü seçin
4. Üyeliği İptal Et’i seçin
5. İptal İşlemini Tamamla’yı seçerek onaylayabilirsiniz.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.