Arama yapın

BMW CE 04 Motosiklet Özellikleri

BMW CE 04 Motosiklet Özellikleri
Sinan Daşpınar
BMW CE 04, navigasyondan giyime kadar akıllı bağlantı çözümleri sayesinde günlük yaşamınıza sorunsuz bir şekilde entegre olacak yeni bir tasarım çağına giriyor. BMW CE 04 ile konfor, rahatlık ve güvenlik açısından denenmiş ve test edilmiş BMW Motorrad teknolojisine güvenebilirsiniz.
İçerik Başlıkları
    • Avrupa’da BMW CE 04’ü Kimler Kullanacak?
    • BMW CE 04 Fiyatı Ne Kadar?
    • BMW CE 02 vs BMW CE 04

2022 BMW CE 04 Motosiklet Modeli İnceleme

BMW CE 04, navigasyondan giyime kadar akıllı bağlantı çözümleri sayesinde günlük yaşamınıza sorunsuz bir şekilde entegre olacak yeni bir tasarım çağına giriyor.
 
BMW CE 04 ile konfor, rahatlık ve güvenlik açısından denenmiş ve test edilmiş BMW Motorrad teknolojisine güvenebilirsiniz. ABS ve ASC standart özelliklerdir, DTC, ABS Pro ve ECALL akıllı acil durum çağrısı isteğe bağlı olarak mevcuttur. Ek olarak, entegre bir sırtlık yastığı ve koltuk ısıtmasının yanı sıra elektrikli yön değiştiriciye sahip mevcut koltuk çeşitleri, büyük şehirlerde rahatlık ve konforu garanti eder ve Anahtarsız Sürüş ile BMW CE 04'ün mobil yaşamınıza kusursuz entegrasyonunu başlatırsınız.
 
Yeni CE 04'te, tasarım ekibi için yol tutuşu, hızdaki stabilite ve viraj alma performansı öne çıkan konulardı ve bu amaçla, ana yapı olarak hizmet etmek üzere tek parça, boru şeklinde çelik, çift halkalı bir çerçeve tasarladılar.
 

Avrupa’da BMW CE 04’ü Kimler Kullanacak?

BMW CE 04

Avrupa’da BMW CE 04’ü polislerin kullanacağı hakkında bilgiler mevcut. CE 04'ün kendisi 8,9 kWh pil ile çalışır ve 130 km menzil ile 41 hp çıkış sunar. Polis spesifikasyonunda, CE 04'e ek güvenli depolama ile birlikte LED flaşlar, bir siren sistemi ve teleskopik bir arka LED işaret ışığı verildi. Elektrikli scooter hala 10,25 inç TFT ekrana sahip, ancak şu anda Alman polisi tarafından kullanılan diğer BMW motosikletlerine takılan ek bir radyo ile donatılabilir.
 
130 km saat azami hıza sahip scooter, hem şehir hem de otoyol sürüşü için uygundur. Ancak bunları sipariş eden polis teşkilatlarının, otoyol polis motosikletlerinin kendi menzil ve ekipman gereksinimleri olduğundan, onları şehirde kullanmayı tercih edeceğini hayal edebiliriz.
 
Elektrikli scooterlar, polis sürücülerinin dikkat etmesi gereken diğer tüm ekipmanlar göz önüne alındığında bir varlık haline gelen, kullanıcılara büküm ve kullanım kolaylığı sunar.
Daha küçük bir ayak izi, polis motosikleti kullanımının devriye görevleri için gürültü ve emisyon açısından çok rahatsız edici olacağı alanlarda, yaya bölgeleri de dahil olmak üzere kentsel alanlarda CE 04'e avantajlar sağlar.
 

BMW CE 04 Fiyatı Ne Kadar?

BMW, en yeni EV çalışması için fiyatı tam olarak bir satış noktası olarak kullanmıyor. 2022 CE 04, stok durumunda 11.795 $ seviyesinden listeleniyor ve bu fiyatı tüm isteğe bağlı donanımları kapmak için şişirmek için bolca fırsat var.
 

BMW CE 02 vs BMW CE 04

BMW, bir çift elektrikli scooter için "CE 04" ve "CE 02" adlarının ticari marka hakları için başvuruda bulundu. Aylar sonra, CE 04 maxi-scooter olarak showromlarda yerine aldı ve sonrasında neredeyse aynı üretim versiyonu geldi. Şimdi ise BMW, Concept CE 02'yi ortaya çıkardı.
 
Adından da anlaşılacağı gibi, CE 04'ün daha küçük bir kardeşi için, benzer şekilde gençleri hedefleyen ancak daha az aleni orantıları olan bir konsept. Concept CE 02, Honda'nın Monkey veya Grom'una elektrikli bir rakip olarak kolayca görülebilir.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.