Arama yapın

Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilen Marka ve Modeller

Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilen Marka ve Modeller
Büşra Kurnaz
Araç kiralama yaparken sürücülerin dikkat ettiği birden fazla özellik bulunmaktadır. İşte tüm bu özelliklere göre araç kiralamada en çok tercih edilen marka ve modelleri sizin için derledik. Miniyol keyifli okumalar diler!
İçerik Başlıkları
    • 1- Renault Clio
    • 2- Fiat Egea
    • 3- Opel Corsa
    • 4- Renault Megane
    • 5- Citroen C-Elysee
    • Araç Kiralama Fiyatları 2022
      • Miniyol Araç Kiralama

Araç kiralama yaparken sürücülerin dikkat ettiği birden fazla unsur bulunmaktadır. Sürüş konforu, güvenlik, gelişmiş donanım özellikleri ve motor gücü gibi kriterler kiralık araba seçiminde önemli rol oynamaktadır.

Kiralık aracınızı seçerken önem verdiğiniz araç özelliklerinin hangi araçlarda bulunduğunu bilmiyorsanız en çok tercih edilen kiralık araçları inceleyerek araçlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Peki araç kiralamada en çok tercih edilen araçlar hangileridir?

1- Renault Clio

Renault Clio

Renault Clio dış tasarım olarak baktığımızda led gündüz farlarıyla oldukça sportif bir görünüşe sahiptir. Araç içi ön konsolda yer alan; dokunmatik ekranlı multimedya, Renault R-Nav navigasyon, usb ipod uyumlu audio ve radyo özelliklerine sahiptir.

Güvenli sürüş özellikleri açısından Renault Clio’yu incelediğimizde hız ayar sınırlayıcı sisteme sahip olduğunu görebilmekteyiz. Ayrıca yokuşta kalkış destek özelliği sayesinde kullanıcılarına konforlu sürüş imkanı da sunmaktadır.

Renault Clio hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

2- Fiat Egea

Fiat Egea

4 silindire sahip olan Fiat Egea’da turbo kompresör yer almaktadır. Böylece araç kolay bir şekilde hızlanabilmektedir. Önden çekişli olan Egea 5 vitese sahiptir.

Elektronik fren dağıtım sistemi sayesinde sert fren yapıldığında araçta ön aksa daha fazla yük bindirilmektedir. Böylece aracın kayma ve kızaklama yapma durumunun önüne geçilir.

Bagaj hacmi 520 litre olan Fiat Egea’nın geniş bir bagaja sahip olduğunu görebiliriz. Geniş bagaj hacmi sayesinde geniş aileler ve toplu seyahatler için uygun bir araç olduğunu söyleyebiliriz.  

Fiat Egea hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

3- Opel Corsa

Opel Corsa

Edition ve Elegance donanımları 130hp beygir gücüne sahip olan Opel Corsa’nın Edition donanım versiyonu dizel, diğer versiyonları benzinli seçenekler sunmaktadır.

Edition modelinde yer alan hız sabitleyici ve şerit takip asistanı özellikleriyle Opel Corsa’nın güvenli sürüş açısından faydalı özellikler sunduğunu görebilmekteyiz. Ayrıca modelde trafik işareti tanıma, park sensörü ve yorgunluk tespiti özellikleri de yer almaktadır.

Opel Corsa hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

4- Renault Megane

Renault Megane

Güvenli sürüş özellikleri bulunan bir diğer araç Renault Megane’dır. Hız sabitleme ve elektronik denge özellikleriyle kullanıcılarına hem güvenli hem de konforlu bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

Araçta bulunan yokuş kalkış destek sistemi sayesinde aracın hızlı ve kolay şekilde kalkışa geçebildiğini görebiliriz. Dizel motor ve benzinli motor seçenekleri bulunan Renault Megane’ın dizel motorlarda 115hp, benzinli motorlarda ise 140hp beygir gücü bulunmaktadır.

Renault Megane hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

5- Citroen C-Elysee

Citroen C-Elysse

Oldukça modern bir görünüme sahip olan Citroen C-Elysee’in led aydınlatmaları ve 3D etkili farlarının bu görünüşte etkili olduğunu söyleyebiliriz.  Hız sabitleme ve hız sınırlama sistemiyle aracın güvenli sürüşe destek veren özelliklerinin bulunduğunu görebilmekteyiz.

Arka park yardım görsel ve sesli işaretleri sayesinde Citroen C-Elysee’in konforlu sürüş açısından da destekleyici özellikleri bulunmaktadır.

506 litrelik artırılabilir bagaj hacmine sahip olan Citroen C-Elysee, geniş bagaj hacmiyle kalabalık seyahatler ve geniş aileler için ideal bir araçtır.

Citroen C-Elysee hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Araç Kiralama Fiyatları 2022

Araba Farı

2022 yılı satılık araç fiyatlarının artmasıyla doğru orantılı olarak kiralık araç fiyatları da artmıştır. Döviz kuru ve enflasyon oranlarının araç kiralama fiyatlarına etkisi olduğunu söyleyebiliriz.

Kiralık araba fiyatları marka, model, araç segmenti ve alış-bırakış lokasyonlarına göre değişiklik göstermektedir.

Yalnızca araç özelliklerinin değil mevsimsel ve dönemsel koşulların da kiralık araç fiyatları üzerinde etkisi bulunmaktadır. Bu bağlamda rent a car seçeneklerini değerlendirirken birden çok faktörün dönemsel olarak araç kiralama fiyatlarına etki ettiğini göz önünde bulundurmanız doğru olacaktır.

2022 yılı ortalama araç kiralama fiyatlarına bakacak olursak 150TL ve 3500TL arasında değişen bir araç kiralama fiyatlandırma skalası bulunmaktadır.

Miniyol Araç Kiralama

Araç kiralama yapmak istediğinizde birden fazla tedarikçi firmayı ve birden fazla araç modelinin fiyatını tek tuşla karşılaştırma ve kıyaslamayı miniyol.com’da kolaylıkla yapabilirsiniz. Kiralık araç kriterlerinize en uygun aracı en uygun fiyata listeleyebileceğiniz miniyol.com size her zaman en kolay araç kiralama seçeneğini sunmaktadır.
Uzun vadeli araç kiralamalarınızda da sizi düşünen Miniyol; Mini ödeme seçeneği sayesinde araç kiralama rezervasyonunuzu yaparken yalnızca kiralama ücretinizin bir kısmını kredi kartınızdan çeker. Kalan kısmı ise kiralık arabanızı teslim aldığınızda ödersiniz. Miniyol en keyifli yolculuklarınızda her zaman yanınızda!
2022 yılı en çok tercih edilen kiralık araçları incelemek için tıklayınız. 

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.