Arama yapın

Araç Kiralama ile Park Sorunu Çözümü

Araç Kiralama ile Park Sorunu Çözümü
Sinan Daşpınar
Araç kiralama park sorununu engeller mi? Araç kiraladıktan sonra araç park etme sorunu
İçerik Başlıkları
    • Araç Kiralama İşlemi Bu Sorunları Nasıl Önler?
    • Güvenilir Araçlar ve Rent a Car Firmaları
    • İhtiyaca Yönelik Araç
    • Farklı Yerde Bırakma Seçeneği
    • Havalimanı Araç Kiralama
    • Karışık Araç Kiralama Sistemlerine Son!
    • Temiz Araçlar

Büyükşehirlerin en büyük sorunlarından birisi olan araç park sorunu günden güne artmaya başladı. Yerel belediyeler ve özel şirketler konuyla ilgili çalışmalar yapsalar da sorun ortadan kaldırılamıyor.  Bunun en büyük sebeplerinden birisi şehirlerdeki araç kullanımının oldukça fazla olması.

Şehirlerin keşmekeşi ve kalabalığı sadece park sorununu değil peşi sıra kişilerde psikolojik sorunları da getiriyor.

İşe giderken, iş çıkışı yolların çilesi ve trafiği bitmek bilmez bir zulüm haline geldi. Özellikle kişisel aracınızı kullanıyorsanız tüm gün aklınızın köşesinde soru işaretleri yer alıyor. Acaba arabama bir şey oldu mu? Acaba aracımı yolun kenarından çektiler mi? Gibi soru işaretleri tüm gün kafaları karıştırıyor.

Şubat 2023’te yapılan araştırmaya göre İstanbul’da 4.988.022 araç bulunmaktadır. Bu araçların kullanım oranları oldukça çok düşük sayılardadır. İhtiyaca göre araç kiralama yaparak kullanılmayan araçların yerini kullanılan araçlar alabilir. Araç kiralama yöntemi ile ortak kullanılan araçlar büyükşehirlere büyük çözümler getirebilir.

araç kiralama otopark sorunuü

Araç Kiralama İşlemi Bu Sorunları Nasıl Önler?

Araç kiralama işlemi yapan kişiler genellikle ihtiyaçları doğrultusunda araç kiralama yaptıklarından dolayı şehirdeki araç sayısını azalmaktadırlar. Özellikle araç kiralama imkânları ve fırsatları araç satın almaktan daha fazla olduğundan araç satın almak isteyenlerin kararı değişmekte ve araç kiralamaya yönelmektedirler. Böylece şehir içinde paylaşılan araç modeli gerçekleşerek araç sayısı minimuma indirilir ve şehirdeki keşmekeş azaltılabilir.

Güvenilir Araçlar ve Rent a Car Firmaları

güvenilir rent a car

Kiraladığınız araçların güvenilir bir rent a car firmasından olmasına dikkat etmelisiniz. Bu gibi durumlarda sizi koruyacak ve gözünüzün arkada kalmasını engelleyecek sigortalar ve kaskolar rent a car firmaları tarafından yapılır ve aracınızı güvenle sürebilir ve park edebilirsiniz.

Türkiye’nin en yeni araç kiralama yolu Miniyol sizler için Türkiye’nin önde gelen rent a car firmalarını çatısı altında toplayarak güvenle araç kiralama yapmanızı sağlamaktadır. Miniyol’dan araç kiralama işlemleri sırasında ek sigorta ve ek paketler alarak güvenli bir şekilde aracınızı park edebilirsiniz. Böylece gözünüz arkada kalmaz. Miniyol sizler için 7/24 bu konuda size destek vermektedir.

İhtiyaca Yönelik Araç

ihtiyaca göre araç

Büyükşehirde yaşıyorsanız ve araç sahibi iseniz hayat gerçekten zor. Büyükşehirde yaşayıp araç kiralama yöntemi ile ihtiyaca yönelik araç alanlar ise zorlukları en minimuma indirebilir. Böylece şehirdeki araç kalabalığının önüne geçilebilir ve aynı zamanda karbon ayak izini azaltabilirsiniz.

Farklı Yerde Bırakma Seçeneği

kiralık aracı farklı yerde bırakma

Aracınızı kiralarken farklı yerde bırakma seçeneğinden yararlanarak gitmek istediğiniz yere aracınızı bırakarak rahatlıkla yolunuza devam edebilirsiniz. Böylece gözünüz arkada kalmaz. Arabama bir şey olur mu? Arabamı nereye bırakacağım gibi dertleriniz ortadan kalkar.

Havalimanı Araç Kiralama

havalimanı araç kiralama

Havalimanına giderken veya havalimanından dönerken aracınızı nereye bırakacağınız başlı başına bir dert. Araç kiralama yaparak havalimanına giderken veya havalimanından dönerken aracınızı havalimanında bulunan ofislere bırakarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Karışık Araç Kiralama Sistemlerine Son!

kullanışlı rent a car firması telefon uygulaması

Araç kiralama yapmak isteyenlerin en çok zorlandığı konular karışık mobil uygulamaları olmaktadır. Miniyol üzerinden kolay ve rahat bir şekilde 3 dakika içinde araç kiralama gerçekleştirebilir ve dilediğiniz lokasyona aracınızı teslim alabilirsiniz.

Temiz Araçlar

temiz kiralık araç

Ortak araç kullanımlarında en çok merak edilen konu kullandığım araç hijyenik mi? Türkiye’nin en büyük araç kiralama pazarı çatısı altında bulunan tüm rent a car firmalarımız, tüm araçların dezenfekte süreçlerini yaparak sürücülere öyle teslim etmektedir. Avec, Cizgi, Europcar, Garenta, Green Motion, Rent Go, Sixt gibi birçok firma ile çalışan Miniyol en iyi hizmeti sunmak ve sorunlara çözüm üretmek için çalışmaya devam etmektedir.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.