Arama yapın

Araç Kiralama Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Araç Kiralama Fiyatları Nasıl Belirlenir?
Sinan Daşpınar
Araç kiralama fiyatları nedir? Bu fiyatlar nasıl belirlenir. Araç kiralama yapanların en büyük meraklarından birisidir. Araç kiralama sektörünün tarihi çok eskilere dayanmaktadır. Dünyanın her yerinde araç kiralama yoğunlukla yapılmaktadır.
İçerik Başlıkları
    • Günlük Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Araç kiralama fiyatları nedir? Bu fiyatlar nasıl belirlenir. Araç kiralama yapanların en büyük meraklarından birisidir. Araç kiralama sektörünün tarihi çok eskilere dayanmaktadır. Dünyanın her yerinde araç kiralama yoğunlukla yapılmaktadır. Araç sahibi olmak günümüzde çok zor. Araç sahibi olduktan sonra dahi araç sahibi olmanın dertleri bitmez. Aracın bakımı, resmi işlemleri ve sürekli artan masrafları. Duran arabaya para yatırıyoruz cümlesini birçok kişiden duymuş olabilirsiniz. İşte bundan kurtulmanın ve sadece ihtiyaçlarda araca ulaşmanın en kolay yolu araç kiralamaktır. Genel olarak kiralayacağınız araçlar size avantaj sağlayacaktır. Araç kiralama yaparak bütçenize uygun ve aradığınız özelliklerde ki araçlara anında ulaşabilirsiniz. Bunun en kolay yolu ise Miniyol. Türkiye’nin araç kiralama pazaryeri olan Miniyol yerel ve global birçok araç kiralama firmasını bünyesinde barındırmakta ve bütçenize en uygun araçları sizin için listelemektedir. 
 
Miniyol güvencesi ile kiralama yaptığınız araç kiralama firmalarına göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Miniyol telefon uygulaması veya miniyol.com üzerinden araç kiralama işlemi yaptığınız para puan kazanarak, kazandığınız para puanlarla araç kiralama yapabilirsiniz. Miniyol’un avantajlar dünyasında size özel fırsatlar ve kampanyalardan yararlanarak uygun fiyat araç kiralama yapabilirsiniz. 
 
Miniyol.com araç kiralama pazarında yer alan tüm araçları sizin için listeleyerek piyasada yer alan tüm araç kiralama firmalarını ve araçları kıyaslamanıza olanak sağlar böylece uygun fiyatla araç kiralama yapabilirsiniz. 
 
Araç kiralama fiyatları araç almak istediğiniz tarihe ve lokasyona göre değişkenlik göstermektedir. 
 
Araç kiralama fiyatları, günlük, haftalık ve uzun dönem araç kiralama olarak da fiyat değişkenliği gösterebilmektedir. 
 
Gün aşımı, yakıt, ceza gibi ekstre ücretler aracı kiraladığınız fiyata eklenmez, araç tesliminde eksik görüldüğünde verdiğiniz depozitodan çekilmektedir. 
 
Ekstra şoför, navigasyon, kasko, araç teslim hizmeti, genç sürücü paketi gibi durumlar ek ücret gerekmektedir. 
 
Günlük araç kiralama yani 24 saatlik araç kiralama işlemlerinde baz alınan durumlar şu şekildedir; KDV, sigorta bedeli, hizmet bedeli. 
Araç kiralama işlemlerinde belli bir km sınırı bulunmaktadır. Bu sınır aşıldığı takdirde ekstra bir ücret yansıtılmaktadır. Km aşım sınırınız kiralama sözleşmesinde belirtilmiştir. 
 
Kolay araç kiralama ve ucuz araç kiralama yolu nereden geçer? Tabi ki Miniyol’dan size en uygun aracı anında listeler, dilediğiniz aracı anında karşınıza çıkarır. İhtiyaçlarınızı karşılayacak en uygun aracı kiralamak için Miniyol’a. 
 
araç kiralama
 

Günlük Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Günlük araç kiralama fiyatları rent a car şirketlerine, kiralamak istediğiniz güne ve aracın sınıfına göre değişkenlik göstermektedir. 
Örneğin Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yapmak isterseniz günlük fiyatlar 370 TL – 7.000 TL arasındadır. 
  • Fiyatlar aracın sınıfına,
  • Aracı kiraladığınız rent a car şirketine,
  • Aracı kiraladığınız lokasyona,
  • Aracı kiraladığınız güne
göre değişkenlik göstermektedir. 

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.