Arama yapın

Az Yakan Araba Modelleri

Az Yakan Araba Modelleri
Sinan Daşpınar
Günümüzde tasarrufa önem verenler için oldukça önemli hale gelen yakıt tüketimi az olan araçları Miniyol anlattı!
İçerik Başlıkları
    • Honda Jazz
    • Peugeot 2008
    • Toyota Corolla
    • Opel Corsa 2022
    • Toyota C-HR
Günlük hayatın kolaylaştırılması ve hayat kalitesinin artmasında arabaların üstlendiği görev oldukça büyüktür. Fakat araba tercihi yaparken günümüzde en sık dile getirilen şeyler arasında aracın yakıt tüketimi gelmektedir. Gerek şehir içi gerekse şehir dışı yakıt tüketimi miktarı araç tercihlerini etkilemektedir. 2022 yılında araç sahibi olmak isteyenler araçların yakıt tüketimine bağlı olarak seçim yapacağından bu detay oldukça önemlidir. Aynı zamanda araba kiralama aşamasında da yakıt tüketimine dikkat edilmesi gereklidir. Bu sayede daha ekonomik ve daha konforlu bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Honda Jazz

Honda markası yakıt tüketiminin az olması ile bilinen araç markalarından biridir. Honda jazz 2022 modelinde yakıt tüketiminin oldukça az olacağını ifade ederek müşterilerini beklemektedir. Yakıt tüketiminin az olmasının yanı sıra motoru ve görünüşü ile de dikkat çekici bir modeldir. 
  • Şehir İçi Yakıt Tüketimi 100 km’de 2.4 Litre 
  • Şehir Dışı Yakıt Tüketimi 100 km’de 3.6 Litre

Peugeot 2008

Çıktığı andan itibaren farklı tasarımı ile dikkat çeken Peugeot 2008 SUV kategorisine ait bir araç seçeneğidir. Özellikle şehir içinde keyifli bir yolculuk deneyimi için ideal araçlardan biridir. Yakıt depo kapasitesi 50 litre olan araç muazzam bir dış tasarıma sahip. Yakıt tüketiminin oldukça az olması tercih edilmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. İç hacmi geniş olan araç özellikle kalabalık aileler için ideal bir seçimdir. Kiralık araç olarak da yoğun olarak tercih edilen bu model sayesinde ekonomik olarak sürüşün tadını çıkartabilirsiniz. 
  • Şehir İçi Yakıt Tüketimi 100 km’de 4.2 Litre
  • Şehir Dışı Yakıt Tüketimi 100 km’de 3.5 Litre

Toyota Corolla

Oldukça şık ve modern bir görüntüye sahip olan araç konforlu bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Isıtma özelliğine sahip elektrikli ön koltukları ile dikkat çekmektedir. Özellikle günümüzde oldukça dikkat edilen detaylardan biri olan yakıt tüketiminin az olması araç satın almak isteyenlerin Toyota Corolla’yı tercih etmesinde etkilidir.
  • Şehir İçi Yakıt Tüketimi 100 km’de 3.3 Litre
  • Şehir Dışı Yakıt Tüketimi 3.6 Litre

Opel Corsa 2022

Birbirinden farklı ve çekici renk seçenekleri ile sahiplerini bekleyen araçlar düşük yakıt tüketimine sahiptir. Gerek benzinli gerekse dizel modeller şehir içi kullanıma uygundur. 1.2 benzinli ve 1.5 dizel motor seçenekleri ile:
  • Şehir İçi Yakıt Tüketimi 100 km’de 3.7 Litre
  • Şehir Dışı Yakıt Tüketimi 100 km’de 2.9 Litre’dir.

Toyota C-HR

Tasarımı oldukça etkileyici bir güzelliğe sahip olan Toyota C- HR hibrit motor seçeneği ile 2022 yılında sevenlerinin karşısına çıkıyor. Benzinli ve dizel seçenekleri bulunan araç özellikle yakıt tüketimine önem verenler için oldukça ideal seçeneklerden biri olacaktır. 
  • Şehir İçi Yatır Tüketimi 100 km’de 3.2 Litre
  • Şehir Dışı Yakıt Tüketimi 100 km’de 4.2 Litre
Yalnızca araba satın alırken değil kiralarken de yakıt tüketimine dikkat edilmesi gereklidir. Aracın nerede kullanılacağına bağlı olarak geniş yelpazeye sahip araç seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz. Oto kiralama hizmetimizi sizlere günün her saatinde kusursuz hizmet vererek sürdürmekteyiz. Alacağınız hizmet ayrıcalıklarını hayat kalitenizi arttırmak için kullanabilirsiniz. Bu deneyimden faydalanmak için bizlere ulaşarak araç filomuz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
 

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.