Arama yapın

2021 Opel Mokka'yı İnceleyelim

2021 Opel Mokka'yı İnceleyelim
Sinan Daşpınar
Çağımızda genel itibariyle; aracınız olsun veya olmasın bazı durumlarda mutlaka araba kiralamanız gerekmektedir. Genel olarak; araç kiralama çok kolay yapılan bir işlemdir.
İçerik Başlıkları
    • 2021 Opel Mokka Tasarım
    • Opel Mokka İç Tasarımı
    • Opel Mokka 2021 Motoru
    • Opel Mokka 2021 Fiyatları
    • Kiralık Opel Mokka Fiyatları
Çağımızda genel itibariyle; aracınız olsun veya olmasın bazı durumlarda mutlaka araba kiralamanız gerekmektedir. Genel olarak; araç kiralama çok kolay yapılan bir işlemdir. Araç kiralamaya karar veren kişi öncelikle kiralık araba firmaları ile iletişime geçer. Tüm prosedürlere uyarak işlemini gerçekleştirir.
 
Araba kiralamaya karar veren kişi marka olarak da istediği modele sahip olmak istemektedir. Günümüzde en fazla tercih edilen model; 2021 model Opel Mokka tasarım araçlardır. Bu araçlar oldukça konforlu ve gösterişli araçlardır.

2021 Opel Mokka Tasarım 

Yeni üretim Opel Mokka oto kiralama şirketlerinin en çok tercih ettiği modeller arasındadır. Araç dikkat çekici ve göz alıcı özelliği ile Alman tasarımı muhteşem bir arabadır. Araçta farklı detaylar bulunmaktadır. Bu muhteşem özellikler; jantlar, farlar, frenleme sistemi ile kendini gösterir.

Opel Mokka İç Tasarımı 

Marka kendini ispatlamış bir üretimin serisi olduğu için; her konuda oldukça başarı sağlamış bir üretimdir. Özellikle iç tasarımı oldukça geniş ve konforludur. Mokka model araçların, kişiler tarafından tercih edilme sebebi; konforlu iç yapısı ve rahatlığıdır. Müşteriler tarafından; ergonomik koltuklar, alcantara döşemeler ve geniş konfor özelliği ile oldukça fazla beğeni kazanmışlardır. Araç sürücüye ve yolcuya her koşulda, üst seviyede konfor sunar. 
 
2021 Opel Mokka

Opel Mokka 2021 Motoru

Çok güçlü motor özelliği olan Mokka model araçlar, son teknolojinin en yeni ürünleridir. Araç son derece verimli ve performansı güçlü bir motora sahiptir. 130 beygir gücünde turbo benzinli motoru sayesinde; sürücülere hızlı ve olağanüstü kullanım sağlamaktadır. 

Opel Mokka 2021 Fiyatları

2021 yılı en çok tercih edilen; iç ve dış tasarımı ile hem satın almak için hem de oto kiralama için oldukça uygun bir araçtır. 2021 yılında fiyat olarak; 462,900 TL fiyatı ile piyasada yerini almıştır. Araba kiralama firmalarının gözde ürünleri arasına girmiştir. Araç yeni üretim olduğu için, müşteriler tarafından özellikleri ve aynı zamanda konfor rahatlığı da merak edilen bir araçtır. 2021 Mokka fiyatları donanımdan donanıma göre değişse de yaklaşık 500 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. 

Kiralık Opel Mokka Fiyatları 

Yeni model Mokka araçlar kiralama şirketleri için, çok sayıda talep alan bir araçtır. Aracı satın alamayan kişiler sırf bu rahatlığı yaşamak ve aracın tüm performansından yararlanmak için aracı kiralama yöntemini denerler.  Opel Mokka kiralama fiyatları aracın kullanım süresine göre değişiklikler göstermektedir. Genel olarak 300 TL gibi fiyatlarla kiralama işlemleri yapılmaktadır. 3 aydan 6 aya kadar kiralanan araçlar farklı fiyat uygulamasına girmektedir. Kiralama işlemi yapmak isteyen müşteri ilk başta gerekli prosedürlere sahip olmalıdır. Araç yeni çıkan bir üretim olduğu için diğer araçlara göre fiyat olarak daha pahalıdır.

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.