Miniyol.com

Renault Symbol Genel Tanıtım

En Uygun Fiyat238 TL
Renault Symbol Genel Tanıtım

Renault Symbol

Araç Özellikleri
  • Benzin/Dizel
  • Manuel/Otomatik
  • Klima
  • 5 Kişi
  • Sedan
Kiralama Koşulları
  • 24 Yaş Ve Üstü
  • Ehliyet Yaşı 3 ve Üzeri

En Ucuz Kiralık Renault Symbol

En Ucuz Fiyat 238 TL En Uygun Fiyatlı Firma Hit Kaç Lokasyonda Var 398

Renault Symbol Hakkında

Renault Symbol Hakkında Genel Bilgiler

Fransız marka Renault tarafından 1998 yılında Renault Clio’nun kasa tipi olarak Renault Clio Symbol adıyla üretilmiştir. 2006 yılından itibaren isminden Clio çıkartılmış ve Renault Symbol olarak üretilmeye devam etmiştir. Geniş bagaj yapısı, yakıt tüketimi ile ilgileri üzerine çeken Renault Symbol Türkiye’de en çok satılan arabalar arasında yer almaktadır. B segmentinde yer alan aracın dizel ve benzinli seçenekleri bulunmaktadır. Aracın montajı Bursa’da bulunan Oyak-Renault Otomobil Fabrikası’nda yapılmaktadır. Fransız marka Renault tarafından 1998 yılında Renault Clio’nun kasa tipi olarak Renault Clio Symbol adıyla üretilmiştir. 2006 yılından itibaren isminden Clio çıkartılmış ve Renault Symbol olarak üretilmeye devam etmiştir. Geniş bagaj yapısı, yakıt tüketimi ile ilgileri üzerine çeken Renault Symbol Türkiye’de en çok satılan arabalar arasında yer almaktadır. B segmentinde yer alan aracın dizel ve benzinli seçenekleri bulunmaktadır. Aracın montajı Bursa’da bulunan Oyak-Renault Otomobil Fabrikası’nda yapılmaktadır.

Renault Symbol Teknik Özellikleri

Renault’un Symbol modeli saatte 167 Km hıza ulaşmaktadır. Şehir içi 4,4 lt, şehir dışı 3,2 lt yakıt tüketimi yapmaktadır. 90 Hp motor gücüne sahip ve 4 silindirlidir. 0-100 Km’yi 12,2 saniyede almaktadır. Araç manuel 5 vitestir ve önden çekişlidir. Dizel araçlarında 1461 cc, benzinli araçlarında ise 898 cc motor hacmine sahiptir. Aracın modellerine göre değerler değişkenlik göstermektedir. Yakıt ve performans olarak dengeli ve başarılı bir araçtır.

Renault Symbol Öne Çıkan Özellikleri

Renault Symbol 2017, donanım bakımından neredeyse tamamen yenilendi ve araç daha konforlu hale getirildi. Sadece sürücü için değil yolcular içinde konforlu hale getirilen Renault Symbol güvenli ve rahat bir sürüş için tasarlandı. 12V’lik priz ile mobil cihazların şarj edilmesi, ön ve arka camlarda bulunan elektrikli cam ve bütün camların tek kumanda ile kontrol edilmesi özellikleri ile Renault Symbol tüm beklentilerinizi karşılıyor.

Renault Symbol Kiralama Koşulları

Miniyol uygulamasına ve internet sitemize hızlı şekilde üye olarak ve üye olmadan araba kiralama rezervasyonu yapabilirsiniz. İncelediğiniz Renaut Symbol model aracın size en uygununu bulabilir ve kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz. İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefon numarasından bilgi alabilirsiniz. Aracı kiraladığınız firmaya göre findeks notu ve arabayı kiralayabileceğiz yaş sınırı değişebilmektedir. Araç kiralama firması kiralamayı gerçekleştirirken sizden kimlik ve ehliyet talep edecektir.

 

En Ucuza Renault Symbol Kiralayabileceğiniz Firmalar

Kiralık Renault Symbol Tercih Edilen Lokasyonlar

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.