Miniyol.com

Fiat Egea Genel Tanıtım

En Uygun Fiyat239 TL
Fiat Egea Genel Tanıtım

Fiat Egea

Araç Özellikleri
  • Benzin/Dizel
  • Manuel/Otomatik
  • Klima
  • 5 Kişi
  • Sedan
Kiralama Koşulları
  • 24 Yaş Ve Üstü
  • Ehliyet Yaşı 3 ve Üzeri

En Ucuz Kiralık Fiat Egea

En Ucuz Fiyat 239 TL En Uygun Fiyatlı Firma Novacar Kaç Lokasyonda Var 1270

Fiat Egea Hakkında

Fiat Egea Hakkında Genel Bilgiler

İtalyan araç firması Fiat tarafından üretilen montajı Bursa’da Tofaş tarafından yapılan aile otomobilidir. Araç 2015 yılında İstanbul Motor Show’da tanıtılmıştır. Ekim 2015’te Türkiye’de satışa sunulmuştur. 2016 yılında Avrupa’da Cenevre Otomobil Fuarı’nda gösterilmiştir. 2016’da Türkiye’de Samsun Otoshow Fuarı’nda Hatchback ve Station Wagon modelleri tanıtılmıştır. Tofaş fabrikasında üretilen otomobil 20 ülkeye ihraç edilmektedir. Tasarımı TOFAŞ, Fiat, Grubu ve Koç Holding ortaklıya yapılmıştır. Türkiye’de Egea, Avrupa pazarında Tipo, Orta Doğu’da Dodge Neon adıyla pazarlanmaktadır.

FIAT Egea Teknik Özellikleri

Fiat Egea 1.4 Fire (Benzin-H,S), 1.4 T-Jet (Turbo Benzin-H,SW), 1.6 E-Torq (Benzin-H,S,SW), 1.3 MultiJet II (Dizel-H,S), 1.6 MultiJet II (Dizel-H,S,SW) motorlara sahiptir. 5-İleri Düz, 6-İleri Düz, 6-İleri Tam Otomatik AT6, 6-İleri Çift Kavramalı DCT şanzıman seçenekleri bulunmaktadır. 0’dan 100 km’ye yaklaşık olarak 9.8 saniyede çıkmaktadır, bu motorlarda değişiklik göstermektedir. Yakıt tüketimi 100 km’de ortalama 4.1 litredir. Şehir içi 100 km’de 3.5 litre, şehir dışı yakıt tüketimi 5,2 litredir. Uzunluk 4868 mm, geniş yükseklik 1495 mm’dir. Aracın bagaj hacmi 520 litredir. Karbon salınımı 108’dir.

FIAT Egea Öne Çıkan Özellikleri

Fiat Egea Türk-İtalyan ortaklığıyla yapılmış bir aile arabasıdır. İtalyan tasarımı ve Türk işçiliği bir araya gelerek mükemmel bir iç ve dış tasarım kazandırılan araç konfor, güvenlik ve performansıyla sizleri bekliyor. Multimedya özellikleri, sürüş destek sistemleri ile sürüş keyfini sonuna kadar yaşayacaksınız.

FIAT Egea Kiralama Koşulları

Miniyol uygulamasına ve internet sitemize hızlı şekilde üye olarak ve üye olmadan araba kiralama rezervasyonu yapabilirsiniz. İncelediğiniz Fiat Egea model aracın size en uygununu bulabilir ve kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz. İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefon numarasından bilgi alabilirsiniz. Aracı kiraladığınız firmaya göre findeks notu ve arabayı kiralayabileceğiz yaş sınırı değişebilmektedir. Araç kiralama firması kiralamayı gerçekleştirirken sizden kimlik ve ehliyet talep edecektir.

En Ucuza Fiat Egea Kiralayabileceğiniz Firmalar

Kiralık Fiat Egea Tercih Edilen Lokasyonlar

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.