Miniyol.com

Renault Clio Genel Tanıtım

En Uygun Fiyat241 TL
Renault Clio Genel Tanıtım

Renault Clio

Araç Özellikleri
  • Benzin/Dizel
  • Manuel/Otomatik
  • Klima
  • 5 Kişi
  • Hatchback 5 Kapı
Kiralama Koşulları
  • 22 Yaş Ve Üstü
  • Ehliyet Yaşı 2 ve Üzeri

En Ucuz Kiralık Renault Clio

En Ucuz Fiyat 241 TL En Uygun Fiyatlı Firma Alc Filo Kaç Lokasyonda Var 936

Renault Clio Hakkında

Renault Clio Hakkında Genel Bilgiler

Fransız otomobil firması Renault tarafından 1990 yılında piyasaya sürülen B segmenti otomobildir. Renault 5’in üretiminin durmasından sonra üretime başlanmıştır. Otomobilin montajı Fransa ve Türkiye’de yapılmaktadır. Renault Clio 1991 ve 2006 yıllarında Avrupa’da yılın arabası, 2012 yılında altın direksiyon gibi ödüller almışlardır.  Clio’nun sportif wagon olarak tasarlanan Grand Tour modeli de bulunmaktadır. 2010 yılında sınırlı sayıda 20.yıl özel serisi üretilmiştir.  2020 yılının sonunda aracın Hybrid modeli çıkarıldı ve LPG versiyonu da pazara çıkanlar arasında yer aldı.

Renault Clio Teknik Özellikleri

Renault Clio 999 cc silindir hacmine sahiptir. 90 Hp beygir gücüne sahip, maksimum torku 142 Nm’dir. Otomatik vites tipine sahip olan otomobilin yakıt yürü benzindir. Aracın şehir içi yakıt tüketimi 100 km’de 6.1 litre, şehir dışı yakıt tüketimi 4.5 litre, ortalama yakıt tüketimi 5.1 litredir. Araç 175 km/s maksimum hıza ulaşmaktadır. 0’dan 100 km’ye 12.4 saniyede çıkan otomobilin bagaj hacmi 391 litredir. Yakıt deposu 42 litredir.

Renault Clio Öne Çıkan Özellikleri

Renault Clio kaliteli malzeme ve detaylı işçiliği ile sınıfının benzersiz araçlarından birisidir. Pure Vision Full LED farlar, Easy Link 9.3’’ ekran, 7 inç kişiselleştirilebilir sürücü ekranıyla birlikte Renault Clio tüm ilgiyi üstüne çekiyor. Ön sıra hava yastıkları, Anti blokaj fren sistemi gibi güvenlik sistemleri hem sizi hem de ailenizin güvenliği düşünülmüş. Ayarlanabilir sürücü koltuğu, arka koltukların yaslanabilirliği ve iç konforu ile yenilenen Renault Clio size mükemmel bir sürüş keyfi yaşatacak.

Renault Clio Kiralama Koşulları

Miniyol.com %100 ücret iade güvencesi, 7/24 çağrı merkezi, kullanıcı odaklı tasarım, güvenli ödeme, özel asistan, dijitalleşen geleneksel süreçler, gelişmiş filtreleme özellikleri ile Türkiye’nin yeni nesil araç kiralama motoru. Miniyol ile incelediğiniz Renault Clio model aracınızı rahatlıkla kiralayabilirsiniz. Araç kiralama yaparken firmaya göre findeks notu ve arabayı kiralayabileceğiz yaş sınırı değişebilmektedir. Araç kiralama firmaları kiralamayı gerçekleştirirken sizden ehliyet ve kimlik talebinde bulunacaktır.

En Ucuza Renault Clio Kiralayabileceğiniz Firmalar

Kiralık Renault Clio Tercih Edilen Lokasyonlar

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.