Miniyol.com

Audi A5 Genel Tanıtım

En Uygun Fiyat1871 TL
Audi A5 Genel Tanıtım

Audi A5

Araç Özellikleri
  • Benzin/Dizel
  • Manuel/Otomatik
  • Klima
  • 5 Kişi
  • Coupe
Kiralama Koşulları
  • Yaş Ve Üstü
  • Ehliyet Yaşı ve Üzeri

En Ucuz Kiralık Audi A5

En Ucuz Fiyat 1871 TL En Uygun Fiyatlı Firma Rent Go Kaç Lokasyonda Var 19

Audi A5 Hakkında

Audi A5 Hakkında Genel Bilgiler

Audi A5, Alman araç firması Audi tarafından 2007 yılından günümüze kadar üretilen kompakt lüks otomobil modelidir. Dünya lansmanı 6 Mart 2017’de yapılmıştır. 3 farklı hatchback modeli vardır bunlar; Coupe, Cabriolet ve Sportback’tir.

Audi A5 Teknik Özellikleri

Audi A5’in son çıkan modeli Audi A5 Sportback 1968 cc3 silindire sahip, azami hızı 210 km/s’dir. Aracın bagaj kapasitesi 465 litredir. Yakıt tüketim tipi dizel olan araçlarda şehir içi yakıt tüketimi 100 km’de 5,6 litredir, şehir dışında 100 km’de 1,4 litre, ortalama yakıt tüketimi 100 km’de 4,8 litredir. Aracın benzinli seçeneği de vardır. Karbon emisyon hacmi 127-118 g/km’dir. Audi lazer ışıklı Matrix LED farlar sayesinde görüş mesafesi 2 katına çıkmaktadır böylece gözlü görülür bir emniyet ve rahatlık sağlamaktadır. A5 aynı zamanda çağa ayak uyduran dijital bir araçtır. 10.1 inç MMI dokunmatik ekran, sesli komutlar, sanal kokpit plus, sezgisel menü navigasyonu ve sürücü odaklı ekran ile sürücülerin hayatlarını kolaylaştırmakta ve mükemmel bir sürüş keyfi yaşatmaktadır.

Audi A5 Öne Çıkan Özellikleri

Audi A5’in heyecan verici hatlara sahip olması, sert, güçlü ve sportif bir tasarımda olması sürücüleri büyülemektedir. Geniş hava girişleri, krom giydirmeler, sportif 5 kapılı Audi A5’e ayrı bir hava katmaktadır. Hem işlev hem de tasarım olarak sınıfının en iyi araçlarından birisi olmasından dolayı Audi A5 en çok tercih edilen araçlardan bir tanesidir. 465 litrelik bagaj hacmi ve güvenli sürüş olanakları sebebiyle aileler tarafından tercih edilmektedir.

Audi A5 Kiralama Koşulları

Miniyol uygulamasına ve internet sitemize hızlı şekilde üye olarak ve üye olmadan araba kiralama rezervasyonu yapabilirsiniz. İncelediğiniz Audi A5 model aracın size en uygununu bulabilir ve kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz. İşlemleriniz hakkında soru sormak ve bilgi almak için 0850 304 69 63 numaralı telefon numarasından bilgi alabilirsiniz. Aracı kiraladığınız firmaya göre findeks notu ve arabayı kiralayabileceğiz yaş sınırı değişebilmektedir. Araç kiralama firması kiralamayı gerçekleştirirken sizden kimlik ve ehliyet talep edecektir.

En Ucuza Audi A5 Kiralayabileceğiniz Firmalar

Kiralık Audi A5 Tercih Edilen Lokasyonlar

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.