Miniyol.com

Seat Arona Genel Tanıtım

En Uygun Fiyat463 TL
Seat Arona Genel Tanıtım

Seat Arona

Araç Özellikleri
  • Benzin/Dizel
  • Manuel/Otomatik
  • Klima
  • 5 Kişi
  • SUV
Kiralama Koşulları
  • Yaş Ve Üstü
  • Ehliyet Yaşı ve Üzeri

En Ucuz Kiralık Seat Arona

En Ucuz Fiyat 463 TL En Uygun Fiyatlı Firma Avec Kaç Lokasyonda Var 42

Seat Arona Hakkında

Seat Arona Hakkında Genel Bilgiler

İspanyol araç firması Seat tarafından 2017 yılında üretilmeye başlanan Subcompact crossover SUV tipi otomobildir. Araç İspanya’da üretilmektedir. SEAT tarafından üretilen en küçük crossover otomobildir.

Seat Arona Teknik Özellikleri

Seat Arona’nın dingil mesafesi 2566 mm, gövde uzunluğu 4138 mm, yüksekliği 1552 mm, genişliği 1780 mm, boş ağırlığı 1135 kg’dır. 1,0 litrelik 95 HP turbo benzinli motor, sadece manuel şanzıman ve 1,0 litrelik 110 HP turbo benzinli motor sadece otomatik şanzıman motor seçenekleri vardır. Motor tipi ve konumu sıralı, turbo, önde, enlemesinedir. Yakıt türü benzin, silindir hacmi 999 cc, maksimum gücü 85kW/115hp 5000 d/d, maksimum tork 200Nm 2000- 3500 d/d’dir. 0’dan 100 km’ye 10 saniyede çıkmaktadır. Maksimum hızı 182km/s’dir.

Seat Arona Öne Çıkan Özellikleri

Seat Arona ekonomik ve şık otomobil arıyorsanız tam sizlik bir otomobildir. Yüksek yapısı ve geniş bagaj hacmi ile konforlu ve güvenli bir yolculuk sunmaktadır. 400 litre bagaj kapasitesiyle sınıfına göre yeterli bir hacme sahiptir. Multimedya özellikleri sayesinde aracınızda keyifli bir sürüş deneyimi yaşayacaksınız.

Seat Arona Kiralama Koşulları

Miniyol.com %100 ücret iade güvencesi, 7/24 çağrı merkezi, kullanıcı odaklı tasarım, güvenli ödeme, özel asistan, dijitalleşen geleneksel süreçler, gelişmiş filtreleme özellikleri ile Türkiye’nin yeni nesil araç kiralama motoru. Miniyol ile incelediğiniz Seat Arona model aracınızı rahatlıkla kiralayabilirsiniz. Araç kiralama yaparken firmaya göre findeks notu ve arabayı kiralayabileceğiz yaş sınırı değişebilmektedir. Araç kiralama firmaları kiralamayı gerçekleştirirken sizden ehliyet ve kimlik talebinde bulunacaktır.

En Ucuza Seat Arona Kiralayabileceğiniz Firmalar

Kiralık Seat Arona Tercih Edilen Lokasyonlar

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.