Miniyol.com

Audi Q5 Genel Tanıtım

En Uygun Fiyat TL
Audi Q5 Genel Tanıtım

Audi Q5

Araç Özellikleri
  • Benzin/Dizel
  • Manuel/Otomatik
  • Klima
  • 5 Kişi
  • SUV
Kiralama Koşulları
  • Yaş Ve Üstü
  • Ehliyet Yaşı ve Üzeri

Audi Q5 Hakkında

Audi Q5 Hakkında Genel Bilgiler

Alman araç firması Audi tarafından 2008 yılından günümüze kadar üretilen kompakt lüks Crossover SUV modelidir. Aracın ilk sürümü 2008 yılında piyasaya sürülmüştür. Araç 2008 yılında Pekin Otomobil Fuarı’nda daha sonra aynı yıl 2008 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştır. Audi 2009 yılında Audi Q5 için özel konsept modeli üretmiştir. Bu araç geliştirilmiş motor, 7 ileri S tronic şanzıman, Quattro dört tekerlekten geçiş içeren bir araç olarak üretilmiştir. 2009 yılında Audi FCEV ve Hibrit modellerini de üretilmiştir. 2012 yılında makyajlanan araç iç ve dış tasarımda yenilikler yaşamıştır. 2013 yılından itibaren SQ5 TDI serisi üretilmeye başlamıştır.

Audi Q5 Teknik Özellikler

Audi Q5 “Advanced” ve “S Line” donanım serisi olarak üretilmiştir. Araç dizel ve benzinli seçenekleriyle sürücülerin karşısına çıkmaktadır. Araçta motor olarak advanced 40 TDI quattro S tronic motor kullanılmıştır. Araçta 1968 cc3 silindir mevcuttur. Araç ağırlığı 1880 kg’dır. Tavan yük kapasitesi 75/100 kg’dır. Bagaj yük kapasitesi 520 litredir, koltuklar yatırıldığın araç bagaj kapasitesi 1520 litreyi bulmaktadır. Aracı depo hacmi 70 litredir. Araç 222 km/s azami hıza ulaşmaktadır 0 km’den 100 km’ye 7,6 saniyede çıkmaktadır. Şehir içi yakıt tüketimi 100 km’de 6,1 litre, şehir dışı yakıt tüketimi şehir dışında 5,0 km, ortalama yakıt tüketimi 100 km’de 5,4 litredir. Aracın karbon emisyon hacmi 143-139 g/km’dir.

Audi Q5 Öne Çıkan Özellikler

Audi Q5’in sportif görünüşü, günlük kolay kullanımı ile SUV araçtan beklediğiniz her şeyi fazlasıyla karşılamaktadır. Dinamik ve çevik yol tutuşu, kuvvetli motoru ile sürüş dinamiklerinizi arttırmaktadır. Sadece dış görünüşü ile değil dinamik ve dijital içyapısı ile sizleri büyülemektedir. Genişletebilir bagaj yapısı seyahatlerini kolaylaştırmaktadır. Aracın geniş ve konforlu olması aileler tarafından tercih edilmesinin başında yer almaktadır.

Audi Q5 Kiralama Koşulları

Miniyol’un %100 ücret iade güvencesi, 7/24 çağrı merkezi, kullanıcı odaklı tasarımı, güvenli ödeme sistemi, dijitalleşen geleneksel süreçleri, gelişmiş filtreleme özellikleri ile Audi Q5 modelinin size en uygununu bulabilirsiniz. Yeni nesil oto kiralama motoru Miniyol ile farklı firmalar arasından taleplerinize en uygun olan araçları hızlı şekilde bulabilirsiniz. Seçtiğiniz otomobilin kiralama şirketine göre findeks notunuz ve arabayı kiralayabileceğiz yaş sınırı değişebilmektedir. Araç kiralama firması kimlik ve ehliyet talep edecektir. Araç kiralama fiyatları kiralama yaptığınız sezona ve araç kiralama şirketine göre farklılık gösterebilmektedir.

 

Miniyol'daki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Aydınlatma Metni ’ni inceleyebilirsiniz.